Şimdi Ara

V FOR VENDETTA YI BİR TEK BEĞENMEYEN BEN MİYİM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlayamayanlar bir daha izlesin. gerçi bu filmi anlamak herkesin harcı değil tabi.
  • Abartıyorlar o kadar güzel değil.
  • VfV aslında çok basit bir film ama içine iki üç marvel comics tarzı kahramanlık sözleri koyup birde fantastik maskeli geçmişi olmayan adam koyunca herkes öldü bitti . Aslında içi çok boş siyasi bir filmden başka bir şey değil ancak şu varki matrixin yapımcıları yönetmen olduğundan saygı duyarım , olmamış o film kardeşim matrix kendi içinde mantıklıydı ama bu film normal dünyamızda geçiyor fakat süper güçleri var nerdeyse . Zaten hikayede kiliseye karşı çıkan bir adamın idamından çıkıyor 1700 lü yıllarda ...
  • Ekle hocam abartı bir film bence de...
  • Beğenmeyeni de ilk defa görüyorum. Ayrıca türkçe dublajlı izlediyseniz beğenmemeniz normal.
  • İçinden özgürlük tutkusu olmayan bu filimden anlam
  • Benim en çok sevdiğim filmlerdendir ne zaman önüme koysalar izlerim.Bence filme gizemi Vnin maskesi değil kişiliği ve hayatı katıyor.O baskı altındaki karanlıkta parlayan bi ışık gibi çıkması ve herkesi aydınlatması.Halka yönetmesi gerekenin yine kendisi olduğunu hatırlatması,özgürlüklerini hatırlatması vs. bence çok iyi bir film.Tabiki bir spiderman filmi gibi bakarsanız elbetteki sıkıcı gelebilir.

-Türkçe dublajı gerçekten berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 27 Kasım 2010; 12:54:03 >
  •  V FOR VENDETTA YI BİR TEK BEĞENMEYEN BEN MİYİM?
  • beğenmedim dublajı berbattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

Beğenmeyeni de ilk defa görüyorum. Ayrıca türkçe dublajlı izlediyseniz beğenmemeniz normal.

dublaj film izleyen film izledim demesin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

beğenmedim dublajı berbattı

altyazılı izlemeyi denesen
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

se7en filmini de abarttılar , en iyi 10 film arasına koyacak kadar.sakın izlemeyin basit bi dedektif dizisi , bayıyo , finali süper dediler çok basit bitti.
    forrest gump mesela acayip baydı adam oturduğu yerden film anlatıyor millet ağladı mı ne yaptı bu filmde de bu kadar beğendi bilemiyorum.basit bi senaryosu vardı.
    bi de şöyle bişey var bazı abartılmış filmleri insanlar izliyor beğenmese bile beğendim diyor film klasik haline gelmiş oldugu için.kardeşim şu se7en filmini hangi mantıkla en iyi filmler arasına sokuyorlar anlamıyorum o kadar basit ve sıkıcı senaryosu var.
    bu ikisi abartılmış filmlerdir bence.Vendetta güzeldir ama.

Yuhhhh Sana Göre Titanic`de dandik bir filmdir. Eeee ne de olsa sonunda Gemi Batiyor...

• bu filmi beğenmeyenler hangi filmleri beğeniyor merak etim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

bu filmi beğenmeyenler hangi filmleri beğeniyor merak etim...

taken
    ip man
    yeşil yol
    fight club
    leon
    esaretin bedeli
    soysuzlar çetesi
    inception
    schindlers list
    .
    .
    .
    .
    vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

saçma geldi neymiş maskeye aşık olunuyormuş... abazanlık.........

filmden bunu anladıysan alt kademeden başla izlemeye çizgi filmlerle falan.

bunu ben anlamadım forumda filmi seven biri demişti maskeyede aşık olunabiliyormuş diye.. ordan aklıma geldı.
  • Kötü bir film değildi ama abartıldığı kadar da güzel değildi bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

saçma geldi neymiş maskeye aşık olunuyormuş... abazanlık.........

filmden bunu anladıysan alt kademeden başla izlemeye çizgi filmlerle falan.

bunu ben anlamadım forumda filmi seven biri demişti maskeyede aşık olunabiliyormuş diye.. ordan aklıma geldı.

çoğu kişi zaten v for vendetta nın maskesine ve gizemliliğine aşık oluyor zaten...bu da filmi beğenmesinde çok büyük rol oynuyor

• zevk eşşekde olur.
  • sizin icin youtube dan videolarını izledim

film olduğunu bilmeyerek fazla bişi kaybetmediğim gördüm :)
  • 1812 Overture bile tek başına yeter. Yalnız hayatımda izlediğim en iyi film değildir. Equilibrium benim için daha öndedir.
    "But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet. Tread softly because you tread on my dreams." I assume you dream, Preston.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.