Şimdi Ara

uzun süre açık kalan bilgisayara bişey olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar silkroad oynadığım için uzun süer bilgisayar açık kalıyor.bir problem olur mu?

• cok uzun sure kalırsa yazda geldızaten ekran kartın ramın ana kartın seskartın vb. kartların yanabılır!!!
  • benim bilgisayar Mart ayında hiç kapanmadı.

Bir sitede en uzun süre açık kalan bilgisayar rekorları vardı. 1. 4,5 yıl açık kalmıştı sanırım. Bir şey olmaz korkma
  • laptopum 3 gündür açıktı bişey olmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfbilker

cok uzun sure kalırsa yazda geldızaten ekran kartın ramın ana kartın seskartın vb. kartların yanabılır!!!

atmasyon olmuş sanki.yanmaz böyle bir sebepten merak etme.
  • eğer bilgisayarının ekran kartında fan yoksa veya bilgisayarının ısıtma sistemi iyi değilse sorun olabilir
    zaten çok ısındığı zaman kendi kendine res atar...
  • çok saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanım ömrü kısalır heralde elektronik alet sonucta.
  • Bilgisayara bir şey olmaz da uzun süre oyun oynarsan sana bir şeyler olabilir.
  • Dizüstüler hariç diğer bilgisayarlar en az 24 saat çalışacak şekilde yapılandırılırlar.
    Misal, banka ya da iş merkezlerinin bilgisayarları 7/24 açıktır.
  • takma kafana ... para verdiysen eşşek gibi çalıştır . . . hiç bişeycik olmaz . . .
  • güc kaynagın iyi degilse anakart ekran kartı vs... yanabilir bizzat yasadım bunu...

ama simdi güzel bi güc kaynagı aldım 2 hafta acık bırakıyorum bise olmuyo.
  • isinma ve voltaj problemi olmadiği sürece hiçbişey olmaz
  • 3 Senedir açık.. (elektrik kesilmeleri hariç) hiçbişey olmadı..
  • AMAN DİKKAT BENİM 2 BİLGİSAYARIN SES KARTI YANDI FAZLA AÇIK KALDIĞINDA DİKKAT ET
  • biz arkadaşla 30 gün açık bırakmayı denedik bu ip kira olayı varya orda 30 günmü 1 aymı yazcak diye 29. günde annesi temizlik yaparken fişi çekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre!

takma kafana ... para verdiysen eşşek gibi çalıştır . . . hiç bişeycik olmaz . . .

Hacı alemsiniz yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.