Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mc.erdem226

@ Semseddin bu skinleri paylaştığın için teşekkürler ben hellomotorazr dan da takip ediyodum ne zamandır yazmayı unutuyodum bu dürümcü yazısını ne zaman görsem gülüyorum :):):) emeğine sağlık Ya kardeşim senden bi isteğim var bi fontu senden rica etcem "calibri" yazı fontunu telefona uyarlayabilimisin skinler ve fontlar muhteşem bende kafayı yormaya başladım bu font işine inşallah öğrenirim bu aralar finaller var geçsinde bende yapacam inşallah KAL SAĞLICAKLA

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4

Calibri LP0039

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Studio LP0039

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1979 LP0039

Candara LP0039

• Abi yetiş telefonu çökerttim.
  • @ kARDEŞİM Semseddin nasılsın inşallah iyisindir kusura bakmayın dostlar yazamıyorum ben memleket Van 'dayım ondan yaaaaaaaa çok teşekkür ederim calibri font u yapmışsın Allah razı olsun kardeşim süpersin buralarda arkadaş eş dost derken forumu ihmal ettim SİNAN EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM

• ah şu tele bide push to talk yükleyebilseydik
  • merhaba arkadaşlar benim telefonum biraz kafayı yedi mesela konuşurken birden ekran takılıyor ve konuşamıyorum kitleniyor pilini çıkarıyorum ve yeniden başlatıyorum sonra düzeliyor ve mesela telefon çalıyor melodinin ilk 10 sn sonra veya 5 saniyesinde takılıyor bozuk plak gibi diııttt ditttt diiitt diye sonra pili çıkarıyorum yeniden başlatıyorum düzeliyor bu gün içerisinde en azından 24 saat için konuşuyorum 30 yakın sefer tekrarlanıyor bir ara en yakın kamyonun altına atmayı düşündüm kökten çözüm için artık piskolojim bozuldu yardım ne yapmak lazım eger varsa sizde iilk orjinal yazılımı yüklemek istiyorum birde bu pilden olurmu ama pilden olsa telefon kapanır mesela bu takılıyor bir garip herkeze selamlar kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 25 Şubat 2008; 18:35:42 >

• Merhaba,

Orjinal yazılım ilk postta 85.98.EOR isminde mevcut. Sorun pil'de ya da başka bir yerde olabilir ama yazılımla hallolacağını sanmıyorum. Denemekten zarar gelmez. Kolay gelsin.
  • Bu arada abi bişey söyleyim. Senin modladığın bi dosyayı kullandım audi.cfg cfb diye bişey. Yükledim. Telefon çok deli oldu.
  • teşekurler benim boot versiyonum 0.6.8.2 ona olurmu ..
    quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Merhaba,

Orjinal yazılım ilk postta 85.98.EOR isminde mevcut. Sorun pil'de ya da başka bir yerde olabilir ama yazılımla hallolacağını sanmıyorum. Denemekten zarar gelmez. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpla

teşekurler benim boot versiyonum 0.6.8.2 ona olurmu ..
    quote:

Merhaba,

olur
  • Rsa kilidi kırılmamış her full flash dosyası 85.98.EOR gibi tüm bootloaderlara uyumludur.
  • bu telefona push to talk yani bas konuş isterüg
    bide onu modlayabilsek
  • PTT donanımı olsaydı çoktan yapılırdı.

Edit : Cloud Strife'ın Blue skinini zevkime göre modladım, en sevdiğim skinlerden biridir. Resim koymuyorum, mavi güzel bi skin.

Blue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 27 Şubat 2008; 18:01:09 >
  • Digital RED DRM by Semseddin

V3X icin Download
  • Bir keresinde hiç bilgim olmamasına rağmen Motorola V3x telefonuma kendi başıma pc den firmware güncellemesi yapmayı denedim ama o günden beri bilgisayarım telefonumu usb disk olarak görmüyor maalesef.Daha önce telefonumu pc ye bağladığımda yeni usb donanım bulundu der ve usb disk olarak görürdü ama şimdi sadece modem olarak görüyor ve şarj ediyor.Eskisi gibi usb disk olarak görmüyor ve ben bu yüzden telefonumdaki resimlere ve muziklere ulaşamıyorum...Acaba bu durumda ne yapmam gerekiyor...Birisi yardım ederse çok sevinirim...

Birde birgün telefonumun durup dururken ekranı gitti,yani artık renkleri göstermiyor,çok az bi renk var.Bütün ekran beyaz görünüyor,sadece siyah yazılar gözüküyor.Bu şekilde kullanmak çok zor.1-2 tamirciye sordum bana ekranının değişmesi lazım dediler,90 ytl ymiş o da çok pahalı.Bir gün başka bir tamirciye sordum ve ekranın arka kısmında şerit şeklinde ekrana renk gelmesini sağlayan bir bant olduğunu söyledi,o kaymış olabilir dedi...Bunun hakkında da bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

• 1. tamircininde dediği gibi ekran bozulmuş. Usb olayını da bu pro. ile p2k sürücülerini uninstall ederek çözebilirsin.
  • HeartlessMOD@V3X Version 3 versionunu yukledım gercekten başarılı :D ama bi sorun var düzeltilebilir mi acaba müzik dınlerken kapagı kapadıgımızda tuş sesı acık iken ferfarı sesı cıkıo ve şarkı yarıda kalıoo bı süre sonra devam edıoo ...tuş sesını kapadıgımızda da yıne aynı sorun oluyo ve beklemek zorunda kalıoz ..bundan başka bi sorun yok alaha şükür :D yardımcı olursan süper olur genel bi şikayettır bu kesın heartless zee you

aslan terbiyesini yedı :S
  • quote:

1. tamircininde dediği gibi ekran bozulmuş. Usb olayını da bu pro. ile p2k sürücülerini uninstall ederek çözebilirsin.

Peki uninstall ettikten sonra tekrar başka bişey yüklemem gerekiyormu,
    yani herneyi uninstaal edeceksem bunun yerine?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeyyan

HeartlessMOD@V3X Version 3 versionunu yukledım gercekten başarılı :D ama bi sorun var düzeltilebilir mi acaba müzik dınlerken kapagı kapadıgımızda tuş sesı acık iken ferfarı sesı cıkıo ve şarkı yarıda kalıoo bı süre sonra devam edıoo ...tuş sesını kapadıgımızda da yıne aynı sorun oluyo ve beklemek zorunda kalıoz ..bundan başka bi sorun yok alaha şükür :D yardımcı olursan süper olur genel bi şikayettır bu kesın heartless zee you

aslan terbiyesini yedı :S

O sorunun şu anda herhangi bir çözümü yok, ileride olacağına inanıyorum. Sorundan kurtulmak istiyorsan, kapak sesi modunu kaldırman gerekiyor. İlk postta sık sorulan sorular bölümünde metodu yazdım.

@keabus,

Uninstall et ve pc'yi yeniden başlat. Sonra telefonu hafıza kartı modunda pc'ye bağla, sorun çözülür. Bunun dışında İşletim sistemin Win XP Service Pack 2 olsun. Usb sorunları giderilmiştir.

-----------------------------------------------------------------------------

İndir

------------------------------------------------

V9 Gelsede değiştirsem şu telefonu artık sıkmaya başladı. Yeni mod bulamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 2 Mart 2008; 3:45:34 >

• Yeni forumumuz açılmıştır, hepinizi bekliyorum.

• @Semseddin kardeşim memleketten yeni geldim foruma baktımda yeni adrese üye oldum ve ne güzel şeyler yapmışsın Phenomenon SKİN e bayıldım nasıl bi tasarımdır o ... valla helal olsun sen bu işe çok emek verdin diyeceğim o ki bunu zevk olsun diye yapıyosun aslında bunun için helal olsun EYVALLAH NEYSE KAL SAĞLICAKLA ELLERİN DERT GÖRMESİN ARKADAŞLAR http://www.hellomotorazrforum.com/ ÇOK GÜZEL TAVSİYE EDERİM

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.