Şimdi Ara

Uzunlara Led Kit(Bi-Xenon etkisi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
8
Favori
9.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • seat leonda bile orijinal fabrikadan üzerinde bir sürü led ampul olmasına rağmen yeterli aydınlatma sağlamadığı konusunda eleştriler varken sonradan takılacak tek bir led ampulden ne verim alınır ki? bu tür uygulamaların kısalarda iyi sonuç vereceğini sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

    Bunlar uzunlarda olacağı için çevirmede sıkıntı çıkarmaz. Ha ben mersinde hiç çevirmeye denk gelmedim gelsemde arabanın önündeki amblem yüzünden selam verip geçerim o ayrı meselede.

    Benim başıma geldi bi tane B5 passat davar insanlıktan nasibini almamış yatarık önüme bir makas attı,eğer o an frene basmasam orta direkten ona girerdim ve onun araç orta refüşte pert olurdu, benim arabanın ön tarafı yok olurdu hızım 80 kmhdi.

    Aklınıza yattıysa sipariş verin. İlk önce far tipini öğrenin öle sipariş verin, Benim araba gibi kısa ve uzun H7 olmayabilir



    Saçma sapan Çin malı uyduruk ledler takıp aracınızı pavyona çevirdikten sonra polis çevirmesinde selam verip geçmenizi sağlayan amblemi merak ettim.
    Sizin için de bir sakıncası yoksa öğrenmek istiyorum Yozgat Lee Bey.




  • aarmaganozturk A kullanıcısına yanıt
    Hakim-Savcı amblemi rahatladın mı :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

    Hakim-Savcı amblemi rahatladın mı :)

    Teşekkür ederim çok rahatladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın bu tip tartışmaları da faydalı olacak asıl konu ile ilgili konuşalım. Bu far ampüllerinde kullanılan cree ledler ünlü Cree firmasının benzersiz ledleridir. doğru kullanılır ise oldukça parlak ışık verebilir. Aslında tek sınırlama far yuvası içine bu ledleri soğutabilmek yoksa bir tanesi 1500-2000 lümenlere çıkabilir. bir ampülde 2 adet olduğunda doğal olarak 2500-3000 lümen gibi xenon ampül gücünde çıkş sağlayabilir. Tek dert soğutabilmek. Araç kaputları da yazın aşırı sıcak olduğundan olsa gerek ledleri tam güçlerinde kullanmıyorlar zaten yoksa gündüz yanık halde yaz sıcağında seyahat etsek eminim bozulurlardı. Bir de bu ledin XHP70 diye ağababası var.Tanesi 2000 lümene çıkıyor. Dolayısıyla ledli tasarlanmış sistemlerde gayet güçlü ışık elde etme mümkün zira o farların yapısı ledlerin daha iyi soğutulmasına imkan verebiliyor. Bir fara 4 led koysa adamlar 8000 lümen hadi ömür için düşük güçte çalıştırsalar yine 6000 lümen ile yetmemesi gibi bir derdi olmaz.




  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Selamlar bende xhp70 p70 model h7 led ışığı Kia Ceed aracımın kısa farları için satın aldım. İlk izlenim olarak felaket ısınıyor, püsküllere değerseniz 10sn sonra elinizi yakmaya başlıyor. Püskülleri içeriye koyup kapattım ama ısı fazla olduğu için yanar korkusuyla yedek kapak ayarladım ve onları delerek dışarı vereceğim. Şimdilik durum bu sizin yorumlarinızı merak ediyorum konuya hakim olduğunuzu anliyorum.

     Uzunlara Led Kit(Bi-Xenon etkisi)

     Uzunlara Led Kit(Bi-Xenon etkisi)

     Uzunlara Led Kit(Bi-Xenon etkisi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu çipler yüksek ısı altında çalışabilme özelliğine sahip. Yaklaşık 150 derece gibi çalışma ısıları var o nedenle sorun değil el yakması ama püskülleri yuvarlak halkalar oluşturacak şekilde genişletip öyle yerleştirin kapalı alana sokmayın.

    Kısalarınız mercekli anladığım kadarı ile. Uzunlarda da sorun olmaz tabi odaklama açısından ama ben kısalarda klasik reflektörlü farlarda beğenmedim dikeyde karanlık bölge bırakıyor o nedenle uzunlara aldım. Elimde mercek sistemi de var ama ileride yeni farlarıma ekleyeceğim bunlardan. Bir ara sipariş vereceğim gelsin bakalım. Ömür konusunda bir problem yaşayıp yaşamadığınızı da paylaşırsanız sevinirim. Hani 3 ayda bozuldu, 6 aydır sorun yaratmadı gibilerinden.
  • Kapalı alan farın içine soktum kapaklarıda kapattım hala ikilemdeyim dışari çikartsammı diye 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa sürede paranız çöp olsun diyorsanız neden olmasın !
  • Şimdi bir değişiklik yapıyorum xhp70 leri uzunlara alma lararı aldım. Kısalara 2x H7 H8 9005 9006 HB4 6000Lm CREE Çip XHP50 Led 60 W tak

    http://s.aliexpress.com/iMFfEzuQ

    (from AliExpress Android) bunları almaya karar verdim kapakları delmenek adına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapak kapalı fanlı da olsa ortamdan ısıyı atamadıktan sonra sıcak havayı sirküle eder durur bu konuda hatalı düşünüyorsunuz. Kaputun içi zaten sıcak ama far içi ekstra sıcak zira sadece far içi hava basıncını ve nemi dengeleyen minik borular var. Kapağı o kısmını oyup o fanları dışarı çıkartmalısınız yada yine püsküllü xhp50 li olanlardan almalısınız. Faz tozdan kirden durursa haberiniz bile olmaz üstelik.
  • Fansız bu ledler 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha da kötü bu durumda . Yarıiletkenlerin ömrü ısı ile ters orantılıdır.
  • fluance için tavsiye edebileceğiniz h7 varmı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.