Bildirim
Uzun Batarya süreli telefon öneriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Batarya yonunden diyorsan kesinlikle nokia e52 derim ben...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia Z'yi bekle diye öneririm. stamina modu diye bişey var ekran kapalı olduğunda ihtiyacın olmayan, pil tüketen uygulamaları kapatıyo sonra ekran yeniden açıldığında uygulamaları yine başlatıyo. 4 kat dayanıyomuş pili. çıkmasına da az kaldı piyasaya. -
xperia z nin iyi gidiyor diyorlar -
galaxy note 2 yi öneririm şarjı gerçekten muhteşem gidiyor veya telefonu sadece telefon olarak kullanıyım sosyal medya işlerimi başka cihazdan hallederim derseniz de yeni ipad i tavsiye ederim şarjı inanılmaz gidiyor -
Droıd Razr Maxx -
blackberry ye ne dersiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: FolloFush
Droıd Razr Maxx
katılıyorum -
sanırım 9700-9780 bold ii gider hı? -
Note iyide sağlam değil diyorlar droid razr maxx türkiyede nerede satılıyor.? -
sanalpazar da satıyo biri 938 tlye.ama kayıt felan yaptırman lazım.yoksa o makine türkiyede akar gider -
lenova p770 tabiiki ama tr de yok -
hadi be :D nası la :D -
Bencede razr maxx kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
motorola aynen.aslında RAZR İ var.makinanın üstünde atom işlemci var.ısı koşulları uygun olursa 2.1 ghz ye kadar çıkıyomuş.battery life iphone 4Sten %40 daha iyi.toz geçirmez :) alınır -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinebilirpan -- 5 Ağustos 2013; 18:08:45 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
omega rom kurmak şartıyla S2 diyorum yogun kullanımda cok rahat 1 gün cıkartiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X