Şimdi Ara

***V for Vendetta nasıl bir filmmiş böyle[HERKES İZLEMELİ]***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar harika bir yapıtmış.5 sene önceki filmi şimdi izledim ama inanılmaz duygulandım.Hala etkisindeyim.
    "sana hiç dokunmasam, öpmesem, bilmesem hatta tanımasam bile seni seviyorum.."
    şu laflar falan beni bitirdi.Bir yerde fikir kurşun geçirmez gibisinden bir şey söyledi izleyenler bilir.
    İzlemeyenler lütfen izlesin.Bir maskeye bile aşık olunabilir.

not:bu film insana değişim yapma duygusu uyandırıyor hayatında.Filmlerde en sevdiğim şey.Hala etkisindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 28 Eylül 2010; 20:47:18 >

Gerçekten güzel film.
  • bu maskenin altında bir yüz var... ancak benim değil. ne altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz. ne de altındaki kemiklerden.bu maskenin altında etten daha fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var! ve fikirler kurşun geçirmez!..

Orijinalden alıntı: Erdem

bu maskenin altında bir yüz var... ancak benim değil. ne altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz. ne de altındaki kemiklerden.bu maskenin altında etten daha fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var! ve fikirler kurşun geçirmez!..

izleyeli baya oldu ama kurşunları yedikten sonra hepsini öldürdüğü sahnede has... çektiğimi hatırlıyorum
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi filmdir ya bi ara yine izlemek lazım

Orijinalden alıntı: K®ATOS

Tüğlerimi diken diken eden söz.
    quote:

bu maskenin altında bir yüz var... ancak benim değil. ne altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz. ne de altındaki kemiklerden.bu maskenin altında etten daha fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var! ve fikirler kurşun geçirmez!..

Tüğünü yerim senin
  • Bu filmi bende yeni izledim 2-3 hafta önce.Beğendim filmi.10/7,5 verdim.Öncelikle bu film sözleriyle veya replikleriyle konuşulan ve beğenilen bir film değil.Fight Club gibi replik çıkarmaya gerek yok.Bu film Süperman , Spiderman , Batman tarzı bir film.Ayrıca bu filmdeki karakter kötü bir karakter ve filmin verdiği mesajlar ve fikirlerde kötü.Otoriteye , düzene , devlete , demokrasiye karşı çıkmak.Diğer saydığım filmlerler arasındaki fark iyi ile kötü.Yani filmin beğenmediğim tarafı buydu.Batman Kara Şövalyeyi daha çok beğendim mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dikkat Haber -- 28 Eylül 2010; 21:18:31 >

Fakirler değil miydi o?
    1-The Pursuit Happyness
    2-Life is Beautiful
    3-V for Vendetta
    4-Leon:The Professional
    5-The Shawshank Redemption
    6-Into The Wild
    7-Ben X
    8-The Pianist
    9-Slumdog Millionaire
    10-Lotr series

V:Bu maskennin altında Etten fazlası var
    V:Bu maskenin altında bir fikir var
    V:Ve Fikirlere Kurşun işlemez Bay Credy
    Hiç Bir Şeyle Övünmüyorum GALATASARAYLI Olmakla Övündüğüm Kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikkat Haber

Bu filmi bende yeni izledim 2-3 hafta önce.Beğendim filmi.10/7,5 verdim.Öncelikle bu film sözleriyle veya replikleriyle konuşulan ve beğenilen bir film değil.Fight Club gibi replik çıkarmaya gerek yok.Bu film Süperman , Spiderman , Batman tarzı bir film.Ayrıca bu filmdeki karakter kötü bir karakter ve filmin verdiği mesajlar ve fikirlerde kötü.Otoriteye , düzene , devlete , demokrasiye karşı çıkmak.Diğer saydığım filmlerler arasındaki fark iyi ile kötü.Yani filmin beğenmediğim tarafı buydu.Batman Kara Şövalyeyi daha çok beğendim mesela.

bu filmi birkez daha izle bence.
    Çünkü burda anlatılmak istenen olay çok farklı.

Bir insanın toplumun içindeki duyguları yeniden canlandıran. Ezilmeye haksızlığa Monarşiye karşı çıkan bir adamın hikayesi.

Ve bunu yaparken insanların içinde gizli kalmış duyguları açığa çıkararak ülkesini kurtaran bir adamın hikayesi.

Ben bu filmi izlerken çok beğenerek izledim. Hele o patlama sahnesi yokmu

• Biri beni mi andı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Biri beni mi andı

yok kanka yanlış alarm gidebilirsin
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.