Şimdi Ara

Uzun yol için Aveo mu Fiorino mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1200 km yapacağız hangi aracı önerirsiniz? Aveo lpg li. Fiorino Multijet. 120 130 arasıgitmeyi düşünüyorum.

konfor, atiklik, yakit bakımından hangisi daha iyidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• caddy ile yolculuk yaptım resmen ölüm gibiydi arka koltukta yol motor sesi sarsıntı resmen iğrentçi ön koltukta oturunca bunlar kismen azaldı gibi.

fiorino bu konuda nasıldır bılmıyorum ama aveo binek olmasından dolayı daha konforludur dıye düşünüyorum
  • Bagaj var mi kaç kişi gideceksiniz?Ben aveo derim genede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yol ise tabikide fiorino lpg avantajy ?ehir içinde bana göre ama tabi ?u da var arkada?laryn da dedi?i gibi kaç ki?i gideceksiniz ticari araçlarda heleki arka tarafta oturanlar için i?kence gibi olabilir belirli bir yerden sonra.
  • Uzun yolda buyuk motorlu arac daha iyi olur. Aveo kac motor? Ikisi arasinda aveo bence. Fiorinoya bindim yaramaz. Uzun yol arabasi degil. Hatta araba bile degilki. Kamyonet
  • Birinin amacı yük taşımak diğerinin amacı yolcu taşımak. Tabiki aveo çok daha konforlu ve güvenli bir yolculuk sunacaktır.
  • ikiside 1.3 motor, 3 kişi gideceğiz ben annem ve kardeşim 150kg falan insan ağırlığı. eşya taşınacak fakat çok değil aveonunda bagajı yeter.

Aveo5. vites 120km de 3200 dd civarı oluyor. Fiatin oranları nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden doblo çok var ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiorino o yolu size pişman eder... Teker aralıkları bir birine yakın olduğu için yolda zıplayarak gidiyor hissi veriyor ve yolcular gereksiz bir titreme ile yolculuk yapıyor, mümkünse aveo ile gidin derim.
  • aveo b sınıfı bile olsa uzun yolda daha konforlu olur cc ile çok daha kaliteli yolculuk olur.
  • fiorina ticari araç yol tutuş konfor olarak aveo nun verdiklerini veremez zaten aveo aracınızda lpgliymiş. ben olsam aveo ile çıkardım bu şartlarda.
  • aveo tabiki kamyonette gitmekten iyidir
  • Aveo diyorum ben zaten Fiorino ticari ise hız limiti düşük.

Aveo ile gece Aydın'dan Ankara'ya yola çıktım sabaha karşı vardım.Ankarada 3-4 saatlik bir uykudan sonra akşamüstüne doğru Ankaradan çıktım Aydın'a döndüm,gece Aydındaydım oradan da hiç durmadan İzmir'e gittim araç hiç yormadı beni diyebilirim uzun yolu keyifli bir araç.
  • Aveo daha konforlu olur bnce aveo.Fiorinotla adanadan diyarbakıra geldim pek konforlu olduğu söylenemez.
  • avea son kasa ise cc vardır, uzun yolda bana göre en önemli özellikte o. radara girme riski, virajlarda yere sağlam basma gibi unsurlarda eklenince aveo iyidir.
  • ikisini de kullandım. Cevabım otomobil.
  • aveo. fiorino 300 km den sonra zulüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

avea son kasa ise cc vardır, uzun yolda bana göre en önemli özellikte o. radara girme riski, virajlarda yere sağlam basma gibi unsurlarda eklenince aveo iyidir.

2011 hocam. yoktur herhalde boş araba.
    getz ile de çıkabiliriz. Fiorinoyu eledik belli oldu :) getz ile Aveo çok fark ettirir mi peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hele arkada yolcu varsa fiorino resmen işkence arkada oturana.. o araç hafif ticari kamyonet şehir içi yük taşımak için üretilmiş.. aveo lpg de olsa az bi fazla yakar ama o paraya değer emin ol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

avea son kasa ise cc vardır, uzun yolda bana göre en önemli özellikte o. radara girme riski, virajlarda yere sağlam basma gibi unsurlarda eklenince aveo iyidir.

2011 hocam. yoktur herhalde boş araba.
    getz ile de çıkabiliriz. Fiorinoyu eledik belli oldu :) getz ile Aveo çok fark ettirir mi peki?

Yeni kasaları 2011 modelden başlıyor zaten, şayet yeni kasa ise en boşunda bile cc standart.Ancak yeni kasada 1.3 benzinli yok dizel var olsa olsa 1.2 dir o.
    Sorunun cevabı tabiki aveo.
  • Otomobil ile uzun yol yapmak her zaman daha iyidir.Tercih aveo olmalı bence.Getz ile karşılaştıracak olursak hangisinde motor daha performanslı ise onu seçerdim ben olsam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.