Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE DEDİĞİN GİBİ DÜŞÜNMÜŞTÜM SEMSEDDİN FAKAT fel_x ' i DE GÖRÜNCE YALNIZ OLMADIĞIMI ANLADIM :):):) ABİCİM MADEM ŞU ADAM KOŞULSUZ BAZI ŞEYLERİ YAPIYO EN AZINDAN Bİ TEŞEKKÜR EDELİM DEĞİLMİ HEEEEEEEEY 10. SATFA BU NEREDE BU 10 SAYFA BOYUNCA YAZIŞANLAR NEYSE KAL SAĞLICAKLA KARDEŞİM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK HAYIRLI GECELER

• yok yok yalnız değiliz ben zaten devilkid in tavsiyesi ile aldım v3x'i. devilkid bu ara lap top aldığı için telofon mod işinden biraz uzaklaştı onun görevini ben aldım. herneyse arkadaşlar telefonu kullanmaya başladıktan sonra ne kadar iyi bir seçim yaptığımı anladım. her görenin dibi düşüyor vallahi. parlak ekranı mı dersin, karizmatik şekli mi dersin, modlanabilmesi mi dersin. hele w800 le konuşurken telefonu kulağımın içine gömmem gerekirdi kulaklık sesi o kadar da modlamama rağmen artmamıştı bir türlü. şimdi v3x ile konuşurken kulaklık sesini kısmak zorunda bile kalıyorum..heartless arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsek az. çünkü onun sayesinde adam ettik telefonu diyebiliriz
    umarım yeni patchlerin, drmlerin ve temaların devamı gelir. bende sınavlarım bittikten sonra tema ve drm yapmayı deniyeceğim bakalım. sonuçta arkadaşlar bu telefonda hayat var v8 falan hava civa:P

• bu drm'ler mükemmel sinan.eline sağlık. sen bir numarasın kardeşim
  • ya arkadaşlar ben p2k tools 3.08 diye bir program indirdim.mükemmel tek kelimeyle.heartless senin başta verdiğin programların çoğu özelliklerinin bütününe sahip.flash hatasında telefon çökerse kurtarma seçenekleride var
  • P2KTools benimde sıkça kullandığım bir program. Çok kapsamlıdır. Rehberi zamanında başka programlara göre hazırladığımdan eklemedim.

Bu da son yaptığım skin. İlk donanimhaberdeki kardeşlerimle paylaşıyorum... Tek ricam forumda aktif olun. Yorumlarınıza da eksik etmeyin. Ben söylüyorum diye değil, indirip, kullanıp tek kelime etmeyenler ayıp ediyor söyleyeyim şimdiden. Hoş ne yapıyorsam kendim için ve kendi zevkime göre yapıyorum, nimetlenenlerde paylaşımın değerini bilsin istiyorum.

Saygılar

Anzilha by Semseddin

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4

Download

• Tek kelimeyle;

M

Ü

K

E

M

M

E

L

• Sinan bana şekilli photoshop style ve brushlar lazım. Özellikle skin mevzuunda futuristik button psd'leri çok işeme yarayacaktır. Elinde varsa ya da birşeyler bulursan bana pas atarsın kardeşim.
  • elimde yok ama bulunca yollicam

bu arada bu sitede çok güzel iconlar var belki işine yarar
    http://www.iconarchive.com/
  • Güzel siteymiş sağolasın. Bu arada futuristik psd'ler derken, bleeding heart skin'nindeki gibi grafiklerden bahsediyordum.

Bana paylaşımı ve yeni üyelere yardımcı olmayı seven bir photoshop forum'u lazım. İngilizce yada Türkçe farketmez. Ayrıca Türkçe karakterleri olan font paketleri de lazım kardeşim.

Sen güzelinden bulursun, photoshop işindesin ne de olsa.

Kal sağlıcakla.

----------------------------------------------------------------------------------------

Yeni patchler yolda, stabilizasyon meselerini aşınca burada...
  • www.photoshopmagazin.com burda çok iyi şeyler bulabilirsin paylaşım bölümünde.benimde aktif üyeliğim var burda.
    birde senden bi ricam olcak ui_event_config dosyasını bana gönderebilirmisin. yedeklemeyi unuttum silince haliyle bulamıyorum.yenidende flashlamak istemiyorum

Edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 10 Şubat 2008; 19:10:09 >
  • Üye oldum, rumuz Semseddin. Dosyayı yarın gönderirim sana.
  • eyvalla kardeş.istediğin psdleri senin için bulucam
  • bu sitede istemediğin kadar çok ve güzel font var.

http://www.dafont.com/

bu arada sitede terminator diye arattır.terminator font benim favorim
  • @Sinan kardeşim bende baktım şu font sitesine hemen hemen her tür font var teşekkürler

@HeartlessMOD@V3X Version 3 Edition by Semseddin
  • Dafont'u bende biliyorum. Orda çoğu fontta türkçe karakterler eksik. Bana paket olarak lazım. Neyse önemli değil.

Ui_event

Bitter Orange

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4

Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 11 Şubat 2008; 23:11:11 >

• @ Kardeşim ben bu ui_config dosyalarını yükledim ne işe yarıyo açıklama yaparmısın yada yüklemememmi gerekiyodu :):) neyse ya hemen kek gibi yüklüyom hihi her neyse senin bi bildiğin vardır kal sağlıcakla emeğine sağlık

• Açıklaması ilk sayfa Hmod V3 sık sorulan sorular bölümünde var.
  • ben heartless v3 ü yükledim gayet hoş ama temalarda TR TELSİM yazısı görünmüyor bu birincisi ikincisi iletim rapolarını açtım ama tekrar nasıl kapayacagımı bir türlü bulamadım. Skins Manager programını yükledim ama telefonu görmüyor boot modundada denedim olmuyor p2k driveri yüklediğim halde umarım kısa zamanda cevap alırım bu sorularıma teşekkür ederim
  • arkadaşlar şarjınız ne kadar gidiyor?
  • @ishtare,

Benimki gece gündüz açık 2 gün gidiyor fakat ben telefonu çok kurcalıyorum.

@sailaway,

Öncelikle foruma hoşgeldin.

1- Mp ile gelen skinlerde operator yazılarını kapattım. Açmak için skiman'i aç, operatör isminin gözükmesini istediğin skin'in üstünde sağ tıkla ve Patch Skin seçeneğini işaretle. Daha sonra gelen listeden Show operator text kutucuğunu işaretle. Telefonu yeniden başlat ve patchladığın skin'i seç. Operatör yazısı gözükecektir.

2- Mp'de iletim raporlarını daima açık olarak ayarladım. Daima kapalı olması için aşağıdaki seem'i uygula. Seem editleme rehberi ilk postta mevcut.

Seem 004a 0001 Offset:08 Hex değerini 00 yap.

3- P2K sürücülerinden işletim sistemine uygun olanı yükle ve ilk posttaki skiman programını aç. Eğer daha önce başka bir aygıtın kullandığı usb portunu kullanıyorsan, görmeme sorunu olabilir. Başka usb slotundan denemen gerekebilir. Rehberde sürücüyü yüklemeyi de anlatmıştım. Okuyabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.