Şimdi Ara

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
768
Cevap
50
Favori
54.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önceki konu materyal olarak gerçekten zengindi. Fakat İsmail'in Yeri mesajları yüzünden kilitlendiğini zannediyorum. Sahibi FETÖ'cüydü. Bu arada İstanbul-Bolu otobanında Bolu Tünelini bir iki km geçince High Way var. Oranın işletmecisi de Fetö'den gözaltına alındı. Söyleyeyim. Fakat serbest bırakılıp bırakılmadığı konusunda bir fikrim yok.

    Konuya gelirsek: Güncellenmesi iyi olur. Yeni yerler açılmış olabilir. Yeni tadlar keşfedilebilir. Bu arada Afyon'da ekmek sucuk yemek istedim. Sabah vakti orya varmıştım. Sabahleyin ekmek sucuk yapılmıyormuş. Yiyemedim. Yemek isterseniz buna dikkat edin.
  • Fazlaca uzun yok deneyimim olmadı birkaç tane ama ağır tonajlı araçların durduğu yerlerde durmayı tercih ettim yemeğin normal fiyatını öderim dinlenme tesisi adında soygunculuk yapan işletmelere göre daha iyi tabi aileyle gitme durumu olunca tesislere girmen isteniyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Susurluk: Yasa veya Yörsan tesisleri
    Orhangazi: Köfteci Yusuf
    Bursa merkez: Özdilek eski fabrikanın olduğu tesis
    Selimpaşa TEM: Metro tesisleri Sam Simit
    Akhisar: Bp yanındaki Ramiz ve Bp tarafındaki tostçu
    İzmir Selçuk otoban: Burger King (ticket geçtiği için kullandım)
    Marmaris Muğla yolu Çetibeli Çağlayan tesisleri kahvaltı ve sac kavurma için ideal

    Çine:Çine köftesi yemeyin hiç beğenmedim.
  • ankaradan istanbula eski yoldan giderken, k.hamamı geçtikten 3-4 km sonra giderken sağda mevlana restoranı var. et kavurması güzel ve tazedir.
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Yahu çok duydum bu köfteci yusufu bu sefer istanbula gidişte uğrayacağım bu köfteciye bayağı merak ettim her kes övüyor demekki adamlar işinin hakkını veriyor.
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    6 yada 7 kere gittim bir seferinde bile yemek icecek icin 5 dakikadan fazla beklediğimi hatırlamıyorum. gitiğim yere hazır köftede alırım dönüşte de kendim için.
    lezzet olarak tamamen dana eti değil dana kuzu karışık yapıyorlar bildiğim kadayırla.
    kış ortasında gitmedim fakat haziran eylül aylarında gittim %70 doluluk vardı.
    yine böyle bi konu açılmıştı orda da yazmıştık :)
  • İstanbul-İzmir arası kahvaltımı feribotta yapıyorum ondan sonra Susurlukta Ulusoyun tesisinde durup döner vs. yiyorum.Ulusoyu tercih etmemin en büyük sebebi tuvaletlerinin temizliği, pırıl pırıl oluyor.Onun dışında Köfteci Yusufu önerebilirim, Yörsan da güzel ona da gittim bir iki kere.
  • Valla köfteci yusuf bilmem ne anlamam. Ama yol üzerinde değilde küçük ilçelerin anayol kıyısında bulunan sanayii esnafının yemeği her zaman kaliteli olur. Çünkü sabit müşteri memnuniyeti çok önemlidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arfcmr

    6 yada 7 kere gittim bir seferinde bile yemek icecek icin 5 dakikadan fazla beklediğimi hatırlamıyorum. gitiğim yere hazır köftede alırım dönüşte de kendim için.
    lezzet olarak tamamen dana eti değil dana kuzu karışık yapıyorlar bildiğim kadayırla.
    kış ortasında gitmedim fakat haziran eylül aylarında gittim %70 doluluk vardı.
    yine böyle bi konu açılmıştı orda da yazmıştık :)

    Ya hocam kendi kendimle dalga geçmeye başladım.Ben izmirdeyim geçen hafta Balçova tarafına gittim otobandan.Orda sellway diye bir yer var.hep outlet mağazalar ve yeme içme sektörüde mevcut. Sana cevap mesajından sonra bir bakayım dedim madem bu adam bu kadar şöhretli İzmirde mutlaka şubesi vardır dedim.Baktım o sellway dediğim yerde var ve o gün arabayı park edip iki kezde yürüyerek önünden geçmişim Perşembe günü o tarafta işimn var giderken uğrayıp tadına bakacağım inşallah.




  • Köfteci yusuf harika
    1 porsiyon köfte 12 TL 5 tane köfte var
    1lt kola 4 TL

    3 farklı yere gittim hepside güzeldi

    gittiğim şubeler
    Yalova Yolu üzerindeki Yeniköy Kavşağı'nda
    Yeni Yalova Yolu Özdilek AVM karşısında bulunan Bursa da
    diğerini hatırlamıyorum biraz oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 5 Nisan 2017; 10:33:26 >
  • Köfteci yusuf hakkında:
    https://www.sikayetvar.com/kofteci-yusuf
  • Köfteci Yusuf (Selway) orta kalitede hizmet veren mekan , pek temiz olduğunu söyleyemem ama doluluk oranı yüksek. Ben genelde Çine de şehir içinde (Enişte) köfte yiyorum, fiyat makul ve temiz. Tatil sezonu açılıyor, Dalaman DAC (Dalaman Açık Cezaevi )Kefe ve restoran gerçekten lezzet ve fiyat yönünden çok iyi. Her gittiğimde uğruyorum, özellikle ciğer şiş çok iyi. Üreten de , hazırlayan da sunan da mahkum arkadaşlar. Burası da çok yoğun masa için ayakta bekliyorsunuz.
  • Evet bu konu vardı daha önce ancak kitlendi.
    Sağolsun konuyu açan arkadaş başıma bişey gelir düşüncesi ile İsmailin yeri geçiyor diye ortalığı yangın yerine çevirip Adminler konuyu silin vs yazdı. Yoksa insanların aklına bile gelmezdi.

    Bu arada Köfteci Yusuf harici yerleri de yazın arkadaşlar :D
  • köfteci yusuf için gittiğim tek mekan susurluktaki. diğer şubeler için yorum yapamam tek eksi yönü köfte 5 dakikada gelirken çay 10 dakikada geliyo :)
    bu arada tatlı arabası sürekli masalar arasında geziyor onun servis hızı süper :)
  • Orayı biliyorum. Araç kameramda var. Ankara'dan İstanbul'a doğru giderken sağda. Fakat durup yemedim. Güzelse denerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 5 Nisan 2017; 13:23:44 >
  • Denizli'den Muğla yönüne gidiyorsanız Tavas ilçesinden geçeceksiniz. Sakın Denizli'deki lokantalara kebapçılara yüz vermeyin. Tavas ilçesinde ana yol üzerinde Çineli Kebap Salonuna mutlaka uğrayın. İsmi sizi yanıltmasın, pide ve kebap dışında yöresel lezzetler mevcut. Yanık yoğurt, tandır kebabı, çökelekli pide, tahinli pide nefisti. Önümüzdeki yıl Datça yolculuğunu heyecanla bekliyorum.
  • eski konu silinmemiş, adı değişmiş.

    https://forum.donanimhaber.com/adminler-bu-konu-silinsin-tavsiye-edilen-bir-mekanin-adi-darbeci-serefsizlerle-aniliyor--48278990-48#119285371

    ayrıca bu yaz nasip olursa manisa - antalya yolculuğum olacak, 3 kere mola vermeyi düşünüyorum, yemek molası denizli de olacak, denizli çıkışında "yörük kızı dilek bacının yerinde". Diğer molalar çay vb. ihtiyaçlar için. Öneri gelirse memnun olurum.
  • Dün iş dolayısı ile Ankara - Adana - Mersin yolunu katettik. Yolda kahvaltı için Ağaçlı da durduk. Doğru düzgün bir şey bulamadık. Tesiste bir boşvermişlik var, neredeyse kimse de durmamıştı. Buralarda çok metettiler ama düzgün bir kahvaltısı dahi yoktu. Ama içerisinde mado gibi yerler var belki oralar denenebilir.

    Ankara'dan İstanbul'a giderken Dorukkaya Tesisleri var. Aynı zamanda Cankurtaran tarafında kalıyor (zirve noktası) burada açık büfe kahvaltı vardı ve içeriği baya zengindi. Manzarası da gerçekten güzel bir yer..Tavsiye edilir...

    Çorba içmeyi sevenler için, Ankara'dan Afyon Eskişehir Bursa İzmir istikametlerine gidiyorsanız. Polatlının girişinde Shell Benzinlik içinde Polatlı Çorbacısı var. Her daim güzel çorbalar ve çok güzel ikramlar (ispir fasülyesi, zeytinyağlı sarma, tatlılar vb) oluyor. Çorba severlerin dikkatine... Kahvaltı çeşitleri Izgara vb de var...

    Akla geldikçe yazmaya devam..Konuya ilgi az..Katkılarınızı bekliyoruz :)




  • Çok zorda kalmadığım sürece otoban üstünden bir şey yemem de almam da. İstanbul-Ankara arasında kocaeli'ye girip gaz alıyorum çok acıkırsam da bolu dörtdivan'a giriyorum ilçe içinde çok güzel mekanlar var ve çok uygun. Bolu highway de oldukça iyi, klasik avm ama hiç değilse yolunacak kaz olarak görmüyorlar ve uygun. Tavsişyem otoban üstünde hiçbir şey almayın, otobanda duracağınıza ilçe veya il içine girin hiç değilse güzel şeyleri uygun fiyata yersiniz.
  • paralı otobandaki tesisleri mecbur kalmadıkça bende tercih etmiyorum, yine ilçe içlerini girip yemek mantıklı ama yolda telaşede buna da pek imkan kalmıyor çoğu zaman, yol kenarında kendi gittiğim yerlerden tavsiye verecek olursam;
    -Yasa (susurluk): bunu çoğu kişi yazmış zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 8 Ağustos 2020; 15:56:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.