Şimdi Ara

Uzun dönem gidenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasip tabi ne cikacagi belli olmaz ama kisa donem gitmek istemiyorum. Uzun donem gidipte tavsiyesi olanlar varsa dinlemek isterim. Birde maas ne kadar aliniyor uzun donem yapilinca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maaşlar sabit er 81 onbaşı olursan 92 çavuş 102 askerlikten ne bekliyorsun bilmiyorum ama inan bana kısa dönem git vatana millete daha fazla katkın olur 6 ay daha fazla çalışıp
  • Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    hangi bölümden mezunsun?
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    Makine mühendisliği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yedek subay olarak gidersen acemi eğitiminden sonra asteğmen olursun.Batıda asteğmen maaşları 2600-2700 civarı.İç güvenlik bölgelerinde ise maaş +tazminat 3900-4000 lira.
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    Para biriktirme imkani oluyormu , biliyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğuda yaparsan para harcayamayacağın için maaşın hesabında birikir.Batıda yaparsan para biriktirip biriktirmemek senin elinde.
  • Ev tutup oturursan para falan biriktiremezsin. Git kısa dönem yap gel, burada işe girip para kazanıp biriktir. Askerde para mı birikir arkadaş kafayı mı yediniz.
  • 95/1 uzun dönem acemi ısparta usta şırnak silopi çarşı flan yoktu 334 lira maaşım vardı aylık 3k küsür para ile döndüm oradan sigara falan içmiyordum ki zaten sigara orda bedava
  • uzun dönem neye göre çıkıyor ?
  • Benim olduğum birlikte Antep'li bir asteğmen vardı. Durumundan şikayetçiydi. Maddi manevi. Batı'da dediğin çok zor olsa gerek ama Doğu'da para biriktirme olayını gerçekleştir.
  • Maaşlar bölgeden bölgeye göre değişebiliyor ama şu anki koşullarda batı dahil en az asteğmen maaşı 3100,bölgelere ve tugaylara göre artı 300 oynayabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.