Şimdi Ara

Uzunlara Led Kit(Bi-Xenon etkisi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
8
Favori
10.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısalarda merceksiz şekilde uygulanırsa o kadar ileri gitmez diye tahmin ediyorum deneyimlemedim ama kısaları mercekli halojen olanlar kısa uzun taktırıp sorunsuz şekilde kullanabilirler. Birde gece uzun yolcukları hariç,akşamları insanları farlarını en en fazla 1 saat kullanıyor şehir içi. normalde 15-30 dk arası :) Tahminim Xenondan daha az ısı ürettiğidir. Ondan bile far camı eritme mevzusu çok internette çok görmedim
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Bende uzunlara led aldım ama menzilini çok beğenmedim. Far ayarı yaptırdınız mı ayardan sonra performans nasıl oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahat adam kullanıcısına yanıt
    Far ayarından sonra baya beğendim. Önceki Philips Diamond Vision 5000Klar vardı ve Şuan Uzunlarda uzakları görüyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Far ayarından sonra baya beğendim. Önceki Philips Diamond Vision 5000Klar vardı ve Şuan Uzunlarda uzakları görüyorum :D

Ledlerim şu an takılı ama far ayarı yaptırmadım. Uzağa pek gitmiyor ışık önümü aydınlatıyor. Sanıyorum ayarsızlıktan. Halojenlerim daha uzağı aydınlatıyordu.

• rahat adam kullanıcısına yanıt
    Bendede mavi boyalı Halojen vardı. Şuan çok ama çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Trafik davar kaynadığı için makasçıların arkasına geçip allahım canımı al diye bağırtana kadar bu farları yakmak lazım.

Tam 1dk sesli güldüm buna.. Harika ya:)))
  • Arada püsküllerin tozunu kontrol etmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alphace A kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkür ederim :) Ben arabamı çok sevdiğim için sürekli sağını solunu kontrol ederim. Haftada bir nemli bezle silerim zaten
  • Arkadaslar audi a3 2009 model arabam var makyajli kasa far aralikligi dar internette merceksiz de dagilmanin cok fazla olmayacagi soyleniyor sari farlari var uzerinde orjinal, ben xenon far taktirmak istiyorum fakat bu sonradan takilan xenonlar guzel durmuyor gibi ya da ben guzelini gormedim, boyle orjinallerde ki renklere yakin xenon bulabilir miyim? Bir de bu simsek etkisi de orjinal araclarda cok hosuma giden birseydi xenon kit alip bu lambalari oyle mi taktiracagim,yoksa direk kisalara uzunlara bu ampulleri taksam olur mu? Pek fazla bilgim yok bu konularda yardimci olursaniz sevinirim,simdiden saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhyN -- 14 Haziran 2016; 17:46:00 >
  • RhyN kullanıcısına yanıt
    Merceksiz fara Xenon önermiyorum. Benim aldığım Ledi mercek yoksa Halojen gibi odak tutmayabilir. Merceksiz Xenona göre daha iyi olacağı kanaatindeyim ama sadece uzunlara takın. Bi-xenon şimşek etkisi olur zaten

• Hocam kisalara da taksam uyum saglar mi? Herhangi bisey yaptirmadan direk ampullere bunu taktirsam renk beyaz mi olur?

• RhyN kullanıcısına yanıt
    Uygun ampul tipi alırsanız tabikide uyum sağlar. Normal ampul takar gibi takarsınız farı yaktığınızda bembeyaz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Merhaba arkadaşlar. Uzunlarımda Mtec Gold 6000k Xenon var. Diamond Vision 5000k kullanıyordum ama çok yetersiz hemde çok iyi selektör yapma gibi olanak yoktu. Bende R3 9600lm Ledi Aliexpressten sipariş verdim. Montajı 1 saat sürdü tek başıma olduğum için birde aksilik peşini bırakmaz ya + - kutup kablosunun başı çıktı geri onu yapmak için baya uğraştım. Sol tarafı yanlış takmışım geri onla uğraştım derken 1.5 2 saatimi aldı.

İzlenimlerime gelirsek. Bugün önümde araca bir selektör yapayım dedim sağa doğru kaçışmasını görünce keşkem daha erken alaymışım dedim :D Hatta giderken selektör yaptım durunca vatandaşın biri cama vurdu;Kardeş araba fotoğraf mı çekiyor dedi, Led ampul deyince; tekerine taş deymesin güzelmiş dedi, baya mutlu oldum :) Halojene göre ayarsız olmasına rağmen daha iyi aydınlatıyor. Şuan ayarsız olduğu için 9 katlı apartmana ışığı değiyor o derece ayarsız. Hafta sonu sanayi yolları gözüktü :)

Özellikle kısaları mercekli xenon olan varsa bana göre zorunlu şekilde takılmalıdır. Sportage Premium ,FD7 Civic Elegance donanım sahipleri için uzunlara olmazsa olmaz yani...

Videosu:https://www.youtube.com/watch?v=-BRQXXw7qZU

http://www.aliexpress.com/item/Super-Bright-R3-9600lm-H7-Xenon-White-6000K-Car-LED-Headlight-Conversion-Kit-Cree-XHP-50/32666438204.html?spm=2114.01010208.3.19.uGVua2&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10037_10017_507_10033_10032_401_9905,searchweb201603_2&btsid=b9d506b9-e0a1-46af-9dc4-2497d05f8c01

Uzunlara Led Kit(Bi-Xenon etkisi)

Kısalara bile öneririm. Kısalardaki Xenonlara geçen ağutosta toplam 400 lira para vermesem hiç düşünmeden söker bundan takarım ama işte kıyamıyorum :) Yarın far ayarı yaptırcam o zaman daha net foto atarım

Hocam bunların sokerleri üniversal mi ki ?bende passat b6 var uzun h7.çıkartıp direk bunu takip soketini bağlayabiliyor muyuz ?

• bde B kullanıcısına yanıt
    Normal ampul takar gibi.

• Videoyu seyredince selektör etkisi tam olarak selektör değil.

Yani aracınızın kısa farları örneğin 40 metre yi aydınlatırken , uzunları yaktığınızda 70 metreyi aydınlatması gerekir.
    Ancak videoda kısalar 40 mt aydınlatıyorken,uzunları taktığında yine 40 mt yi daha fazla aydınlatıyor... Mesafe olarak bir fark yok, mevcut alanı daha fazla aydınlatıyor...

• BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    Videoda öle gözüküyor olabilir ama eski ampulleride biliyorum bana göre fark etti

• Yaklaşık20 gun dur kullaniyorsunuz bu donemde goruslerinizde herhangi bir degisiklik var mi ?
    Tesekkurler.
  • Daha önce ne diyorsam şimdide aynı çok memnunum milletin sağ doğru kaçışmasını görmek paha biçilemez
  • Aliyorum bakalim
  • Hayırlı uğurlu olsun. Alıp taktığınızda uzunlardaki değişim fark edeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.