Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

Dafont'u bende biliyorum. Orda çoğu fontta türkçe karakterler eksik. Bana paket olarak lazım. Neyse önemli değil.

olurmu.ben bir çoğunda ç,i,ü,ö gibi türkçe karakterler buldum.en altta onlar dikkatli bak
    mesela bir fontu incelerken üstte standart harfler alttada unicode(türkçe dahil) karakterler bulunur

birde ui_event_config'e gerek kalmadı yeniden flashladım

• Tüm skin ile drm pack lerini indirdim Sinan...Geniş bir koleksiyon oldu sayende
    Kutluyorum seni, eline sağlık...
  • Bendeki E770V'ye de bu ıtunes uygulamasını yapmak istiyorum. İlk sayfadaki her programı aldım nerdeyse. Anlatımı var mı acaba.
  • Ünal, E770V başlığına mesaj attım.

Buradaki itunes yükleme ile e770v farklı.

• Sinan, playlistte hafıza kartındaki mp3 lerle telefonun kendi müzikleri kaışık duruyor. Nasıl sıralayabiliriz bunu?
  • Saklama cihazlarını gör seçeneğinden istediğin bölgeyi seçersen orada kayıtlı parçalar gözükür.
    -------------------------------------------

Ekran koruyucu yapmak için güzel bir site ;http://reddodo.com/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 18 Şubat 2008; 23:13:35 >
  • saklama cihazlarını gör demeden yapamıyoruz yani...sağol kardeşim
  • Abi bu telefonun hafızası 18 mesajdan sonrasını kabul etmiyor nasıl hallederim bunu.
  • Ünal, E770V ilgili soruları kendi topiğinden sorarsın kardeşim. Cevabını o topiğe yazıyorum.
  • arkadaşlar kapak açılışı kapanış sesleri olarak bunları tavsiye ederim süper oluyor

vista logon ve logout

http://www.4shared.com/file/38520558/b3f0b7be/v3x_logon-off_sound.html
  • Anzilha skinimi tamamlaması için V3X Anzilha DRM

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4

Anzilha DRM V3X
  • video kalitesini yükseltmek için M-Explorer 0.96 yı yukledım fakat telefona bağlanamıyorum :S program telefonu görmüyo :S nsl halledebilrim yardımcı olursanız sevinirim
  • Mod rehberi P2K sürücüleri ile ilgili bölümü okuyabilirsin.
  • bulamadım :S nsl yapıcam bılmıom
  • İlk posta bak, orada ayrıntısıyla P2K sürücüsü nasıl yüklenir anlatmışım :)
  • tamam onu bılıorum :S senın koydugun bütün güncel packları falan yukeldım daha önce sorunsuz kulanıorum ama video olayını halledemedım bır turlu :S ne kdar fark olcauk yaparsam onu da bılmıorum gercı ama :S pk2 sürüsünüde yukeldım ona ragmen görmuo kaldırıo donanımı tekarr kuruyorum gene olmuo :S
  • şuan bı daha yukledım pk2 drıverı ve oldu :S bakalım inş video kalıtesı degısır cok sagol

you are kıng :D
  • :D:D yaw yaptım da telefonu resetledım :D sorna bi video çekeyım dedım :S pek farklı bişey ögmedım ne kdar etkılıo oluyo bıraz anlatırmısn :S gündüz bi çekeyım o zman bellı olcauk galbaı :S iiyi geceler
  • Evet gündüz çekiminde belli olur, obsolete ve mme_imager dosyalarını atmayı unutma asıl mesele onlarda. Bunun dışında istersen Hmod V3 flaşlayarak bomba gibi v3x'in olur hiç uğraşmadan, iyi sabahlar.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.