Şimdi Ara

Uzun boylu biri nasıl dövülür! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
6
Favori
34.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güç açısından kilo gayet önemli bir etken ama dezavantajlarıda vardır tabi. Ayrıca ne demişsin hocam sen kaburgaları kır felan? Hani adam profesyonel dövüşçü olsa tokat atsa hapse girecek neredeyse :D Normal bir sokak kavgası için sordu heralde uçmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Yüze vurmak saçmalık ya. Stratejik olun biraz önce kaburbagaların en altından başlayarak bir iki tanesini kıracaksın arkasında dizin büküldüğü yere sağlam bir tekme ile boyu kısaltacaksın sonrasın boynuna arkaından diyafram ve göğüs kafesi geliyor tabii bunlar olurken saldırıları bloke etmek biraz hıznı düşürür ama yapabiliren iyi istiyoran kolu ve bileği sonlara doğru kırabilirsin.

@memoseler
    Hocam kavgada boy ve kütle en son kaideye alınacak şeylerdir.

Ring kavgası değil bu kardeş. Ortada bir hakem yok. Kütle ve boy kaideye alınması gereken ilk şeylerdir. Adam senden 20cm uzunda 30 kilo daha fazlaysa istersen kickbokscu ol fayda etmez. Ringli dövüşlerde boşuna mı siklet farkı var? Aynı sikletten olmayan insanlar neden dövüşmüyor? Çünkü daha ağır siklet her zaman üstünlük sağlar. Siklet farkı ile kullanılacak tekniğin hiç bir alakası yok. Dolayısıyla Boy+Kütle HER KOŞULDA AVANTAJDIR.

• ne yapayım yani alta mı çalışayım yüze mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Yüze vurmak saçmalık ya. Stratejik olun biraz önce kaburbagaların en altından başlayarak bir iki tanesini kıracaksın arkasında dizin büküldüğü yere sağlam bir tekme ile boyu kısaltacaksın sonrasın boynuna arkaından diyafram ve göğüs kafesi geliyor tabii bunlar olurken saldırıları bloke etmek biraz hıznı düşürür ama yapabiliren iyi istiyoran kolu ve bileği sonlara doğru kırabilirsin.

@memoseler
    Hocam kavgada boy ve kütle en son kaideye alınacak şeylerdir.

Ring kavgası değil bu kardeş. Ortada bir hakem yok. Kütle ve boy kaideye alınması gereken ilk şeylerdir. Adam senden 20cm uzunda 30 kilo daha fazlaysa istersen kickbokscu ol fayda etmez. Ringli dövüşlerde boşuna mı siklet farkı var? Aynı sikletten olmayan insanlar neden dövüşmüyor? Çünkü daha ağır siklet her zaman üstünlük sağlar. Siklet farkı ile kullanılacak tekniğin hiç bir alakası yok. Dolayısıyla Boy+Kütle HER KOŞULDA AVANTAJDIR.

Bir dövüşte boy + kilo en on kaile alınacak şeylerdir.
    1 Tevrübe
    2. Teknik ve zeka
    3 fiziksel güç
    4 kilo
    5 boy

• tabiki de karaciğer. Dövüşün sırrı budur karaciğere sağlam bi darbeyle uzun kısa farketmez herkesi indirirsin.
  • bacağına giriş
  • adamın sağ göğsüne vurmamımı söylüyorsun yani ? :)
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Siz askerde değil miydiniz? Bitti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Siz askerde değil miydiniz? Bitti mi?

Bitti hocam.

• 188 boy 96 kilo. Daha yikilmadim sokak kavgasinda. Testislere calis ve boynu kavrayip egebilirsen her turlu indirirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benim boy 1.90 kendimden 15 20 cm kısa adamla kavgam olduğu zaman hiç elimi ayağımı yormam direkt kaldırır fırlatırım bi kenara mok çuvalı gibi.ama sen adam güçlü değil diyorsun o zaman dene şansını şöyle kaşını bi dirsekle yarmayı deneyebilirsin mesela.

• kaşına dirsek atmam için eğersem daha rahat olur ama zaten eğersem o zaman Allah ne verdiyse yüzüne diz yumruk burnuna filan ne gelirse dalarım farketmez zaten o ara düşünemem hiç direk dalarım ne geliyosa bi ara bi bebe vardı oturuyoruz arkadaşlarla yanımdada cam şişe var gazoz şişesi çocuğun biri geldi çocuğu hiç sevmem neyse o an bişey demişti hatırlamıyorum o sinirle zaten sevmiyorum çocuğu kafasında kırmıştım şişeyi kafası yarılmıştı sert şişe. ne geldiyse yumruk tekme o an hiçbişey düşünemiyorum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Boy+Kilo olarak senden büyükse imkansız dövemezsin. Cüsse bambaşka bişey. Momentum diye birşey var bir kere. 100KG'sun diyelim. Oda 200KG. Sen o adamın üzerine doğru 50m/sn hızla uçarsan. 16m/sn hızla düşersiniz. O adam sana doğru 30m/sn hızla koşarsa 20m/sn hızla düşersiniz. Aynı şey yumruktada geçerli. Sana senden daha yavaş bile vursa, kolunun kütlesinden dolayı sana çok daha büyük bir enerji aktaracaktır. Yumruk atarken hemen hemen vücut kütlesinin yarısı görev yaptığından hiç şansın yok.

10 numara usta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @memoseler

kardeş dediğine göre direk dayak mı yiyim yani bumudur direk vur bana mı diyim :D umutsuz vaka gibi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

@memoseler

kardeş dediğine göre direk dayak mı yiyim yani bumudur direk vur bana mı diyim :D umutsuz vaka gibi oldu

Yok kardeşim. Cayacaksın. Doğada da durum hep böyledir. İki erkek aslan karşı karşıya geçtiklerinde dövüş 10 saniye bile sürmez. İki tane hırlarlar büyük olan kalır küçük olan cayar gider. Kurtlarda her zaman en büyük olan Alfa erkeği olur. Yani büyük olan her zaman üstündür. Dayak yediğine değmez yani. Eğer arkadaş grubu halinde kapışacaksanız dövüşebilirsiniz fakat teke tek'te hezeyana uğrarsın.
  • şöyle bişey var okulun ortasında caysam rezil olurum korkak diye en azından kavga etsem 2-3 vururum en azından kaçtı olmam dayak yersemde gururumla yerim yani kaçamam adam anneme sövecek ve ben kaçacam öyle mi? son yılım zaten lise bitiyo atılmam sıkıntı müdürle filan aram iyi. Kaçamam en kötü vururum burnunu kırarım
  • zıplayarak vur tek bir şansın var

şaka bir yana senden çok uzun birini dövmen zor iş çok iyi dövüş tecrüben yoksa bulaşma deirm.
    benim kankam 1.93 nasıl adam dövdüğüne tanık olmuştum bir eliyle itip diğeriyle yumruk sallıyordu karşdaki hiçbirşey yapamıyor böyle olunca.
    kol uzunluğu avantajı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 21 Mayıs 2014; 18:31:43 >
  • Başaklarına vurarak

• Arkadasim insan vücudunda 7 tane kilit nokta var boyla falan alakası yok dunyanın en güçlü adamlarininda boyları orta halli hatta kısa güçle falanda alakası yok tekniği bilcen 1.78 boyum var 1.5 sene önce Kadıköy'de 1.90lik adamı leş ettim adam benden 2taneydi

• uzun kişinin yakınında durucan ozaman kollarını zorlayacaktır ozaman ? :) görüş alanı dışı gibi bişey yani öyle anlatayım :D neresine vurayım yani ilk ben vururum zatende direk Allah ne verdiyse elimden geldiğince vurayım mı :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.