Şimdi Ara

V For Vendetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce izledim. Gerçekten de etkileyici mükemmel bir filmdi. İlk kez bir filmi bluray olarak indirmiştim o da bu filmdi, gerçekten de değdi. Filmin o müthiş görüntü kalitesi de ayrı bir tat verdi. Hıı bunları neden mi söylüyorum? Nedeni size bir sorum var DH. Başka bluray olarak indirilmeyi hakkeden film önerisi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler

• güzel film hrf tam bir devrimci
  • İyi yapmışsın.
  • sinema bölümü ne güne duruyo
  • donnie darko
  • Wild Hogs

komedi filmi ama gercekten cok guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangstar

güzel film hrf tam bir devrimci

kesinlikle Filmdeki her repliği insanı tamamen etkisi altına alıyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

İyi yapmışsın.

Sağol. Sana da öneririm gayet güzel film

quote:

Orijinalden alıntı: MelihFenman

sinema bölümü ne güne duruyo

Seninle tartışmaya girsem yazdıklarının %20'sini anlamayacağımı düşünüyorum, şimdi uğraşacak vaktim yok şikayet sistemini kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Lies Of P
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tropic Thunder'ı bluray olarak izle derim xP
  • quote:

Orijinalden alıntı: reXow

Az önce izledim. Gerçekten de etkileyici mükemmel bir filmdi. İlk kez bir filmi bluray olarak indirmiştim o da bu filmdi, gerçekten de değdi. Filmin o müthiş görüntü kalitesi de ayrı bir tat verdi. Hıı bunları neden mi söylüyorum? Nedeni size bir sorum var DH. Başka bluray olarak indirilmeyi hakkeden film önerisi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler

Anlayabilmen için 40 fırın ekmek yemen gerekir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

donnie darko

Divx hali şu an bilgisayarımda kayıtlı ancak henüz izlemedim. Güzel filme benziyor gerçekten, bluray olarak indirebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: i have a dream

Wild Hogs

komedi filmi ama gercekten cok guzel

Komedi filmleri bana hep oldukça soğuk gelir.

quote:

Orijinalden alıntı: Olcays

Tropic Thunder'ı bluray olarak izle derim xP

Önerini dikkate alacağım ama o kadar yüksek kaliteyi hakedecek bir film mi biraz tereddütteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 29 Kasım 2009; 19:02:36 >

• birde biseyi merak ediyorum. Bu V for Vandetta baya eski bir fikm. Blueray nasil oluyor? Hadi divx den Blueray e cevirdiniz dielim ne ise yarayacak ki? Sonucta girdi belli yani divx den yada girdi her ne ise ondan daha ust kalite bir sey elde etmek mumkun degil ki.
  • quote:

quote:

Az önce izledim. Gerçekten de etkileyici mükemmel bir filmdi. İlk kez bir filmi bluray olarak indirmiştim o da bu filmdi, gerçekten de değdi. Filmin o müthiş görüntü kalitesi de ayrı bir tat verdi. Hıı bunları neden mi söylüyorum? Nedeni size bir sorum var DH. Başka bluray olarak indirilmeyi hakkeden film önerisi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler

Yok gayet iyi anlıyorum. Sana laf attım karşılığında yazımı özenle okuyup bir hatamı aradın ve buldun, oldukça da hoşuma gitti. Vereceğin cevabı da son derece özenerek yazdın çünkü biliyordun ki yapacağın bir imla hatası bile sana karşı cevap olarak dönecekti. Şimdi senden isteğim yazacağın tüm mesajlarda bu korkuyu hissetmen ve hepsini aynı hassasiyetle yazman

quote:

birde biseyi merak ediyorum. Bu V for Vandetta baya eski bir fikm. Blueray nasil oluyor? Hadi divx den Blueray e cevirdiniz dielim ne ise yarayacak ki? Sonucta girdi belli yani divx den yada girdi her ne ise ondan daha ust kalite bir sey elde etmek mumkun degil ki.

Hiçbir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 29 Kasım 2009; 19:14:16 >

• izlemediysen fight club izle yada forrest gump
  • quote:

quote:

quote:

Yok gayet iyi anlıyorum. Sana laf attım karşılığında yazımı özenle okuyup bir hatamı aradın ve buldun, oldukça da hoşuma gitti. Vereceğin cevabı da son derece özenerek yazdın çünkü biliyordun ki yapacağın bir imla hatası bile sana karşı cevap olarak dönecekti. Şimdi senden isteğim yazacağın tüm mesajlarda bu korkuyu hissetmen ve hepsini aynı hassasiyetle yazman

quote:

birde biseyi merak ediyorum. Bu V for Vandetta baya eski bir fikm. Blueray nasil oluyor? Hadi divx den Blueray e cevirdiniz dielim ne ise yarayacak ki? Sonucta girdi belli yani divx den yada girdi her ne ise ondan daha ust kalite bir sey elde etmek mumkun degil ki.

Hiçbir fikrim yok.

Özenerek yazsam noktalama işareti de kullanırdım dikkatinden kaçtı heralde.. Senin gibi biri için msjlarımı özenerek yazma gereği de duymam ayrıca

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbir fikrim yok.

Özenerek yazsam noktalama işareti de kullanırdım dikkatinden kaçtı heralde.. Senin gibi biri için msjlarımı özenerek yazma gereği de duymam ayrıca

Tamam şampiyon, kralsın, bravo!

quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Turk

izlemediysen fight club izle yada forrest gump

Forrest Gump, gerçekten fevkalade bir başyapıttı. Fight Club hep izleyeceğim filmler arasında yer alıyor ama henüz indirmek için bile vakit olmadı. Güzel film diyorlardı, senin de önerin üstüne sanırım indireceğim.

• batman : dark knight
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

batman : dark knight

Aynen. 1 kere sinemada, 1 kere de arkadaşta 1080p olarak izledim. Öyle bir arşiv yapması düşünüyorsan mutlaka bulunmalı.
  • Shawshank Redemption
  • O zaman ne diyoruz imdb #250 Listesinde,üst sıralarda olan filmleri indir
  • Leon izlemediysen hiç durma izle hiç pişman olmazsın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.