Şimdi Ara

Uzun bir aradan sonra kız arkadaş buldum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yaklaşık 1-2 sene sonrasında yeni bir kızla tanıştım kız iyi birisi muhabbeti olsun filan fakat sevgilisinden ayrılalı 1 hafta olmuş çok ortak yönümüz var sizce nasıl davranmalıyım amacım samimi olmak yani zamanla sevgili olabilmek

• hadi gençler bi el atın
  • Hocam üzgün ise kız siz onu dinleyin öneriler falan verin kısacası gözyaşlarını silin onun gönlünü kazanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal sohbet sonra iltifatlara başla laf aralarında(öyle lank diye çok güzelsin falan değil tabiki)sonra ona küçük süprizler yap(sabhaları çikolata olabilir veya küçük bi ayıcık)işte ona senin için özel olduğunuı hissettir sonrada kızda mal değilse meyillenir ve 2 hafta sonrada sağlam bi temel üzerinde iyi bi sevgililik olur heralde ama bu zamnalama birazda saa bağlı ağır davranabilirsin aceleci olabilrsin
  • Sevgilisinden bir hafta sonra?

Senle?

Kız?

Çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Hocam üzgün ise kız siz onu dinleyin öneriler falan verin kısacası gözyaşlarını silin onun gönlünü kazanırsınız

çok üzgün gibi durmuyor ama şuan ben soruyorum ne oldu nasıl bitti filan diye o tür şeyler :D
  • Kızı eski sevgilisi ile barıştır, eğer tekrar ayrılırlarsa kesinlikle senin bu iyiliğini unutmayıp sana atlayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyOneEUK*

Kızı eski sevgilisi ile barıştır, eğer tekrar ayrılırlarsa kesinlikle senin bu iyiliğini unutmayıp sana atlayacaktır.

o kadarda değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyOneEUK*

Kızı eski sevgilisi ile barıştır, eğer tekrar ayrılırlarsa kesinlikle senin bu iyiliğini unutmayıp sana atlayacaktır.

tavsiyenin dibine vurmuşsun hacı tebrikler kimsenin aklına daha iyisi geleceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

normal sohbet sonra iltifatlara başla laf aralarında(öyle lank diye çok güzelsin falan değil tabiki)sonra ona küçük süprizler yap(sabhaları çikolata olabilir veya küçük bi ayıcık)işte ona senin için özel olduğunuı hissettir sonrada kızda mal değilse meyillenir ve 2 hafta sonrada sağlam bi temel üzerinde iyi bi sevgililik olur heralde ama bu zamnalama birazda saa bağlı ağır davranabilirsin aceleci olabilrsin

çevre olarak aynı yerde değiliz yani zamanla yapabilriim bunları

• dertlerini yada eski sevgilisi hakkında anlattıklarını dinlemek gibi bir aptallık yapma yeter,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

dertlerini yada eski sevgilisi hakkında anlattıklarını dinlemek gibi bir aptallık yapma yeter,

şuan tam bu dediğini yapıyoruz bro
  • upupup
  • Gazozuna ilaç at!!11!1!!!1!

• Kanka ayağına düşüceksin bak demedi deme.
  • küçük sürprizler yap ona baktın hala eski sevgilisini anlatıyor çıkart suratına vur anlar o zaten

eski sevgilisini anlatmaya devam ederse onuda çağır beraber çıkartıp vurun suratına.

---->

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 7 Aralık 2012; 7:24:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

normal sohbet sonra iltifatlara başla laf aralarında(öyle lank diye çok güzelsin falan değil tabiki)sonra ona küçük süprizler yap(sabhaları çikolata olabilir veya küçük bi ayıcık)işte ona senin için özel olduğunuı hissettir sonrada kızda mal değilse meyillenir ve 2 hafta sonrada sağlam bi temel üzerinde iyi bi sevgililik olur heralde ama bu zamnalama birazda saa bağlı ağır davranabilirsin aceleci olabilrsin

kız hoşlanmazsa iyice soğur ama

• quote:

Orijinalden alıntı: 34

dertlerini yada eski sevgilisi hakkında anlattıklarını dinlemek gibi bir aptallık yapma yeter,

adam haklı kız arkadaş olarak görebilir

• Git ve ağzına kürekle vur.

• kız sevgilisinden ayrılmış duygusal boşluk içinde veya intikam almaya çalışıyor burda da seni kullanıyor dikkatli ol dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.