Şimdi Ara

saçları kıvırcık yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
47.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar saçlarımın kıvırcık olmasını istiyorum acaba bunu nasıl yaparım .Uzatsam bir işe yararmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Düz Saçınızı Kıvırcık Yapmanın Yolları (Erkekler İçin)

Düz saçlara sahip olmak, kıvırcık saçlara sahip olmanın cazibesini arzulamanıza neden olabilir. Neyse ki, düz saçınızı kıvırcık yapmak mümkündür ve bunu başarmanıza yardımcı olacak birkaç yöntem vardır.

Kimyasal İşlemler:

• Perma: Kalıcı bir kıvırma işlemidir ve düz saçınızı kıvırcık yapmanın en etkili yoludur.
    • Bukle: Permadan daha az kalıcı bir seçenektir ve saçınızı birkaç ay kıvırcık tutabilir.

Isılı Aletler:

• Maşa: Saçınıza geçici bukleler oluşturmak için kullanılabilir.
    • Bukle makinesi: Maşaya benzer şekilde çalışır ancak daha küçük ve daha sıkı bukleler oluşturur.

Isısız Yöntemler:

• Örgü: Saçınızı gece boyunca örgü örerek uyumak, sabah kalktığınızda dalgalı veya kıvırcık saçlara sahip olmanıza yardımcı olabilir.
    • Bigudi: Nemli saçınıza bigudi sararak ve bir gece boyunca bekleterek gevşek bukleler elde edebilirsiniz.
    • Köpük rulolar: Bigudilere benzer şekilde çalışırlar, ancak daha yumuşak ve rahattırlar.

Ürünler:

• Kıvrılmış saç kremleri: Saçınızı nemlendirmeye ve doğal kıvrılmalarını tanımlamaya yardımcı olur.
    • Kıvırma jelleri: Saçınıza tutuş sağlamaya ve buklelerinizi sabitlemeye yardımcı olur.
    • Difüzör: Saç kurutma makinenize takılarak havayı dağıtır ve buklelerinizi kabarmasına ve tanımlanmasına yardımcı olur.

İpuçları:

• Saçınızı her zaman şampuan ve saç kremi ile yıkayarak başlayın.
    • Kıvrılmayı önleyen ürünler kullanmaktan kaçının.
    • Saçınızı nazikçe havluyla kurulayın ve kabarmayı önlemek için fazla ovmayın.
    • Ürünleri ıslak veya nemli saça uygulayın.
    • Saçınızı fazla ısıdan koruyun ve ısı koruyucu sprey kullanın.
    • Sabırlı olun, kıvırcık saçlara sahip olmak zaman ve çaba gerektirir.

Bu yöntemleri takip ederek düz saçınızı kıvırcık yapabilir ve yeni görünümünüzün keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende düzleştirmek istiyorum ..
  • Perma yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Perma yaptır.

hocam perma diyosunuzda oda 3 aylıkfelanmış ya hemde zararı felan varmış Biraz açıklayabilirmisiniz.
  • Saçları bigudi ile sardırıp makina'ya girebilirsin. Genellikle bayan kuaförlerinde oluyor ama Kalıcılığı 2-3 gün sürüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN* -- 25 Haziran 2011; 23:58:23 >
  • Olm kıvırcık saçı napıcan düzleşmiyo taranmıyo sabah nasılsa akşam öyle yatıp kalkınca bozulmaz fön çekilmez ayrı bi dert kıvırcık saç dümdüz saçlarım olsun isterdim
  • Hemen geliyor tavsiye

Saçlar uzun değilse eğer kıvırcık yapmak zordur. Bunu ancak kuaförde yaptırabilirsiniz. Yok eğer saçlar uzunsa geçici olarak saçları kıvırcık yapmak için duşştan sonra saçınıza köpük sürerek 4 tane minik topuz yapın ve o şekilde yatın. Topuzları açmadan önce sprey sıkın ve kurutma makinesiyle kurutun. Sonrasında minik topuzları açın ve saçlarınızı dağıtın. Kıvır kıvır olur saçlarınız.

DH Kadınlar Klübü, dusty_, İstanbul

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: invertal

Merhaba arkadaşlar saçlarımın kıvırcık olmasını istiyorum acaba bunu nasıl yaparım .Uzatsam bir işe yararmı ?

aynısı benim içinde geçerli. Mesajım bulunsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Olm kıvırcık saçı napıcan düzleşmiyo taranmıyo sabah nasılsa akşam öyle yatıp kalkınca bozulmaz fön çekilmez ayrı bi dert kıvırcık saç dümdüz saçlarım olsun isterdim

sevmiyorum artık düz saçı hep kıvırcık olması istemişidir.Aslında ön taraflar uzayında hafiftyen kıvırcık oluyor ama ben her tarafın olmasını istiyoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Hemen geliyor tavsiye

Saçlar uzun değilse eğer kıvırcık yapmak zordur. Bunu ancak kuaförde yaptırabilirsiniz. Yok eğer saçlar uzunsa geçici olarak saçları kıvırcık yapmak için duşştan sonra saçınıza köpük sürerek 4 tane minik topuz yapın ve o şekilde yatın. Topuzları açmadan önce sprey sıkın ve kurutma makinesiyle kurutun. Sonrasında minik topuzları açın ve saçlarınızı dağıtın. Kıvır kıvır olur saçlarınız.

teşekkürler cevabınız için saçlarımı 2 ay önce 3 numaraya vurdurmuştum .Şimdik büyüyor yavaş yavaş.Ayrıca gerekli alzeeler nedir yazarmısınız lütfen ayrıntılı :D

• @dusty_ yardımın için teşekkürler
  • Arkadaşlar saçımın yanları hafif kıvırcık ama üst taraf dalgalı ben üst tarafında kıvırcık olmasını istiyorum bunun için ne yapmalıyım ?

Ayrıca saçım şu anda kısa 1 ay önce 3 numaraya vurdurcum.Cwevaplarınızı bekliyorum
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Matkap

dalgalı olmalı

saçlar dalgalıda ne yapmak gerek başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Hemen geliyor tavsiye

DH Kadınlar kulubumu

• kıvırcık saç
  • quote:

Orijinalden alıntı: invertal

Merhaba arkadaşlar saçlarımın kıvırcık olmasını istiyorum acaba bunu nasıl yaparım .Uzatsam bir işe yararmı ?

Saçların eğer kabarıksa uzayınca kıvırcıklaşır...
  • beyler bigudi ile yapsam olurmu ?
  • benim saçlar uzunken perma yaptırmıştım. hey gidi günler...
  • Düz saçım var bazen bende mi kıvırcık saçlı olsaymişim keşke diyorum. kıvırcık olursa hep ayni kalir saçı düzeltme yapma derdi olmaz sanki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.