Şimdi Ara

Uzun boylu biri nasıl dövülür! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
6
Favori
34.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aduket sonra get over here diyip fatality ni çek
  • dh kixbox culari toplanmiş.

boyle konular iyi olur.bunlarla millet bosuna tekwandoya para vermiyor.yararlı konular.

mesela ben boksu burda ogrendim,her hafta konusu açila açıla...

• Ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• :D neyse beyler ya herkese teşekkürler iyi kötü yorumları için teşekkürler tekrardan. Bakalım artık yarın Allah ne verdiyse dalacam zaten ne yazsanız boş o an rastgele ne gelirse dalıyorum zaten aa önce şunu yapacaktım deyip onu yapmıyorum yani :) yarın durumu bildiririm
  • memelerini sık
  • Tüm Uzul Ve Organlarını Kullanarak Dal Adama dalmadan önce 300 spartalı'yı izle..
  • StayAndStrong kullanıcısına yanıt
    Eğimli bi arazi ( yokuş gibi ) bir yerde bul ve yüksekte sen ol . Sonra kafa at . En iyisi kafadır .

edit : Uzun boylular kolay yıkılır diyenlere inanma tabi eğer uzun ve zayıfsa o ayrı . Uzun boylu ve kilosu yerinde insanlar kavgada çok iyidirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonlightsonata -- 21 Mayıs 2014; 19:15:14 >
  • kardeş kafa filan atarım sıkıntı yok ama diyelim ki burnu kırıldı bi sıkıntı yaratır mı ?
  • Dövemezsin

• Forumda kimse mi biyoloji bilmez. İnsan kol bacak gövde ve kafadan oluşur. Yüzüne vurman şart değil koçum diyaframa vur.
  • Kırmayı başarırsan hızlı kan kaybı yaşar . Pansumana ihtiyaç duyar . Bi daha kavgaya giremez çünkü burnu artık çok hassastır .
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Bol bol anı vardır şimdi sizde. Konu açıp anlatın biz forumdașlarınıza güzel olur açıkçası ben dinlemek isterim

• İlk vuruşu sen yap yakın ol birde hızlı hareket et üstten beynine iki tane vurursa bayıltır seni

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

@memoseler

kardeş dediğine göre direk dayak mı yiyim yani bumudur direk vur bana mı diyim :D umutsuz vaka gibi oldu

Yok kardeşim. Cayacaksın. Doğada da durum hep böyledir. İki erkek aslan karşı karşıya geçtiklerinde dövüş 10 saniye bile sürmez. İki tane hırlarlar büyük olan kalır küçük olan cayar gider. Kurtlarda her zaman en büyük olan Alfa erkeği olur. Yani büyük olan her zaman üstündür. Dayak yediğine değmez yani. Eğer arkadaş grubu halinde kapışacaksanız dövüşebilirsiniz fakat teke tek'te hezeyana uğrarsın.

hiç kavga etmediğin çok belli de, hiç kavga da mı görmedin? en azından youtube'a girip sokak dövüş videolarını seyretsen? sen kavgada biri 90 diğeri 110 kiloluk iki tane topu birbirine fırlatmıyorsun. Yumruk, kafa, tekme gücü denen faktörler var ve adamın elmacık kemiği, çenesi, burnu vs. organlarının bir dayanıklılığı var, eğer sen bu dayanıklılığı kıracak güçte vurursan o bölgedeki kemiği kırarsın ya da adamı hezimete uğratırsın. muhtemelen 11. sınıfsın ve momentum konusundan etkilenerek yazdın

Ayrıca doğada durum hep öyle falan değil, köpekleri yerinden kaçıran kediler hiç görmedin mi? ya da evladı uğruna kendini öne atan ve karşısında kendisinin neredeyse 2 katı olan erkek aslanı deviren anne aslanı hiç izlemedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

@memoseler

kardeş dediğine göre direk dayak mı yiyim yani bumudur direk vur bana mı diyim :D umutsuz vaka gibi oldu

Yok kardeşim. Cayacaksın. Doğada da durum hep böyledir. İki erkek aslan karşı karşıya geçtiklerinde dövüş 10 saniye bile sürmez. İki tane hırlarlar büyük olan kalır küçük olan cayar gider. Kurtlarda her zaman en büyük olan Alfa erkeği olur. Yani büyük olan her zaman üstündür. Dayak yediğine değmez yani. Eğer arkadaş grubu halinde kapışacaksanız dövüşebilirsiniz fakat teke tek'te hezeyana uğrarsın.

hiç kavga etmediğin çok belli de, hiç kavga da mı görmedin? en azından youtube'a girip sokak dövüş videolarını seyretsen? sen kavgada biri 90 diğeri 110 kiloluk iki tane topu birbirine fırlatmıyorsun. Yumruk, kafa, tekme gücü denen faktörler var ve adamın elmacık kemiği, çenesi, burnu vs. organlarının bir dayanıklılığı var, eğer sen bu dayanıklılığı kıracak güçte vurursan o bölgedeki kemiği kırarsın ya da adamı hezimete uğratırsın. muhtemelen 11. sınıfsın ve momentum konusundan etkilenerek yazdın

Ayrıca doğada durum hep öyle falan değil, köpekleri yerinden kaçıran kediler hiç görmedin mi? ya da evladı uğruna kendini öne atan ve karşısında kendisinin neredeyse 2 katı olan erkek aslanı deviren anne aslanı hiç izlemedin mi?

Yaşım 17. Gayette çok kavga ettim. Bir kavgada en fazla 2-3 tane yumruk atabilirsin. Öyle yok elmacıkmış, tekmeymiş öyle birşey yok. Kavga en fazla 10 saniye içinde boğuşmaya dövüşür. Sen o sokak dövüşlerini çok izlemişsin. Orada karşılıklı iki kişi belirli bir şekilde dövüşür. İki taraf ayrılır ve karşılıklı yumruklar tekmeler atılır. Ben gördüğüm kavgaların hiç birinde böyle bir olay yaşamadım. Bir tane vurursun, karşıdakide bir tane vurur, şanslıysan bir kere daha vurabilirsin daha sonra iş boğuşmaya dövüşür. Bu tür kavgalar senin sandığın gibi fight club tarzında olmaz. Köpekleri yerinden kaçıran kediler mi? KAÇIRAN! diyoruz burada. Kedinin pençe faktörü var. Adamda eline bıçak alırsa oda karşıdakini kaçırır. Benden 30cm küçük çocuk bana bıçak çekse bende kaçarım. Hayatını riske atmaya kesinlikle değmez karşıdakinin ne yapacağını bilemezsin.

Kısacası, kavga sandığınız gibi boks ringi kıvamında öyle gard almalı bir kavga kesinlikle olmayacak. İlk darbeyi ağızın üstüne yada şakağa sağlam bir şekilde getiremedikten sonra, senden cüssece hayli büyük birisini alt etmen mümkün değil. Belki kaşını gözünü morartırsın, ama alt edemezsin.

Dikkat edin sonunuz böyle olmasın;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoseler -- 21 Mayıs 2014; 20:08:48 >

• memoseler M kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz tüm kavgaları izin ettiğiniz kavgalarala karıştırmayın. Saçma sapan karı kız anama küfür etti sevgilime laf attı. Bana artistlik yaptı gibi sebeplerden çıkmayan ciddi bir kavga görürseniz anlarsınız o kavgayı kimse ayıramaz emin olun tecrübeyler sabit. Uzun boylu ve kilolu olduğu için aristlik yapıpta dayak yiyen çok fazla insan var piyasada. Bir insanda sadece yüz bölgesi yok diyaframa sağlam bir yumruk yeterli olur. Opsiyonel olarak gırtlağı ezme taraftarıyım.
  • soluk borusuna vurmak gibi bir saçmalık yapma adamı öldürebilirsin
  • senin boğuşma tarzı dediğin kavga ilkokul kavgası, 2 yumruk tekme sonra boğuşma ve öylesi kavgalar genelde önemsiz kız mevzuları, laf atma vs tarzı olur. insanın içini acıtan kavga görmedin mi hiç? adamı komaya sokup hastanelik eden bir kavga görünce anlarsın öyle boy cüsse vs pek önemli değil. bacakla ( kaval kemiği, ayak kemiği,uyluk kemiği) yüzdeki kemiklerin kırıldığını birkaç kere gördüm. özellikle kaval kemiği aşırı derecede sert bir darbe ile vurur. ayrıca 1.60lık adamın 1.80 lik adamı zıplayarak kafa atıp burnunu yamulttuğunu gördüm bunlar olabilen şeyler her şey cüsse boy değil.
  • Adamı önce gaza getir bodye git diye bodye gönder ondan sonra sende ip atla süt iç boyunu uzat ondan sonra adamdan uzun olursun döversin. Ama bu seferde onun boyu bodyle kısaldı diye kaslanmış olur dayak yersin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.