Şimdi Ara

Uzun boylu biri nasıl dövülür! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
6
Favori
34.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamdır kardeşlerim hepinize teşekkürler yarın deniycem :D muşta sakat :D direk bıçaklarım daha iyi :D adamın ağzına burnuna muştayla vursam felç geçirir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StayAndStrong -- 21 Mayıs 2014; 22:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

neyse beyler tamamdır yazarım sonucu ben yarın dayak yesem bile yazarım yani yedim diye yok vurdum bitane bayıldı filan yazmam :D

Mesafeni koru ve ilk atagin ondan gelmesini bekle. Eger sen atarsan yerein bir kac tane sonra toparlayamazsin. O yumruk attiginda aninda kendini cek geri tabi bunun icin ayaklarini uygun sekilde acman lazim. Sol ayak ilerde sag geride. Yaklasir gibi yap muhtemelen gostere gostere vuracak belinden direkt kendini geri cek ve o 2 sn mal gibi kalacak. O sn de istedigin fanteziyi gerceklestirebilirsin. Ben boyu uzun oldugundan karacigerine vur derim yada low kick at ayagina yere dussun. Low kicke youtube dan bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaciğer tam göğüsün olduğu kısımda değilmi göğüs altı kaburgaların orda yani
  • Valla buradaki akıl hocalarınızı toplayın gidin işi garantiye alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kardeşim bizde 4 tane kangal var, sorun çıkarsa adam sayısına göre getiriyorum kurt boğan tasmalariyla. Kopekleri sopaya vs kistirtiyorum zaten deliriyor, bir de karsidakiler sahibine karşı aksi vs davranınca köpekler seziyor ve ozur dileyerek kavga bitiyo
     Uzun boylu biri nasıl dövülür! Uzun boylu biri nasıl dövülür!

• O degilde Adrenalin fena bişi :D bi dostun seni gaza getırsın deli gibi

Fayt

• Kardeş başına gelince bak yapıcağın şey şu.O seni eğer kolunun altına alırsa bosluklarina kaburganlarina son gücünle kroşeleri indiriyosun.Yoksa adam seni fena pataklar.

Tecrübeyle sabittir

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Boy+Kilo olarak senden büyükse imkansız dövemezsin. Cüsse bambaşka bişey. Momentum diye birşey var bir kere. 100KG'sun diyelim. Oda 200KG. Sen o adamın üzerine doğru 50m/sn hızla uçarsan. 16m/sn hızla düşersiniz. O adam sana doğru 30m/sn hızla koşarsa 20m/sn hızla düşersiniz. Aynı şey yumruktada geçerli. Sana senden daha yavaş bile vursa, kolunun kütlesinden dolayı sana çok daha büyük bir enerji aktaracaktır. Yumruk atarken hemen hemen vücut kütlesinin yarısı görev yaptığından hiç şansın yok.

Hiç güleceğim yoktu

• Ayaklarına takoz koy :Ddddddd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim hiç bi bok yapamazsın en temizi gitme başka bir gün görürse özür dile
  • unutma genç ilk hamleyi yapan maçı alır
    Boy farketmez ilk kafa yada yumruğu sen at kendine güven gerisi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

Merhaba beyler, adam benden 10-12 cm filan uzundur en fazla nasıl dövülür? nereye vurulur. adam çok güçlü değil fakat bende boy fobisi var boyu uzunlara çok takılamıyorum. Direk nefes burusuna mı vurmalıyım yoksa burnuna yumruk mu atmalıyım yada direk cinsel organa tekme ? hangisini önerirsiniz ? küfür etti valideme yaş 18 benim

Nefes borusu filan hikaye.Bunlar amerikan filmlerinde olur.Direk atıyorsun tekmeyi bacak arasına bu kadar.Niye uzatıyorsun konuyu
  • StayAndStrong kullanıcısına yanıt
    Bacağına çalış boyu eşitle. Anatomik olarak ya dize vuracaksın ya da tibia ya içten vuracaksın direk o bacaktaki güç gider. Dikkat et abanma kırarsın adamın bacağını (kırmak istiyorsan orası farklı tabi)
  • en zayıf bölgeye kroşeyi indir

• en zayıf bölgeye kroşeyi indir

• http://www.youtube.com/watch?v=zCc2HNgU-A8

Burda çok iyi anlatmışlar
  • Adam senden iri ve uzunsa mental açıdan iyi olan şart. Rahat olmalısın yani. Güç ve diğer faktörler önemlidir ama büyütürsen gözünde onların da anlamı kalmaz. Bir kaç dövüş filmi izle, gaza gel ve her zaman ilk hamleyi yapan sen ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Boy+Kilo olarak senden büyükse imkansız dövemezsin. Cüsse bambaşka bişey. Momentum diye birşey var bir kere. 100KG'sun diyelim. Oda 200KG. Sen o adamın üzerine doğru 50m/sn hızla uçarsan. 16m/sn hızla düşersiniz. O adam sana doğru 30m/sn hızla koşarsa 20m/sn hızla düşersiniz. Aynı şey yumruktada geçerli. Sana senden daha yavaş bile vursa, kolunun kütlesinden dolayı sana çok daha büyük bir enerji aktaracaktır. Yumruk atarken hemen hemen vücut kütlesinin yarısı görev yaptığından hiç şansın yok.

Alakası yok. Her şey teknik ve bilgiyle alakalı uzun boylu spor yapmayan birini bide kısa ama prof boksör duşun.

• Karaciğere sağlam 2 tane yumruk patlat ardı ardına. Ardından 5 sn boyunca istediğini yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.