Şimdi Ara

V FOR VENDETTA YI BİR TEK BEĞENMEYEN BEN MİYİM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

saçma geldi neymiş maskeye aşık olunuyormuş... abazanlık.........

filmden bunu anladıysan
    alt kademeden başla izlemeye çizgi filmlerle falan.

bunu ben anlamadım forumda filmi seven biri demişti maskeyede aşık olunabiliyormuş diye.. ordan aklıma geldı.

çoğu kişi zaten v for vendetta nın maskesine ve gizemliliğine aşık oluyor zaten
    ...bu da filmi beğenmesinde çok büyük rol oynuyor

Itzpapalotl 'a başka bişey izletmişler demek yada film başlarken uyuya kalmış.

• Ben gecenin 2 buçuğunda uykulu izlemiştim zannedersem ondan çok beğenmedim.

Veya bilemiyorum konusu ilgimi çeken birşey değil. 5 Kasımı Hatırla mıydı unutma mı ne. Hala neden 5 Kasım denildiğini anlamadım. 5 Kasımda idam edilen biri var. Yıllar sonra o adamı hatırlatmaya çalışan maskeli bir adam var galiba.

Uuf saçmaladım susayım en iyisi

Yaz kardeşim beni de yaz, beğenmedim.

Ayrıca diyorsunuz ya hani, içinde özgürlük tutkusu olmayan bu filmden anlamaz, yok bunu anlamıyorsan öldür kendini bilmem ne. Siz ne anladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

zevk eşşekde olur.

tam anlayamadım.. kötü mü yani?
  • filmden anlamıyorsunuz beyler
  • ekle beğendim ama abartı 7/10 alır benim gözümde

Arkadaş bi filmde de beğenmeyenlere anlamamışsınız demeyin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

beğenmedim dublajı berbattı

hayret bende düblajı çok begenmiştim adamın sesi karizmaydı

demek ki neymiş zevkler tartışılmazmış . begenmeyen begenmesin size ne.
  • Bakin Ingiliz Olsaydiniz En Sevdiginiz 5 Film Arasina Girerdi.

Cunku:1500'lu Yillarda Bir Adam Parlamento Binasini Patlatmak Icin Butun Barutlari Bina Icerisine Koyuyor Tam Atese Vericekken Yakalaniyor Ve Patlatamiyor. Ve Asiliyor

Her Yil Inglterede Bu Olayin Oldugu Gun Kutlanir

Zaten Bu Olayti Biliyorsaniz Ve Filmin Basina Ciddi Bir Sekilde Izlemisseniz Etkilenmemeniz Sasirtici

V'de Bu Fikiri Hayata Geciriyor Bir Yıl Once Bi Heykeli Patlatiyor.Sonra Bi Kiza Dusuncelerini Anlatiyor Felan

Kisacasi V Ingilterenin Bir Binaya Bagli Kalmamali Gerektigini Dusunuyor Ve Patlatiyor Ne Olursa Olsun Patlatiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante`

film olduğunu sizden duyuyorum
    çak oraya nickimi :)

V FOR VENDETTA YI BİR TEK BEĞENMEYEN BEN MİYİM?
  • Dublajsız film izlemek de zevkli değil, altyazı takip edeceğim diye filmin sahnelerini kaçırıyorsunuz.
  • filmi anlamamıssın herhalde bu arada yas kac
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Dublajsız film izlemek de zevkli değil, altyazı takip edeceğim diye filmin sahnelerini kaçırıyorsunuz.

Bu yorumu yapanlara hayranım ya, abicim beyin zaten bir süre sonra otomatik olarak yapıyor alt yazı okuma işini fark etmiyorsunuz bile. Hem siz yavaş okuyorsanız film napsın yani? Yavaş okursanız tabi kaçırırsınız...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

Beğenmeyeni de ilk defa görüyorum. Ayrıca türkçe dublajlı izlediyseniz beğenmemeniz normal.

dublaj film izleyen film izledim demesin zaten

adam elit beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

filmi anlamamıssın herhalde bu arada yas kac

tamam sen einstein'sın tek sen anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

filmi anlamamıssın herhalde bu arada yas kac

18
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Dublajsız film izlemek de zevkli değil, altyazı takip edeceğim diye filmin sahnelerini kaçırıyorsunuz.

Bu yorumu yapanlara hayranım ya, abicim beyin zaten bir süre sonra otomatik olarak yapıyor alt yazı okuma işini fark etmiyorsunuz bile. Hem siz yavaş okuyorsanız film napsın yani? Yavaş okursanız tabi kaçırırsınız...

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: principino

bu filmi beğenmeyenler hangi filmleri beğeniyor merak etim...

taken
    ip man
    yeşil yol
    fight club
    leon
    esaretin bedeli
    soysuzlar çetesi
    inception
    schindlers list
    .
    .
    .
    .
    vs

hocam sen vendettayı çok büyük beklentilerle izledin heralde yoksa yukardaki filmlere bakarsam filmi beğenmen gerekiyor .verdiği mesajları ,replikleriyle unutulmayacak bi film bana kalırsa.

Sonsuza Dek Özgürlük!

bu maskenin altında bir yüz var...
    ancak benim değil.
    ne altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz...
    ne de altındaki kemiklerden.
    bu maskenin altında
    etten daha fazlası var.
    bu maskenin altında
    bir fikir var!
    ve fikirler kurşun geçirmez!..

• V'nin televizyonda yaptığı konuşmayı çok sevmişimdir.Bu arada adamın sesi filme cuk diye oturmuş.Dublajlı izliyorsanız tahmin edebiliyorum diğer dublajlı filmler kadar iğrençtir ama orjinal sesine diyecek yok

İyi akşamlar Londra

Öncelikle özürlerimi kabul edin.Ben de, çoğunuz gibi alışılmış günlük konfora, aşina tedbirlere ve yinelemenin getirdiği huzura saygılıyımdır.Her insan kadar hoşlanırım ama yâd etmenin ruh halinde, geçmişin önemli vukuatlarını genelde birisinin ölümüyle veya korkunç, kanlı bir olayla alakalıdır, hoş bir tatille kutlarız.Bu Kasım'ın 5'ini , ne yazık ki, artık anılmayan bu günü günlük yaşamlarımıza biraz ara vererek, oturup konuşarak önemseyebilirdik.Vardır, elbette, bizi susturmak isteyenler. Hatta şimdi, emirler telefonda bağırılmıştır ve eli silahlı adamlar yola çıkma üzeredir.Niçin? Çünkü sözler yerine kaba kuvvet, kullanılabilse de kelimeler kudretini hep koruyacaktır.Kelimeler anlama ulaşmanın yollarını dinleyenlere hâkikatin telaffuzunu gösterir.Gerçek şu ki; bu ülkede feci yanlışlar var.Değil mi? Zulüm ve adaletsizlik, müsamahasızlık ve baskı. Bir zamanlar itiraz etme hakkınız vardı, düşünmek ve inandığınız şekilde ifade etmek.Şimdiyse düzene uymaya, boyun eğmeye mecbur eden bir sansür ve gözetim altındasınız.Bu nasıl oldu?Kimi suçlayacağız ? Muhakkak, diğerlerinden daha mesul tutulacaklar var ve onlar mesul olacaklar.Yine de, gerçekler söylenecek.Eğer suçluyu arıyorsanız aynaya bakmanız yeterli olacak.Niçin yaptığınızı biliyorum.Korkuyordunuz, biliyorum.Neden korkmayasınız ki?Savaş, terör, hastalıklar.Sizi sağduyundan yoksun bırakmak,akıl yürütemeyecek duruma sokmak için birleşmiş bir ton problem vardı.Korku, sizi bozguna uğrattı ve panik halinde,Başbakan Adam Sutler'e dayandınız.Düzenin sözünü verdi, barışın sözünü verdi ve karşılığında talep ettiği tek şey;sizin sessiz ve itaatkâr rızanızdı.Dün gece, Old Bailey'i yıktım.Bu ülkeye neyin unutulduğunu anımsatmak için.400 yıldan fazla bir süre önce,bir vatansever, Kasımın 5'ini ebediyen hafızamıza kazımayı diledi.Hayali, eşitlik, adalet ve özgürlüğün kelimelerden öte olduğunu dünyaya anımsatmaktı.Kelimeler görece kavramlardır.Eğer bir şey görmüyorsanız, eğer bu hükümetin cinayetleri sizin için meçhullüğünü koruyorsa öyleyse size, Kasımın 5'ini es geçmenizi öneriyorum.Ama siz de, benim gördüklerimi görüyorsanız.benim gibi hissediyorsanız ve yine benim aradığımı arıyorsanız öyleyse, seneye bu gece sizi Parlamento kapılarının dışında, arkamda olmaya davet ediyorum.Hep birlikte, onlara asla ve asla unutulmayacak bir 5 Kasım yaşatalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 27 Kasım 2010; 13:31:09 >

• quote:

quote:

quote:

bu filmi beğenmeyenler hangi filmleri beğeniyor merak etim...

taken
    ip man
    yeşil yol
    fight club
    leon
    esaretin bedeli
    soysuzlar çetesi
    inception
    schindlers list
    .
    .
    .
    .
    vs

hocam sen vendettayı çok büyük beklentilerle izledin heralde yoksa yukardaki filmlere bakarsam filmi beğenmen gerekiyor .verdiği mesajları ,replikleriyle unutulmayacak bi film bana kalırsa.

Sonsuza Dek Özgürlük!

bu maskenin altında bir yüz var...
    ancak benim değil.
    ne altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz...
    ne de altındaki kemiklerden.
    bu maskenin altında
    etten daha fazlası var.
    bu maskenin altında
    bir fikir var!
    ve fikirler kurşun geçirmez!..

dostum film aşırı ağır ilerliyor ....

dediğim gibi çok abartılacak bir film değil.. filmi güzel yapan v nin gizemli olması ve maskesi

• Sağol konu için sayende forumdaki cahil liselileri tespit etmiş olduk
  • imzama bak..!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.