Şimdi Ara

Uzun Batarya süreli telefon öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli online olan birisiyim.internetim sürekli açık facebook twitter whatsapp sürekli açık.hangi telefonu önerirsiniz

• Batarya yonunden diyorsan kesinlikle nokia e52 derim ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z'yi bekle diye öneririm. stamina modu diye bişey var ekran kapalı olduğunda ihtiyacın olmayan, pil tüketen uygulamaları kapatıyo sonra ekran yeniden açıldığında uygulamaları yine başlatıyo. 4 kat dayanıyomuş pili. çıkmasına da az kaldı piyasaya.
  • xperia z nin iyi gidiyor diyorlar
  • galaxy note 2 yi öneririm şarjı gerçekten muhteşem gidiyor veya telefonu sadece telefon olarak kullanıyım sosyal medya işlerimi başka cihazdan hallederim derseniz de yeni ipad i tavsiye ederim şarjı inanılmaz gidiyor
  • Droıd Razr Maxx
  • blackberry ye ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

Droıd Razr Maxx

katılıyorum
  • sanırım 9700-9780 bold ii gider hı?
  • Note iyide sağlam değil diyorlar droid razr maxx türkiyede nerede satılıyor.?
  • sanalpazar da satıyo biri 938 tlye.ama kayıt felan yaptırman lazım.yoksa o makine türkiyede akar gider
  • lenova p770 tabiiki ama tr de yok
  • hadi be :D nası la :D
  • Bencede razr maxx kullan

• motorola aynen.aslında RAZR İ var.makinanın üstünde atom işlemci var.ısı koşulları uygun olursa 2.1 ghz ye kadar çıkıyomuş.battery life iphone 4Sten %40 daha iyi.toz geçirmez :) alınır
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinebilirpan -- 5 Ağustos 2013; 18:08:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • omega rom kurmak şartıyla S2 diyorum yogun kullanımda cok rahat 1 gün cıkartiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.