Şimdi Ara

V For Vendetta (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gayet Sosyalist yanlısı ve Komunizme kadar el atabilen filmde Kurdistan'dan bahsetmesi doğaldır zaten. Dünya görüşü uymayan, midesi kaldırmayanda izlemeyebilir bu filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Hayatımda izlediğim en iyi 2. filmdir VForVandetta ...

1.si nedir merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy Spécops.

Voilà!
    Velakin, dışarıdan göründüşüyle feleğin virajları sayesinde...
    vekâleten hem vâziri hem de vebali olmayanı oynamış nacizane bir vodvil eskisi.
    Bu vecih, kibir vehametinden bihaber vasfıyla..veranın vecizelerine vekillik yapan şimdilerde varisi Olmayan,virane durumda bir vekil.
    Her þeye rağmen,varlığını yitirmiş bu vahametin.Vahdetiyle vücudunda neşenin vuku bulduğu...
    ve veznenin velveleleriyle beslenen,velfecirliğe tenezzül eden,...vechleri doyurulamaz bir vahþet arzusuyla kaplı..Bu vegar dolu vazilerin şimdilerdeki vezirinin vefatını vadetmiş bir vekil.
    Verilecek tek bir hüküm var,"Vendetta".
    Beyhude bir vaaz değil,vicdan ve vakar adına verilmiş...
    Günün birinde vefi olanağın ve vaziyeti görenin velisi olacak bir vaattir.
    Velhasıl, bu önemsiz vira vecizeler buradaki vuslatımızın vadesini uzatır.

Bunu tercüme edecek olan varmı :)):))

• Geçen Fox Tvde izlemek nasip oldu filmi evdekiler sağolsun pek sağlıklı izleyemedim.
  • Cok merak ediyordum. Ozellikle konusu bayagi cezbetmisti ne de olsa bozuk duzene karsi isyandan bahsediyordu. Eee Natalie ile de
    Star Wars'dan tanisikligimiz olunca...

Neden "V" imis ? Adam habire v harfi ile baslayan kelimeler kullaniyor. Amaci da intikam yani vendetta! Bu arada adami "Oldu" diye duyuran
    tv de pek uzak gelmiyor kulaga!
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

Gayet Sosyalist yanlısı ve Komunizme kadar el atabilen filmde Kurdistan'dan bahsetmesi doğaldır zaten. Dünya görüşü uymayan, midesi kaldırmayanda izlemeyebilir bu filmi.

Kurdistan'dan bahsedenler "V"'nin dusmanlari ama.
  • Sanırım hayatımda izlediğim en iyi film. Böyle bir filmi yapanlara helal olsun demekten başka dilimden ne gelir. İzlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Dün akşam FOX TV Verdi izledinizmi bilmem ama, film baştan sona felsefe ,güzel bir film hakkını yememek lazım, ama kendi açımdan bu tarz daha iyilerinide izledim

Bu film gibi öneriniz var mı acaba? Daha iyilerini merak ediyorum. İzlemek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.