Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4

Hepsi ve daha fazlası artık sadece MotoModTR'de !

MotoModTR : Motorola Modding Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 25 Ocak 2010; 15:57:29 >

• Foto eklemeyi birisi göstersin yaw, binbaşı olduk hala öğrenemedik eklemeyi.
  • Diğer başlıkta sormuştum ama yanıt bulamadım, yeri değilse özür dilerim. Sorum aşağıda.

quote:

Arkadaşlar 22 mesajdan sonra hafıza doluyor, mesajları telefona kaydetmesini nasıl sağlayabilirim? Otomatik Temizleme ayarlarından saklanacak mesaj sayısını 99 yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Teşekkürler.
  • telefonu daha dün aldın; bugün modlamaktan bahsediyorsun. helal olsun, ne diyim...

resim ekleme:www.imageshack.us yada bu işi yapan herhangi bir siteye resmi yükle, çıkan linki yapıştır, linkin tamamını seçip "image" butonuna tıkla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AX6

Diğer başlıkta sormuştum ama yanıt bulamadım, yeri değilse özür dilerim. Sorum aşağıda.

quote:

Arkadaşlar 22 mesajdan sonra hafıza doluyor, mesajları telefona kaydetmesini nasıl sağlayabilirim? Otomatik Temizleme ayarlarından saklanacak mesaj sayısını 99 yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Teşekkürler.

Burası tam yeri arkadaşım, sorunun cevabı ise

seem 0032_0001 offset 40 bit6: 0 ( kutucuktaki işareti kaldır)

22 mesaj sınırlaması sim kartınla alakalı, bu editten mesajların telefon hafızasına kaydolacak.

@ adigehalil, dostum telefonu dün aldık ama motorola modding mevzuu'na 8 ay önce başlamıştım. Alışığız motorola'ya. Sana da değerli yorumunu eksik etmediğin ve resim ipucusu için teşekkür ederim.

• teşekkürler kardeşim,eline,emeğine sağlık...sayende V3x bilinmeyen olmaktan çıkıp,hakketiği görkemine kavuşacak

http://www.7900novadrive.com/v3/v3x.htm#c

sinan şu siteyi bir kurcalasana bakalım neler var içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 23 Haziran 2007; 23:41:45 >
  • http://www.esnips.com/_t_/v3x

http://www.motofunvn.com/src/index.php?do=items

bunları da inceleyip,dilimize çevirirsen faydalı olur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 23 Haziran 2007; 23:51:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLaş 3.06 C6 Fw + s^3 sadeliği
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

teşekkürler kardeşim,eline,emeğine sağlık...sayende V3x bilinmeyen olmaktan çıkıp,hakketiği görkemine kavuşacak

http://www.7900novadrive.com/v3/v3x.htm#c

sinan şu siteyi bir kurcalasana bakalım neler var içinde

Teşekkürler.

Verdiğin sitelere baktım fakat içlerinde bizim işimize yarayacak şeyler yok. Zamanla topiği genişletip içini dolduracağız. Bundan sonra yükleyeceğim şeyler arasında skinler ( temalar ) , özel mp3'ler, monster packler, fullflash, müstakil font ve drm dosyalarını sayabilirim. Tabi herşeyi gene ayrıntısıyla aktaracağım :)

• sinan kardeşimizin sayesinde V3x e flash attım hem de vistada...hariaknın ötesinde birşey oldu.Vista kullanıp çekinenler varsa,rahat olsunlar
  • bu telefonda pop3 mail desteği varmı? eğer yoksa yazılım ile pop3 özelliği eklenebiliyormu???
  • Güzel bir kaynak olmuş ellerine sağlık. Birde şu skinleri ve temaları nerden bulabiliriz
  • RSD_Lite_3.6 bu programın rar şifresi nedir bu arada. Gerçi yanında yazıyo almanca ama bende yok almanca :))))
  • Teşekkürler kardeşim eline saglık valla güzel çalışma olmuş
  • Beyler seems leri dğeiştirirken program çötü bende kapatıp tekrar açtım aleti fakat bir daha acılmadı..

acıyorum ama biiip edip tekrar başlıyor kapanıp acılmaya ne yapmam gerekir???

alet gittimi?
  • @Evrenel , telefonda tabiki pop3 desteği var. Gerekli ayarlarını yapman gerekiyor.

@homeknight , rsd lite şifresi : faq4mobiles.de , skin ve tema içinwww.modmymoto.com vewww.motox.info 'a bak. İndirdiğin skinlerin v3x için yapılmış olması lazım.

@In Flames , teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: kadirmo

Beyler seems leri dğeiştirirken program çötü bende kapatıp tekrar açtım aleti fakat bir daha acılmadı..

acıyorum ama biiip edip tekrar başlıyor kapanıp acılmaya ne yapmam gerekir???

alet gittimi?

Hangi programda ne yaptığını, ne hatası verdiğini sonrasında ne olduğunu ve şimdi telefon'nun ne durumda olduğunu yardımcı olmaya çalışırız. Eminim bi şeyleri eksik yapmışındır, ondan olmuştur.

• bu mod rehberi super olmuş emeği verene çok teşekkürler ben de bu telden düşünüyorum ama v3x ile ilgili bilgileri aramadan buluyorum darmadağınık şu an v3x ile ilgili açılmış 3-5 topic var böyle giderse kalıcı olunmayacak millet sayfalarca topic oluşturmuş 100 200 300 400 gidiyorlar bundan sonra buradan devam edilmesi kanatimce en uygunudur çünkü burada epeyi bir alın teri var topici açan arkadaşı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiyali -- 26 Haziran 2007; 23:44:50 >
  • sinan kardeş eline koluna emeğine sağlık türk forumları arasında v3x modlamak hakkında bu kadar kapsamlı analatılan bir sayfa yok.... "V3X Custom Firmware v4 " ü yükledim şimdi keyfime bakıyom ... resim çekerken gece modunda ortalama 200kb çekerken çimdi 400-450 lere çıktı ... aydınlık ortamlarda (dışarda) 650kb 700 küsür kb fotograf çekiyor... video kalitesi de arttı fakat yeni seemler bulduk onları deneyipte atabiliriz.. tema dersen harika başka ne diyebilirim "V3X Custom Firmware v4" tavsiyem....
  • sinan karddeş harika yapmışsın zaten msn de konuştuk ... baya yardımcı oldun... sağolasın... öncelikle arkadaşlar 7 aydır v3x kullanıyorum... ve bu kadar ayrıntılı hazırlanmış bi anlatım türk sitelerin de bulamadım ... yabancı sitelerden bakıyordum fakat ingilizcem iii olmadığından pek bişi yapamamıştım... örneğin seem in ne işe yaradığını biliyordum fakat kullanamamıştım... sağolsun sinan arkadaşımız sayesinde video kamerayı ve foto kalitesini artırdım... ayrıca "V3X Custom Firmware v4" çok harika bir flash herkeze tavsiye edrim hele drm ve tema maffetti beni.... yani heartless arkaşımız sayesinde v3x e neler neler yapacaz işallah... şimdi video yu işalla 240:320 çekebileceğimiz bi seem ya da flash arıyoruz... tekrar teşekkürler heartless........
  • arkadaşlar eğer koyma imkanınız varsa modladıktan sonra çekilmiş bir kaç macro ve normal fotoğraf koyabilirmisiniz şimdiden teşekür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_tuna_0007

arkadaşlar eğer koyma imkanınız varsa modladıktan sonra çekilmiş bir kaç macro ve normal fotoğraf koyabilirmisiniz şimdiden teşekür ederim...

Bencede biri koyarsa arkadaşlar için açıklayıcı olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.