Şimdi Ara

V FOR VENDETTA YI BİR TEK BEĞENMEYEN BEN MİYİM? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her film için sevenler diye konu açılır...Bu film öyle birşey ki sevmeyen var mı acaba diye açılıyor...Buradan varın anlayın
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes
    V for vendetta akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hildita -- 17 Aralık 2010; 18:14:17 >
  • V For Vendetta izlediğim en iyi filmdir. Çünkü benim fikirlerime uygun bir film bu yüzden filmin her anını soluksuz izlemişimdir. Ayrıcada sinemada izlediğim ilk filmdir bu yüzden daha bir bağlıyım.

Konusuna gelince 5 Kasım ne demek bilmediğiniz için film sıkıcı gelir haklısınız bende ilk izlediğimde 'Sıradan bi film n'olacak sanki' dedim. Ama öyle değil. İnternetten bakın 'Barut Komplosu' ne demek. Sonra filmi tekrar izleyin. Tabi anlamak için biraz siyasi görüş sahibi olmak gerekiyor. Size tavsiyem filmi tekrar tekrar ve siyasi düşünceleri olan kişilerle izleyin o zaman filmi seviceksiniz eminim. Sevmeseniz bile anlayacaksınız.

Filmin konusu zaten gelecekte 2020'nin İngiltere'sinde geçiyor. Dikdatör bir rejim var ve bu rejimin ülkede nasıl baskıcı bir tutum sergilediğini, ülkenin başına nasıl geçtiğini ve tek başına devrim yapan bi adamın fikirlerini anlatan bir film. Fazla konuştum farkındayım ama bilgi vermek amaçla yazdım, iyi forumlar

• o da seni sevmiyomuş
  • bu film bi şaheserdir ya son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Filmi beğenmeyen kişi ya recep ivediği izleyip kahkalarla gülen kişilerdendir yada filmi ön yargılı izliyordur
  • konuyu açan bir daha izlesin..
  • Muhteşem bir film.Mantık hatalarını aramak yerine vermeye çalıştığı mesaja odaklanırsanız daha iyi anlarsınız filmi
  • bu kadar iyi film eleştirmenini hiç bir arada görmemiştim.teşekkürler.
  • anlamakla ilgili birşey mesela Türk dizilerinden örnek veriyim Avrupa Yakası ve Yaprak Dökümü çarşamba günleri aynı saatte yayınlanırdı.Avrupa Yakası yenik düştü tabi buna ama Avrupa yakasını izleyen seyirciye yaprak dökümünü izletemezsin Yaprak dökümünü izleyen seyirciyede Avrupa yakasını çünkü ordaki konuyu anlamaz ona saçma gelir.Şimdi aynı saatlerde Muhteşem Yüzyıl var karşısındada Leyla ile Mecnun o zaman yaprak dökmünü izleyenler şimdi muhteşem yüzyılı izliyor.Avrupa yakasını izleyen kesim ise Leyla ile Mecnunu dilerseniz aynı örneklendirmeyi yabancı sinema için yapalım Twilight izleyen kesim belli Abazan kız modeli yani kişi neye ihtiyaç duyuyorsa bir nevi onu izliyor ve seviyor.
    Sen varolan düzenden memnunsan filmi beğenmemiş olabilirsin ama düzenden ve sistemden sıkılmışsan artık değişmesini istiyorsan bu filmi çok seveceksin

• Bol bol eşcinsellik propagandası var filmde.
  • İndiriyorum akşama. İzlemedim maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Bol bol eşcinsellik propagandası var filmde.

herkes lezbiyen olur sana bişe kalmaz diyemi korkuyorsun
  • Beğenmemek değil de abartıldığını düşünüyorum. Güzel film.
  • Herkez beğenmiş ben beğenmiyimde cool takılayım hıh
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Bol bol eşcinsellik propagandası var filmde.

herkes lezbiyen olur sana bişe kalmaz diyemi korkuyorsun

Öle olursa daha iyi onun için...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.