Şimdi Ara

Uzun boylu biri nasıl dövülür! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
6
Favori
34.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Testis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bacaklarına saniyede 323474 defa pilot kalem sapla kardeş sonra yere düşecek zaten havaya zıpla aşşağı inerken kafasına döner tekme at fatalityyyy diye bağır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Boy+Kilo olarak senden büyükse imkansız dövemezsin. Cüsse bambaşka bişey. Momentum diye birşey var bir kere. 100KG'sun diyelim. Oda 200KG. Sen o adamın üzerine doğru 50m/sn hızla uçarsan. 16m/sn hızla düşersiniz. O adam sana doğru 30m/sn hızla koşarsa 20m/sn hızla düşersiniz. Aynı şey yumruktada geçerli. Sana senden daha yavaş bile vursa, kolunun kütlesinden dolayı sana çok daha büyük bir enerji aktaracaktır. Yumruk atarken hemen hemen vücut kütlesinin yarısı görev yaptığından hiç şansın yok.

Yav lise fiziğiyle gelip burda konu anlatmayın

Hani bunun itme kuvveti? Sanırım o konuya daha gelmemişsiniz.. Ayrıca adamın yüzüne vuruyorsun adam 1000 kilo olsa kaç yazar 50 kilo olsa kaç yazar yüz aynı yüz.. Çenesine çok sert bir şekilde vurması karşı tarafın geçici bilinç kaybı yaşaması için yeterli..

Not: yorumu dalga geçmek amaçlı yazdıysan mesajımı geri alıyorum..

• neyse beyler tamamdır yazarım sonucu ben yarın dayak yesem bile yazarım yani yedim diye yok vurdum bitane bayıldı filan yazmam :D
  • memoseler M kullanıcısına yanıt
    Elmacık kemigi yüzdedir ve kavgada en çok yüze vurulur.

Şimdi bir insan düşünelim sadece kolları güçlü boyu orta derecede kilolu degil ve bir adam daha düşün kilolu boyu uzun.

Şimdi ikisi kapışsın eger kilosuz olan kilolaya yüzünü gözünün altına elmacık kemigine bir yumruk attı ve kırıldı.yada kaval kemigiyle karnına veya yüzüne tekme attı.

Kilolu olması vücudunu etkiler yüzü ve kemiklerini etkilemez.çok kavga izledim kilo dezevantaj bence.boy konusunda birşey söyleyemem ancak bir insanın kilit noktaları vardır kilo ve boy tarafından etkilemez.

• Uzun boylu birini dövemezsin kendini kandırma.

Dipnot: Bu yorum acayip objektif bir biçimde yapılmıştır.

Adamındibinot: 1.92'yim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Uzun boylulardan korkmayın. Onları yıkmak daha kolaydır.

Not: Uzun boyluyum.

+1

benimde boyum 1.85 kendimden biliyorum yüzüne falan çalışayım deme büyük ihtimal kolları uzundur sen yaklaşamadan indirir seni. onun yerine direk bacaklardan kaldır yere düşür emin ol hemen düşecektir. uzun insanların ağırlık merkezleri yere daha uzak olduğu için denge sorunu kısalara göre daha çoktur
  • Dövemeyeciğini anladığın anda varsa abinin yoksa babanın numarasını en hızlı şekilde çevirerek dövebilirsin.
  • Kol mesafende tut.

Kolunu uzat parmak uçlarını gecmesin adam yoksa çok kolay yem olursun

• Burdaki kekolarda sazan gibi atlamis.

Ulan mantikli dusunun aslanlar filleri nasil yikiyor saniyorsunuz kafasina atlayarak mi ?

Ayaklara calisarak tabiki.

diz kapagina saglam gecirebilirsen yuruyemez garanti sende

• quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

Zıplayıp burnuna kafayı geçir.

**Ve kavga biter**

special hareketim
  • Yok alt bolgeye vur yok bogazina vur ulan oldu olacak adami bicakla

• quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

dh kixbox culari toplanmiş.

boyle konular iyi olur.bunlarla millet bosuna tekwandoya para vermiyor.yararlı konular.

mesela ben boksu burda ogrendim,her hafta konusu açila açıla...

• beyler ben direk kafasına sıkayım olsun bitsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Atmosphere

Dostum benim boy 1.90 kendimden 15 20 cm kısa adamla kavgam olduğu zaman hiç elimi ayağımı yormam direkt kaldırır fırlatırım bi kenara mok çuvalı gibi.ama sen adam güçlü değil diyorsun o zaman dene şansını şöyle kaşını bi dirsekle yarmayı deneyebilirsin mesela.

adam ağırsa nereye fırlatıyon hacı fırlatıyım derken üstüne düşmesin sonra

• kick his balls :D
  • Onun cevizleri ne vur joeo kıvranırken eğilır o sırada atlar yıkarsın daha sonra otur üzerine kafa göz dağıt hırs çok önemli

• Suratına vurayım deme sakın denerken tutar kolunu sap gibi kalırsın. mümkün oldukca karaciğer ve dizlere çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

@memoseler

kardeş dediğine göre direk dayak mı yiyim yani bumudur direk vur bana mı diyim :D umutsuz vaka gibi oldu

Yok kardeşim. Cayacaksın. Doğada da durum hep böyledir. İki erkek aslan karşı karşıya geçtiklerinde dövüş 10 saniye bile sürmez. İki tane hırlarlar büyük olan kalır küçük olan cayar gider. Kurtlarda her zaman en büyük olan Alfa erkeği olur. Yani büyük olan her zaman üstündür. Dayak yediğine değmez yani. Eğer arkadaş grubu halinde kapışacaksanız dövüşebilirsiniz fakat teke tek'te hezeyana uğrarsın.

Dostum dediklerin teknik yonden dogru ancak emin ol bu konuda bir sey bilmiyorsun. Ben 3 yillik kickbokscuyum musabakalarada cikiyorum arada. Sana bi adam getiririm 60 kilo 1.70 boyunda istedigin adami indirir asagi. Momentum filan gram onemli degil. Aksine dezavantaj. Mantigina gore sen ne kadar kiloluysan o kadar daha darbeli yumruk atarsin eyvallah dogru diyelim. Peki karsindaki adam bu isin ayrintilarini biliyorsa guardi almayi birakilacak mesafeyi biliyorsa karsisindaki adami torba eder torba. Sen ne kadar sert darbe atarsan ben kendimi savurdugumda sen o kadar yalpalanirsin fizik biliyorsun dedigimi anlamisindir ama zayif adam yumrugu atar bosluga gitse bile aninda toparlar. Yani kilo dezavantajdir, boy daha buyuk avantajdir kiloya gore. Zayif ve kisaysan dayak yiyeceksin demek tamamen sacmalik.

Konu sahibi arkadasa diyorumki sende diyorsun zaten gucsuz pek kavgadan anlamayan bir tip diye. Gereken mesafeyi koru yumrugu atmasini bekle, atip savurdugu zaman aninda karacigerine gecir zaten pert olur.

Not: 1.83 boyunda 91 kiloyum. Musabakada resmen karsimdakiyle dalga gecerim vuramadikca cildirirlar benim taktigimdir. Uzun kisa farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 21 Mayıs 2014; 21:55:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• muştayla ağzını burnunu kır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.