Şimdi Ara

En iyi Saç Gürleştiren Toz Fixplant mı Topik mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
40.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öyle tahmin ediyorum ki bu soru saç tozu kullanan bir çok kişinin kafasına takılan bir soru tecrübelerimi sizlerle paylaşıcam
    topik en cok bilinen dünya markası bi ürün türkiyeye acun ılıcalı getirmiş ve bol bol reklamını yapıyo fiyatıda 115 tl falan ha bide sprey alırsanız 42 lirada ona veriyosunuz yani 160 lira gibi para ödüyosunuz.kalite sorucak olursanız güzel ürün keratinden yapılma(hayvan kılı) iyi tarafı doğal kötü tarafı ağıza buruna kaçınca sonuç ne olur? birazda kaşıntı yapıyo 2 sene falan kullandım kullanmayada devam ediyordum takii kafamda şiddetli kaşıntı yapmaya başlayınca forumları incelediğimde piyasada bir sürü sahte ürün gezindiği yönünde bilgiler okudum bu yüzden kullanmayı kestim. fixplant çok tanınmamış bir ürün forumlarda bir kaç yerde çok tavsiye ediliyor bana biraz feyk gibi geldi ama buna rağmen risk alıp bir şişe sipariş ettim bana bide yanında sprey yollamışlar istemediğim halde yani 75 lira ödedim Kullanmaya koyuldum yani test ettim bir hafta 10 gün kadar kullanıyorum bir renk uyumu çok güzel ve kaşıntı yapmıyor ikincisi de ürün ipekten yapılıyomuş bu yüzden saçta tutunuşu daha iyi dibe akmıyor topik gibi ,dileyen konunun altından soru sorabilir.Yorumlarınızı bekliyorum.
     En iyi Saç Gürleştiren Toz Fixplant mı Topik mi ?



  • kardesim güzel bi sonuç yakalamışsın bende topik kullanıyorum dediğin gibi kaşıntı yapıyor biraz, fakat benden kaynaklı olduğunu sandım demekki tozla alakalı birşeymiş sprey dediğin nedir ben topik aldım bana öyle bişey göndermediler fixplant hakkında bilgi verirmisin bana bende almayı düşnüüyorum fiyatıda uygun gözüküyor cevaplarsan sevinirim:)
  • kesinlikle tavsiye ederim herkes saç mı ektirdin diyor çok iyi gidiyor şuan topik hikaye bence 2 sene boşuna kullandım çakmasıda cok artık ne kullandım bende bilmiyorum. fixplant şuanlık çok iyi gidiyor bakalım böyle devam eder diye umuyorum
  • böyle sahte görüntülerle kendinizi kandırırsınız. proscar için saçlarınızı dökülmekten kurtarın. ayva tüyü saçlarınız da kalınlaşır.
  • dostum bu ilaçlara bir dünya para ödedim ama ne döküleni geri getirebildim ne de dökülmeyi engelleyebildim, haklısın görüntü ile kendimi kandırıyorum ama inanki işe yarıyor pisikolojim düzeldi aynaya her baktığımda kendimi daha iyi hissediyorum sende dene bana hak vericeksin:))
  • katılıyorum ön yargılı olmak biraz saçma bende bugün sipariş verdim gelince yorumlarımı paylasıcam
  • beklemedeyiz..
  • Ben de bir süredir fixplant kullanıyorum.açıkçası toppik hiç kullanmadım ama yorumları okuyarak fixplante başladım.çok memnunum.aşırı doğal duruyor.yakın çevrem saç ektirdiğimi düşündü.ayrıca fiyatta çok önemli.N11 de indirim kuponlarını bekleyip 4'lü şekilde alırsanız tanesi 48 tl'ye geliyor.toppik buna göre aşırı pahalı kalıyor.ben de fixplant tavsiye ederim..
  • Fixplant reklamı gibi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygultekin82

    Fixplant reklamı gibi olmuş.

    nealaka
  • fixplant'ı felan boşverin amazon'da finally hair firması var 57gr 12,12$ kargosu biraz tuzlu 4 adet sipariş verdiniz mi kargosu çok makul oluyor. 2taneye 24$ 4 taneye 25$ kargo alıyor. 214gr 3,6kuru ile 266tl tutuyor kargo dahil. fixplant'da kullandım arasında hiçbir farkı yok. 214gr fixplant almak istesek türkiye'de 590TL tutuyor. ürün 1 hafta içerisinde ülkeye giriş yapıyor. gerisi sizin bulunduğunuz ile bağlı.

    finally hair gramı = 1,24
    fixplant gramı =2,76

    arkadaşlar anlayın ki 25$ kargo ödediğimiz halde %100'e yakın kârımız oluyor. kargo ücretini çıkarsak 174TL tutuyor ürün. ( kargo hariç gramı 0,81kuruşa geliyor )

    bizim ülkemizdeki kavruklar fazla kazanamadığı için sayın devlet büyüklerimiz bu kavruklara kıyak geçerek vergi muafiyetini 16 ocak'tan sonra 30€ ya düşürdüler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eBRiHanceR -- 3 Ocak 2017; 16:33:28 >
  • Dostlar yaşım 26 tepede ve yanlarda sülale büyüklerinde olan seyreklik oluştu diye ben sağlıklı saçımı 4 kutu minoxil kullanarak mahvetmiş durumdayım ki şuan saçım vucut tüyüne dönüştü çok pişmanım sizden tek isteğim saçımın minoxile başlamadan önceki haline nasıl döndürebileceğim hakkında bir çözüm önerisi ?
  • en iyisi olan en ucuzu kardesim... bütcene göre ala ne alacaksan .
    toppiği acundan önce ben kullanıyordum.....hatta sıvı bir marka vardi sprey gibi sıkıyordum...
    siz fixplant reklamını yapmıyor iseniz.size bir tavsiyede bulunayım...
    ucuz olanınıda toppgide alın..
    ucuz olanı tepe ve arkaya dogru sürün
    toppigi ise ön kısma son şeklini vermek için dökün bu sayade almıs oldugunuz topiğin kullanımı uzar..ortalama bir fiyat cıkar size..
  • bu fixplant nasil kullanilir? yagmurda falan nasil oluyor? her gun saclar yikanip sabah yeniden mi uygulanmasi gerekiyor arkadaslar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Pek bilgi yok internette. Konuyu açan ve ikinci mesajı yazan arkadaşlar, reklamı yaparak, görevlerini yerine getirmemin mutluluğuyla uçmuşlar forumdan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili saç tozu kullanıcıları Merhaba,
    Bırakılan yorumlarda dikkatimi çeken topaklanma hususunda sizleri bilinçlendirmek isterim, öncelikle şişenin içine baktığınızda ‘’toz topak, topak görünüyor bu ürün bayat, rutubet almış’’ diyen çoktur, bilinenin aksine, bu toz taze ve kaliteli anlamına gelir, yüksek teknoloji ile üretilen kaliteli marka saç tozunun en önemli özelliği statik (mıknatıs) yükümü ‘nün yüksek düzeyde olmasıdır. peki neden saç tozuna statik (mıknatıs) yüklenir? Açıklayayım; bu toz tanecikleri saçınıza mıknatıs gibi sıkıca tutunsun ve dibe akmasın diye statik yüklenmektedir. Kalitesiz ürünler dibe akar, ancak benim kullandığım toz kaliteli (fixplant Toppik) buna rağmen akıyor topaklanma oluyor diyeniniz varsa, merak edenlere sebebini ‘de anlatayım.
    1. saç tozunu saçınıza uyguladıktan sonra tarak, fırça vs. kullanmayınız örnek vermek gerekirse, saçınıza serpiştirdiğiniz yaydığınız, saç gref’ize tutunan saç fiberlerini bir-nevi tırmık gibi tarak veya fırçayla söküp almaktasınız ve dibe çöktürmektesiniz bu yüzden fırça ve tarak kullanmak büyük bir hatadır bundan vaz geçin.
    2. fazla miktarda uygulama yapmanızdan’da kaynaklanır örneğin; 1 su bardağı alması gereken miktarın üstünde su koyarsanız taşar, saçınızın alması gereken bir ölçüsü vardır fazlası taşar ve dibe akar bu yüzden, doğru kullanım hakkında önemli tavsiyelerim olacak.
    1- saçınız kuru olacak
    2- saçınızı önce tarayın
    3- seyrek olan bölgeye şişeyi en yakın mesafeden hafifçe serpiştirin.
    4-mutlaka saçınızın üstünde kalan saç fiber taneciklerini başınızı okşar gibi hafif ve yumuşak dokunuşlarla saçınızın içine süpürün (doğal görünmesi için bu çok önemli saçınızın üstünde toz kalıyor bu tozu tarif ettiğim şekilde yayın aksi taktirde ben buradayım diye bağırıyor)
    5-tozu uyguladıktan sonra kesinlikle saçınıza tarak veya fırça kullanmayın bu tozlar saçınızda öbek,öbek olur sırıtır.
    6-bir günden fazla kalırsa dibe çöker bu yüzden her gün yeniden kullanın veya saçınıza ilave ederek elden, gözden geçirin. Sorusu olan bana kadioglusercan@gmail.com dan ulaşabilir vaktim oldukça cevap veririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercankadioglu -- 7 Nisan 2018; 13:59:3 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercankadioglu -- 7 Nisan 2018; 14:0:0 >
  • Merhaba ben uzun zamandır fixplant kullanıcısıyım. Kullandığım üründen de epey memnunum fakat son zamanlarda yaşadığım sorun topaklanma problemi acaba aynı sorunu yaşayan var mı ? Özellikle sprey kullandıktan sonra bu sorun daha da artıyor bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Hocam yağmur yağdığında yada terlediginde bir sıkıntı oluyor mu? Yada kız arkadaşın saçına el attığında vs?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu fixplant toppikin yanına gelemez çakma toppikle fixplantı karıştırıyorsunuz galiba siz, orjinal toppik kıyas kabul etmez fakat çok pahalı fiyat olarak fixplant iyi daha iyi istiyorsanız toppik alın aşırı sağnak olmadığı sürece toppik kafadan akmaz hologramlı ve faturalı ürün alın diğer türlü alışverişlerde paranız çöpe gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.