Şimdi Ara

Uzun Kıvırcık Saç Yardım!! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç uzun kıvırcık saçlı olanınız varmı yada saçtan anlayanınız bnm bi kaç sorunum var:

1- Hiçbi şekle girmiyo :( nasıl ben adam etcem bu saçı.. özellikle katlı kesim yaptıktan sonra.

2- ya üstleri falan kırık dolu + elektriklenme de cabası bunlara bi çare varmı??

3- Dökülüo çok olmasada...

Yani anlııcaınız her sorun var saçımda oluşabilecek : / ama kestir demeyin lütfen...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzun Kıvırcık Saç Yardım!! :(

Uzun ve kıvırcık saçlar, benzersiz güzellikleri ve idare edilmesi zor doğalarıyla bilinirler. Bu saç tipine sahipseniz, saçlarınızı sağlıklı ve yönetilebilir tutmak için özel bakım ve dikkat gerekir.

Yıkama ve Şekillendirme:

• Saçlarınızı çok sık yıkamaktan kaçının, çünkü bu doğal yağları giderebilir ve kıvırcıklığı artırabilir. Haftada iki ila üç kez yıkamak yeterlidir.
    • Nazik ve sülfatsız şampuanlar ve saç kremleri kullanın, çünkü harsh içerikler saçlarınızı kurutabilir ve kıvırcıklığı şiddetlendirebilir.
    • Saçlarınızı yıkadıktan sonra, havluyla kurutmak yerine bir mikrofiber havluyla nazikçe sıkın.
    • Saç şekillendirmek için, kıvırcık saçlar için özel olarak tasarlanmış kıvrılma kremleri ve jöleleri kullanın. Bu ürünler kıvrılmayı kontrol etmeye ve saçlarınıza tanım kazandırmaya yardımcı olacaktır.

Bakım:

• Saçlarınızı düzenli olarak derinlemesine bakım yaparak nemli ve sağlıklı tutun. Saç maskeleri veya saç kremleri kullanarak haftalık veya aylık derinlemesine bakım yapın.
    • Saç uçlarınızı düzenli olarak kestirin. Bu, kırık uçların yayılmasını önleyecek ve saçlarınızın daha sağlıklı görünmesini sağlayacaktır.
    • Saçlarınızı ısıdan koruyun. Saç kurutma makinesi veya düzleştirici kullanırken ısı koruyucu spreyler kullanın.

Erkekler İçin Uzun Kıvırcık Saç:

Erkekler de uzun kıvırcık saçları taşıyabilir ve bu görünüm son yıllarda giderek daha popüler hale gelmektedir. Uzun kıvırcık saçlı erkekler için ipuçları şunlardır:

• Saçlarınızı sağlıklı tutmak için yukarıda belirtilen bakım ve şekillendirme ipuçlarını takip edin.
    • Saçlarınızı uzunluğuna ve kıvırcıklık derecenize göre şekillendirin.
    • Saç aksesuarları, örneğin saç bantları veya bandanalar kullanarak saçlarınızı stilinize göre uyarlayın.

Uzun ve kıvırcık saçlar, biraz fazla bakım gerektirse de, doğru teknikler ve ürünlerle saçlarınızı sağlıklı ve yönetilebilir tutabilirsiniz. Bu ipuçlarını uygulayarak muhteşem kıvırcıklarınızı sergileyebilirsiniz!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kıvırcık saçlı biri olarak yıllardır saçımı taramıyorum
    zaten istesemde dağılmadığı için şekil vermeye gerek kalmıyor yani ama benim saçım hiç uzun olmadı
  • benim saçım da dalgalı ve uzundu yazın.ama okul için kestirmek zorunda kaldım.Bende şekil fln verme gayretinde bulunmuyodum hiç.o hali daha bi güzeldi.hiç şekillendircem diye de uğraşmadım.Ama bende kırık elektriklenme fln yoktu.
  • kardeş ben de aynı sorundan muzdariptim fakat bunun için şampuan lar gerçekten işe yarıyor markasını vermiyim ama turuncu şişede kıvırcık saçlar için olan şampuan marketten bulursun artık
    artı saçını saç kurutma makınası ile kurut kuruturkende tara. yanlız metal dişleri olan taraklar kullanma yuvarlak taraklar kullanırsan daha faydalı olacağını göreceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.logic

kardeş ben de aynı sorundan muzdariptim fakat bunun için şampuan lar gerçekten işe yarıyor markasını vermiyim ama turuncu şişede kıvırcık saçlar için olan şampuan marketten bulursun artık
    artı saçını saç kurutma makınası ile kurut kuruturkende tara. yanlız metal dişleri olan taraklar kullanma yuvarlak taraklar kullanırsan daha faydalı olacağını göreceksin

:?? özelden atsan şampuanı??? kuruturken tarayınca yerçekimine meydan okuo saç ya.. ama denerim genede.

• lorealın kıvırcık saclar ıcın kremi ve saç şekıllendırıcısı var , bir ay düzenlı kullanırsan sacların kendıllığınden şekle girer ayrıca sac kırıklarına ve elektrıklenemeye karsı da etkılı bır ürün .cok övdum ya satıcılar gıbı
  • Bu elidorun 7/24'ü gibi bişey mi?? öyleyse onlar bile etki etmio o derece felaket bi kıvrılma ve kabarma yetisi var walla saçımın. Zenci/afro kıvırcığı gibi değil güzel bukleler şeklinde (hatta arkadan bakınca kıza benziomuş ) ama işte izmirdeyim.. her taraf rüzgarlı.. kabarmamalı bu saç ben onu deil o beni kontrol edio ya! : D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kirli Sakal Yapcam Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saç kremi kullanman şart hangı marka olduğu önemlı değil her sacını yıkadığında krem kullanmalısın yoksa baş edemezsın o saçlarla

tavsıyem loreal studio line kıvırcık saclar ıcın güzel bukleler oluşuyo.ayrıca schwarzkopt taft sprey kullan bence

saç uzmanı esra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

benim saçım da dalgalı ve uzundu yazın.ama okul için kestirmek zorunda kaldım.Bende şekil fln verme gayretinde bulunmuyodum hiç.o hali daha bi güzeldi.hiç şekillendircem diye de uğraşmadım.Ama bende kırık elektriklenme fln yoktu.

Aynen benimkide uzayınca dalgalanıyo.
    Olduğu gibi güzeldi hiç uğraştırmıyodu ama malesef okul yüzünden gitti saçlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

benim saçım da dalgalı ve uzundu yazın.ama okul için kestirmek zorunda kaldım.Bende şekil fln verme gayretinde bulunmuyodum hiç.o hali daha bi güzeldi.hiç şekillendircem diye de uğraşmadım.Ama bende kırık elektriklenme fln yoktu.

Olduğu gibi güzeldi hiç uğraştırmıyodu ama malesef okul yüzünden gitti saçlarım.

biraz biraz alıştım sayılır kısa saça ama hala arıyorum o saçlarımı.Hatta ilk gün kestirdiğimde kendimi tamamen kel hissettim görüş alanım filan bayağı arttı acayip oldum :( Keşke nisan gelsede yine uzatmaya başlasam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

biraz biraz alıştım sayılır kısa saça ama hala arıyorum o saçlarımı.Hatta ilk gün kestirdiğimde kendimi tamamen kel hissettim görüş alanım filan bayağı arttı acayip oldum :( Keşke nisan gelsede yine uzatmaya başlasam

Elimle saçımın arkasıyla oynuyodum, kestirdiğimde arkadaşlarla felen kafede otururken elim saçımın arkasına gidiyodu hep alay konusu olmuştum

Ama alıştım bende .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 23 Eylül 2007; 22:38:21 >

• Kendimi kısa saçlı hayal edemiorum... (yok yaw amma abarttım 2 sene önce biz de lisedeydik : D )

eh o loreali de kullanırız bakalım .. umarım bi sonuca ulaşrm... saç kremi zaten yapıorum hergün
  • her daim bonus dolaşıyorum aynı sorunlar bendede var eğer kökten bi çözüm bulursan bana pm atarmısın
  • Arkadaşım 2005'ten beri uzatıyorum ve kıvır kıvır Jöleyi basmadan şekil almıyor Bonus geziyorsun
  • Bende de uzadıkça dalgalanıyor haliyle de seyrek gözüküyor özellikle tepeye doğru çıktıklarındaEnseyi geçmesi için kaç yıl beklemek gerekir ben maksimum alnıma kadar uzatmıştım.
  • boşuna uğraşma dalgası kötüyse düzelmez tek çaresi jöle ya da git düzleştirici seramik uçlu makinalardan al
  • quote:

Orjinalden alıntı: *my_LOVE*

boşuna uğraşma dalgası kötüyse düzelmez tek çaresi jöle ya da git düzleştirici seramik uçlu makinalardan al

lol ezdi direk ... yeter ya nedir bu düzleştirmeye .

Kıvırcık saç sistein fazlalığından kaynaklanır, düz saçta helix yapıyı sağlayıcı disülfit bağları, yani dolayısıyla bu proteinden hemen hiç yoktur o yüzden düzler sevinmesin bi protein fazlayız biz . Gurur duyuyorum kıvırcık saçlarımla ama işte böle çok sorun çıkarıo yaa..

kıvırcık saç grubu kuralımmı ne dersiniz? : D

• quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Bende de uzadıkça dalgalanıyor haliyle de seyrek gözüküyor özellikle tepeye doğru çıktıklarındaEnseyi geçmesi için kaç yıl beklemek gerekir ben maksimum alnıma kadar uzatmıştım.

Mayısın başında başladım uzatmaya.Eylülde kestirdim.Normalde elle tutup çekince burnuma kadar geliyodu ama dalgalı olduğu için kaşlarımda bitiyodu saçım.Ensemi kapatmıştı saçlarım ama geçmemişti.Yani şöyle 5-6 ayda tam geçer sanıyorum.Ama saç uzaması her insanda aynı değil galiba.
  • E kurulabilir aslında mantıklı yani
    quote:

Orjinalden alıntı: Archkael

quote:

Orjinalden alıntı: *my_LOVE*

boşuna uğraşma dalgası kötüyse düzelmez tek çaresi jöle ya da git düzleştirici seramik uçlu makinalardan al

lol ezdi direk ... yeter ya nedir bu düzleştirmeye .

Kıvırcık saç sistein fazlalığından kaynaklanır, düz saçta helix yapıyı sağlayıcı disülfit bağları, yani dolayısıyla bu proteinden hemen hiç yoktur o yüzden düzler sevinmesin bi protein fazlayız biz . Gurur duyuyorum kıvırcık saçlarımla ama işte böle çok sorun çıkarıo yaa..

kıvırcık saç grubu kuralımmı ne dersiniz? : D

• aynı dertten yakınan ne insan varmış

bende varım kıvırcık saçlar fora
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.