Şimdi Ara

Uzun saç için saç şekillendiricisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wax aldım daha yeni ama sanırım onlar kısa saç içinmiş.Şimdi benim saçlarım uzun sayılır.Önler gözlerime geliyor yani.Bana ne önerirsiniz ?

Ayrıca her duştan sonra saçlarım elektrikleniyor ve kabarıyor böylede okula gidemiyorum haliyle kimyasal madde sürüp ( jöle fln ) öyle okula gidiyorum.Bana saç düzleştiricisi gibi etkisi bulunan krem vb önrerir misiniz?

• 30 liran varsa Osis diyorum..
    Yanlız şunu söyleyeyim ki saçlarını mahvetme bence kimyasallarla. Fön çekmeyi öğren. Şekil verme okula giderken. Ya da fön makinasıyla ver şeklini.
    Saçını yıkadıktan sonra saç kremiylede saçını ovar ve yıkarsan saçın elektriklenmez. En azından azalır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDEADx

30 liran varsa Osis diyorum..
    Yanlız şunu söyleyeyim ki saçlarını mahvetme bence kimyasallarla. Fön çekmeyi öğren. Şekil verme okula giderken. Ya da fön makinasıyla ver şeklini.
    Saçını yıkadıktan sonra saç kremiylede saçını ovar ve yıkarsan saçın elektriklenmez. En azından azalır...

O saç kremi dediğin osis mi ayrıca bunu sürdükten sonra tekrar mı yıkıyoruz başımızı ?Birde jöle ve wax saçımda çok kötü duruyor sanki bakımsız biriymişim gibi saç çok kötü görünüyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Kasım 2009; 21:31:24 >
  • aynen ya saçım uzayınca önler kıvrılyor züzeltemiorum inek yalamış gibi bir tarfta kalkıo sağ taraf bakımsız gibi görünüyorum güzel sprey veya wax türü bişi alcam bende.
  • Benimde saç uzun ama ne jöle kullanırım ne de başka bir kimyasal hatta saçımı taramam bile ama saçımın çok iyi durduğunu söylüyolar. İyi şekil verirsen saçına sıkıntı çekmezsin. Duş aldıktan sonra saçını kurulayıp şekle sokmaya çalış tabi çokta kuru olmasın. Saç kurutma makinasıyla kurutursan düşük ayarda kurut yoksa havlu ilede kurutabilirsin. Saçı havlu ile kurutunca kabarma olmuyor (tabi benim saçım öle başka saçta oluyomu bilmiyom hiç denemedim) birde saç kremi kullan tabi birde iyi şampuan kullan yeterli. Amway in şampuanlarını öneririm ama biraz pahalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.