Şimdi Ara

Uzun boylu biri nasıl dövülür! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
6
Favori
34.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga adam uzunsa kolları uzundur çok yakından girişme boy dezavantajından dolayı hucümdan çok defansa ağırlık vermen lazım bence,karnına çalış karnına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çenesine allah ne verdiyse içinden gelen tüm kuvvetle vur yerden kalkabilirse kavgaya devam edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: sercan4335

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Boy+Kilo olarak senden büyükse imkansız dövemezsin. Cüsse bambaşka bişey. Momentum diye birşey var bir kere. 100KG'sun diyelim. Oda 200KG. Sen o adamın üzerine doğru 50m/sn hızla uçarsan. 16m/sn hızla düşersiniz. O adam sana doğru 30m/sn hızla koşarsa 20m/sn hızla düşersiniz. Aynı şey yumruktada geçerli. Sana senden daha yavaş bile vursa, kolunun kütlesinden dolayı sana çok daha büyük bir enerji aktaracaktır. Yumruk atarken hemen hemen vücut kütlesinin yarısı görev yaptığından hiç şansın yok.

Alakası yok. Her şey teknik ve bilgiyle alakalı uzun boylu spor yapmayan birini bide kısa ama prof boksör duşun.

Klasik gucsuz kisa boylu teknik ogrenince herkesi dovebilecegini sanan ergen tribi. (Bu arada boy pos en onemli sey degildir en onemlisi ilk hamleyi yapmak guclu ve dayanikli olmaktir gercek kavgada teknik kullanabilmeniz cok zor ve risklidir.)

Gucsuz olduğumu nerden çıkardın.

Yaptigin yorumdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

Merhaba beyler, adam benden 10-12 cm filan uzundur en fazla nasıl dövülür? nereye vurulur. adam çok güçlü değil fakat bende boy fobisi var boyu uzunlara çok takılamıyorum. Direk nefes burusuna mı vurmalıyım yoksa burnuna yumruk mu atmalıyım yada direk cinsel organa tekme ? hangisini önerirsiniz ? küfür etti valideme yaş 18 benim

kulağına yumruk at başta gerisi gelecektir mümkün olduğunca kulak ve bacaklarına çalış gardı düşünce zaten isteğin kadar döversin
  • boyla alakası yok her şekilde dövülür korkmuyorsan eğer .
  • Uzun boy dezavantaj diyen arkadaşlar Muhammed Ali nin 1.91 olduğunu bilmiyorlar heralde.

• StayAndStrong kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaşım var, boyu 1.65. Bu sene 1.90 çocuğu dövdü. Benim boy 1.81 gibi, beni de döver. Çocuk çok iyi teknik biliyor. İzmir Kickboks 3. Olmuş zamanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alinti: grupyorum

quote:

Orijinalden alinti: Angelica

Uzun boylulardan korkmayin. Onlari yikmak daha kolaydir.

Not: Uzun boyluyum.

Senin boy kaç hocam?

1.86 yım kardesim.

coq uzunmuş xd
  • Kardeşim öncelikle kavga edilecek bi durummudur ona bakalım. çünkü aksi halde ileri boyuta dönüşeceği için polislik durumlar çok olur. neyse karşındaki kişi dövüş sanatlarıyla ilgileniyorsa, profesyonel boyutta dövüşçü ise yapacak bişeyin yok bi şansını denersin. ama değilse yakınında durman lazım. ama attığı darbelerdende iyi kaçman gerek. sonuçta oda kalkıp sana vurmak isteyecek bildiğimiz dövüş durumu oluşacak. sakat yerlere vurmana gerek yok adamı öldürürsün. nefes borusu falan sıkıntı olur. he benim için problem yok yatarım diyosan al silah sık en temizi :D ama vuracaksan çeneye sıkı bi yumruk at daha sonra dibinde durman gerek. ve kilitlemeni tavsiye ederim. herhangi bi kilit hareketi bile olur. boyundan kapmalar artık çözülüyor başka birşeyler dene. bende profesyonel jui jitsu biliyorum. faydası olur ...
  • Herhangi birinin boyu kısa olsun yada uzun olsun fark etmez insanı ayakta tutan ayaklarıdır.eğer ayaklara saglam calısırsan o adam yıkılır.ztn yıkıldıktan sonrada elin armut toplamaz.gerekeni yaparsın.
  • 1.80 boy var.Ne çok uzun ne de kısa sayılırım.Kapışmak isteyen varsa vs. gelebilir Arenada değil ama Basede npsine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Yüze vurmak saçmalık ya. Stratejik olun biraz önce kaburbagaların en altından başlayarak bir iki tanesini kıracaksın arkasında dizin büküldüğü yere sağlam bir tekme ile boyu kısaltacaksın sonrasın boynuna arkaından diyafram ve göğüs kafesi geliyor tabii bunlar olurken saldırıları bloke etmek biraz hıznı düşürür ama yapabiliren iyi istiyoran kolu ve bileği sonlara doğru kırabilirsin.

@memoseler
    Hocam kavgada boy ve kütle en son kaideye alınacak şeylerdir.

Sende sherlock holmes izledin değil mi ?
  • Boynuna pilot kalem sapla

• Çeneye yumruk sersemletmeye yeter diğer yandan pek tavsiye etmediğim bir hareket ama etkilidir kulak arkasına yumruk gerisinde zaten olay senin ellerinde ama hiç tavsiye etmem sonuçları belli olmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Yüze vurmak saçmalık ya. Stratejik olun biraz önce kaburbagaların en altından başlayarak bir iki tanesini kıracaksın arkasında dizin büküldüğü yere sağlam bir tekme ile boyu kısaltacaksın sonrasın boynuna arkaından diyafram ve göğüs kafesi geliyor tabii bunlar olurken saldırıları bloke etmek biraz hıznı düşürür ama yapabiliren iyi istiyoran kolu ve bileği sonlara doğru kırabilirsin.

@memoseler
    Hocam kavgada boy ve kütle en son kaideye alınacak şeylerdir.

Sende sherlock holmes izledin değil mi ?

Ne yazık ki onunla alakalı değil. 6 yıllık savaş sanatı tecrübem var

• valla açıkçası çok kavga eden birisi değilim boyum 1.80 ne zaman kavga etsem direk kafa atarım yada tokat ama dediğim gibi kavgadan pek anlamam her zaman uzak dururum yani :) diyaframa indir bi tane tamam reis atla üstüne kafa göz .. kulağa vurmakda çok işe yarar bilgin olsun :)
  • Yondaime Hokage kullanıcısına yanıt
    adamı hastanelikmi etcen ya reis ondan sonra karakol polis hastane bilmem ne :)
  • Forumdaşlar ben elemanın arkadaşıyım,uzun boylu çocuk bunu dövdü hastanede yoğun bakımda şuan.Aman deyim kendinizden cüsseli kişilerle kavga etmeyin.

Reis son durum ne oldu yaw?

• quote:

Orijinalden alıntı: vascancelos

Adamı önce gaza getir bodye git diye bodye gönder ondan sonra sende ip atla süt iç boyunu uzat ondan sonra adamdan uzun olursun döversin. Ama bu seferde onun boyu bodyle kısaldı diye kaslanmış olur dayak yersin.

Usta bu nasıl bir yanıt öyle ? İlk 2. sınıf öğrenci yanıtı gibi olmuş
  • kardeşim bu konuda çok eminim eğer böbreğine çok sağlam yumruk geçirirsen çok rahat yıkabilirsin denedim faydasınıda gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.