Şimdi Ara

Uzun Süren ve Sıkmayan Oyun(lar)?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle oyunları hiç bulamadığım için sizlere danışmak istiyorum.Bana uzun süren ama sıkmayan ve korku olmayan 3 oyun söylermisiniz.(gta-fc2 fln demeyin lütfen)

• Fable2,
    FIFA serileri 08,09,10,
    Forza2 ve 3.de çıkacak,
    son olarakta Fallaout
  • uzun suren oyunlar rpg oyunlar oluo cogunluk la fable 2 Star Ocean: The Last Hope
    ve arkın dedıgı gibi forza 2 ve forza 3 iioyunlar
  • Fable 2
  • dostum öncelikle tek kişi moddamı yoksa çoklu oyuncu modundamı sorduğun önemli, tek kişilik oyunlarda dediğin özelliklere sahip oyunlar genelde RPG'lerdir.Örn.TES:Oblivion, Fable2, Mass Effect gibi...çoklu oyuncuda ise Halo 3 ve BF:Bad company, orjinal alacaksan Halo 3 yerine Halo 3:ODST alabilirsin, BF:Bad Company 2 de çıkacak 2.oyunu bekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

dostum öncelikle tek kişi moddamı yoksa çoklu oyuncu modundamı sorduğun önemli, tek kişilik oyunlarda dediğin özelliklere sahip oyunlar genelde RPG'lerdir.Örn.TES:Oblivion, Fable2, Mass Effect gibi...çoklu oyuncuda ise Halo 3 ve BF:Bad company, orjinal alacaksan Halo 3 yerine Halo 3:ODST alabilirsin, BF:Bad Company 2 de çıkacak 2.oyunu bekleyebilirsin

YAzmaktan kurtuldum. A dan Z ye katılıyorum.
  • Yok kardeş sadece single.Vallaha aldım BF:BC'yi çok sardı onun 2. sini-Oblivion-Fable2-MassEffect ve Fallout(5'e yükseldi sayı ama olsun) alacağım o zaman.Öneriler için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mass effect oynamalisin dostum.. her ne kadar fallout kadar uzun olmasada, yan gorevleri falan kasarsan yine oynanis suresi bayaga uzuyor.. ama sadece ana gorev yaparsan 8 saatte falan biter sanirim.. ama cooooooook kaliteli bi yapimdir.. sidddetle oneririm.
  • Uzun süren oyun diyorsan eğer, yukarıda söylenenlerin çoğunu direk es geçmen lazım. Halo 3: ODST mesela, en kötü yanı kısa sürmesi. Uzun oyun dendiğinde direk RGP ve hatta J-RPG'leri düşünmelisin. En son çıkan Magna Carta 2, uzun bir süre idare edecektir seni. Blue Dragon falan da gayet güzeldi.
  • Ek Olarak Lost Odyssey

4 DVD Oyna Oyna Bitmez :)

Hicde Sıkmaz. Mukemmel Bi Oyun ;)
  • lost odyssey derim o zaman hocam.. blue dragon falan yaninda yalan lost odyssey'in...

Zeus dediginde cok hakli eger seviyorsan uzun soluklu j-rpg gelir ilk.. 4 dvd lik lost odyssey.. kesin oynanmasi gereken bir sanat eseri.. bana j-rpg sevdiren oyun.
  • Ha evet, Lost Odyssey de var. Mükemmel oyundu
  • Dövüş seviyorsan sf 4 10 yıl götürür rahat
  • Halo 3 var

ilk oyunu normalde bitirsin ondan sonra SKULL lari bulursun ondan sonr TERMINALLERI yaparsin
  • RPG: Lost Odyssey, Enternal Sonata
    Dövüş: Street Fighter 4
    Action: Gears of War 2, COD:MW
    Yarış: Forza 3 ve Nfs:Shift
    Online: Halo3:ODST

Türler arasında ayrım yapmazsan oynarım dersen bunları oynayabilirsin rahatlıkla en azından ben sıkılmadan oynuyorum.
  • Call of duty 4 ve Call of duty 5 öneririm.
  • gta4 de iyidir. yan gorevler falan var. oyunu %100 acmak icin kasarsan bayagi bir zaman surer...
  • en basta parentez icinde gta-4 yazmayin demis
  • Oblivion oynadığım zamanları hatırlıyorumda...
    akşam olsa mesai bitse de eve gidip Kara Kardeşlik Klanı için biraz daha cinayet işlesem diye can atıyordum
    Oblivion çok zevklidir. Oyna oyna bitmez birde
  • cod4 ve 5 öneren arkadaşlar başlığı yanlış okumuşlar sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.