Bildirim
Uzun Süren ve Sıkmayan Oyun(lar)?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Fable2,
FIFA serileri 08,09,10,
Forza2 ve 3.de çıkacak,
son olarakta Fallaout -
uzun suren oyunlar rpg oyunlar oluo cogunluk la fable 2 Star Ocean: The Last Hope
ve arkın dedıgı gibi forza 2 ve forza 3 iioyunlar -
Fable 2 -
dostum öncelikle tek kişi moddamı yoksa çoklu oyuncu modundamı sorduğun önemli, tek kişilik oyunlarda dediğin özelliklere sahip oyunlar genelde RPG'lerdir.Örn.TES:Oblivion, Fable2, Mass Effect gibi...çoklu oyuncuda ise Halo 3 ve BF:Bad company, orjinal alacaksan Halo 3 yerine Halo 3:ODST alabilirsin, BF:Bad Company 2 de çıkacak 2.oyunu bekleyebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Eto Demerzel
dostum öncelikle tek kişi moddamı yoksa çoklu oyuncu modundamı sorduğun önemli, tek kişilik oyunlarda dediğin özelliklere sahip oyunlar genelde RPG'lerdir.Örn.TES:Oblivion, Fable2, Mass Effect gibi...çoklu oyuncuda ise Halo 3 ve BF:Bad company, orjinal alacaksan Halo 3 yerine Halo 3:ODST alabilirsin, BF:Bad Company 2 de çıkacak 2.oyunu bekleyebilirsin
YAzmaktan kurtuldum.A dan Z ye katılıyorum.
-
Yok kardeş sadece single.Vallaha aldım BF:BC'yi çok sardı onun 2. sini-Oblivion-Fable2-MassEffect ve Fallout(5'e yükseldi sayı ama olsun) alacağım o zaman.Öneriler için teşekkürler -
mass effect oynamalisin dostum.. her ne kadar fallout kadar uzun olmasada, yan gorevleri falan kasarsan yine oynanis suresi bayaga uzuyor.. ama sadece ana gorev yaparsan 8 saatte falan biter sanirim.. ama cooooooook kaliteli bi yapimdir.. sidddetle oneririm. -
Uzun süren oyun diyorsan eğer, yukarıda söylenenlerin çoğunu direk es geçmen lazım. Halo 3: ODST mesela, en kötü yanı kısa sürmesi. Uzun oyun dendiğinde direk RGP ve hatta J-RPG'leri düşünmelisin. En son çıkan Magna Carta 2, uzun bir süre idare edecektir seni. Blue Dragon falan da gayet güzeldi. -
Ek Olarak Lost Odyssey
4 DVD Oyna Oyna Bitmez :)
Hicde Sıkmaz. Mukemmel Bi Oyun ;) -
lost odyssey derim o zaman hocam.. blue dragon falan yaninda yalan lost odyssey'in...
Zeus dediginde cok hakli eger seviyorsan uzun soluklu j-rpg gelir ilk.. 4 dvd lik lost odyssey.. kesin oynanmasi gereken bir sanat eseri.. bana j-rpg sevdiren oyun. -
Ha evet, Lost Odyssey de var. Mükemmel oyundu -
Dövüş seviyorsan sf 4 10 yıl götürür rahat -
Halo 3 var
ilk oyunu normalde bitirsin ondan sonra SKULL lari bulursun ondan sonr TERMINALLERI yaparsin -
RPG: Lost Odyssey, Enternal Sonata
Dövüş: Street Fighter 4
Action: Gears of War 2, COD:MW
Yarış: Forza 3 ve Nfs:Shift
Online: Halo3:ODST
Türler arasında ayrım yapmazsan oynarım dersen bunları oynayabilirsin rahatlıkla en azından ben sıkılmadan oynuyorum. -
Call of duty 4 ve Call of duty 5 öneririm. -
gta4 de iyidir. yan gorevler falan var. oyunu %100 acmak icin kasarsan bayagi bir zaman surer... -
en basta parentez icinde gta-4 yazmayin demis -
Oblivion oynadığım zamanları hatırlıyorumda...
akşam olsa mesai bitse de eve gidip Kara Kardeşlik Klanı için biraz daha cinayet işlesem diye can atıyordum
Oblivion çok zevklidir. Oyna oyna bitmez birde -
cod4 ve 5 öneren arkadaşlar başlığı yanlış okumuşlar sanırım
Benzer içerikler
- londra posta kodu
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox çocuk oyunları
- xbox türkçe oyunlar
- kahraman konsol güvenilir mi
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- hayatta kalma oyunları pc
- xbox el konsolu
- gta 4 hileleri
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X