Şimdi Ara

Uzun Kollu Forma Alan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni sezon metin oktay parçalı formasından alacağım ancak şu sıralar futbolcuların giydiği gibi uzun kollu istiyorum şu ana kadar pek rastlamadım galatasaray storelerde web sitesindede uzun kollu seçeneği yok Sami Yen in oradaki Galatasaray storede bulabilirmiyim kısacası uzun kollu forma satın alabilen veyahut gören varmı ?

Uzun Kollu Forma Alan Var mı ?

• Zannederim henüz çıkmadı, zaten çıkıncada az sayıda olduğu için göz açıp kapatıncaya kadar bitiyor.Bir forma geldi bana Arda'dan, çok ümitliydim uzun kollu olur diye ama uzun kollu değil, ikinci bir forma gelecek, bu sefer işimi şansa bırakmayacak ve uzun kollu istiyorum, kimden olduğu mühim değil diyeceğim.Çok şey istiyorum galiba.
  • Madem uzun kollu forma dedin birkaç gün önce yaşadığım mevzuyu anlatayım. Gs Store'a girip uzun kollu forma sordum. Gerizekalının biri ne dese beğenirsiniz : "ama sizin kollarınız uzun değilki"
  • Metalist macındaki forma çıksa süper olur, arka tarafı düz, beyaz font.
  • Store'daki adamla kanka olacaksın kendine ayırttırıcaksın. ama kanka olman lazım
  • BEN PANATHINAIKOS MACINA GITTIGIMDE MECIDIYEKOYDEKI CADIRDAN ALDIM UZUN KOLLU METIN OKTAY FORMASINDAN O GUNUN AKSAMI BAKTIM INT SITESINDE VARDI STOKLARDA FAKAT SU AN KALMAMIS DEMEMKKI BUYUK BI TALEP VAR BU FORMAYA AMA GERCEKTEN COK HOS BI FORMA TAVSIYE EDERIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Madem uzun kollu forma dedin birkaç gün önce yaşadığım mevzuyu anlatayım. Gs Store'a girip uzun kollu forma sordum. Gerizekalının biri ne dese beğenirsiniz : "ama sizin kollarınız uzun değilki"

Yapma şimdi aklına geldi o espriyi böylece yerleştiriyorsun İbrahim abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=6663

97 TL, biraz ucuz değil mi? İndirim falan mı var?
  • Bulursan bana da haber et Gökhan.
  • Aradan 3 ay geçmiş.

Şeytan diyor git isim misim 110 lira formaya ver...
  • Gs Store Çadır'da var uzun kollu formalardan..
  • Fiyat orda da 100 lira mı ?
  • Hocam yaz geldi uzun gitmez artık.. Koleksiyon falan yapıyorum diyosan orasına karısamam ama 97 tl çok bence.
  • Koleksiyon var hocam
  • Ben Emre Güngör'den aldım uzun kollu da bana büyük tabi.
  • bende edirnede bir spor mağazasında sordum hep kısa kollu formalar uzun yokmu dedim adam uzun kollu forma olmaz demesin mi :) hasbinallah dedim içimden çıktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.