Şimdi Ara

uzun boy b segmenti hangi araçlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,90 ve üzeri boylu arkadaşlar için b sınıfı önerebileceginiz araç var mı ?

• Chevrolet Aveo Sedan(Güncel Kasa)
  • 1.95 boyum yeni fiestayi rahatca sürüyorum fakat arkama oturan insanin miyon olmasi lazim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet aveo. One de oturabilirsiniz arkaya da boyunuzdan yana bir sorun yaratmaz. 180 boyum var tavana daha 10 cm var. Koltuk kendime gore ayarliyken arkaya da oturabiliyorum.

• Fabia.
  • Seat Toledo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan Note düşünüyordum ben bir ara. Boyum 1.97. Tavanı arkaya doğru alçalan bira araç değil. Ayrıca tekna versiyonunda arka kotluk kızaklı olduğu için arkanıza biri oturması gerektiğinde bagaj boşsa arka koltuğu geriye kaydırabilirsiniz. Bu sayede arkanıza oturan kişi uzun da olsa rahat eder. Yakında bayi varsa bi gidip oturun içine :)

Onun dışında sunroofsuz puntolarda da sürücü koltuğu geriye çekildiği zaman çok geniş bir alan oluyor. Boy 2.10 olsa bile sığarsınız. Ben en geriye değil 1-2 kademe önde kullanıyordum. Tabi arka koltuk her türlü iptal :D Skydome cam tavanlı modellerde tavandan bi 5cm yemişler mekanizmadan dolayı o yüzden ona sığamamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En konforlu B Segmenti Otomobil
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Fiesta sahibiyim. Bayağı rahat. Ama arkadakiler romatizma sahibi oluyorlar yolculuktan sonra :D
  • grande punto
    getz
    corsa
    peg 206
    bunlar nasıl kullanan var mı
  • Suzuki splash, ferak ferah gezen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

grande punto
    getz
    corsa
    peg 206
    bunlar nasıl kullanan var mı

Kardeş bunların tamamı uzun şasi değil ayrıca Sedan'da değil. Arkadaş muhtemelen Aveo Sedan veya eski Lacetti Sedan modellerine bakıyor gibime geliyor. Suzuki SX4'de bu gruba ucundan girebilir tam B segmenti aracı olmasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Kasım 2013; 15:35:51 >
  • Eğer hb düşünüyorsanız Yarisi bir inceleyin. Dışardan küçücük ama içi çoğu b sınıfından iyi.

Japon araçlarına bazı yönlerden pek sıcak değilimdir ama yarisin iç genişilği övgüye değer.
  • B sınıfı araçların hemen hepsi size uyar. Arkadaşların verdiği örneklerde de her marka modelden b sınıf araç olması bunu gösteriyor.
  • Clio Grandtour, Ibiza ST gibi station wagonlar normallerden 20-30 cm daha uzun. Bilenler yazarsa belki arka diz mesafesinin normallere göre uzun olup olmadığını yazarlarsa öğrenmiş oluruz.
  • Toledo, rapid

• Getz
    Accent Blue
    Jazz

Bu araçlarda koltuğu en arkaya çeksenizde arkadaki yolcuya da oturacak yer kalır. Boyum 1.87 Getz aracımda rahatım ve en önemlisi ben koltuğu en arkaya çektiğimde arka koltuğa 1.80 lik bir kişi rahat sığıyor.

Diğer b sınıfı araçların çoğunda siz koltuğu en arkaya çektiğinizde arkaya düzgün oturamaz başkaları.
  • corsa
  • xiamen kullanıcısına yanıt
    1.80 boy ve 122 kg ile Accent blue da ön koltuğu kendime göre ayarladım hem dizden hem de yükseklikten arka koltuğa sığamadım. Aveo da sığdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Chevrolet aveo. One de oturabilirsiniz arkaya da boyunuzdan yana bir sorun yaratmaz. 180 boyum var tavana daha 10 cm var. Koltuk kendime gore ayarliyken arkaya da oturabiliyorum.

1.80 boy var. 10cm meafe var.

Konu sahibi 1.90

Nasıl rahat rahat gezecek..
  • Fiesta, Corsa diyenler ciddi değillerdir umarım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.