H

Çavuş
27 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar, çok insan gibi bende düşük bütçeli, oyun oynayabileceğim ve güncellenebilir sistem toplamak istiyorum. Kendi araştırmalarıma göre bulduğum sistemi özetleyeyim.

İşlemci = AMD Ryzen 3 1200 435 Tl (sıfır)
Anakart = Gigabyte GA-AB350M-D3V  500 Tl (sıfır)
Ram = HyperX Fury 2x4GB 2666mHz  300 Tl (ikinci El)
ekran kartı= msi rx 460 500 Tl (ikinci El)
cpu soğutucu= Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm 110 Tl (Sıfır)

Sorularım şunlar?
1) Sistem Gta 5 i yüksek-ultra ayarlarda oynatır mı?
2) Overclock için uygun mu?
3) Anakart nasıl? Çoğu insan b450 al diyor ama arada 130 tl fark var değer mi?
4) Güncellenebilir mi? 2-3 Sene sonra 1 yada 2 üst seviye Cpu ve Ekran kartı alsam beni güncel tutar mı?
5) Elimde 400 W power var, sisteme yeter mi?
6) Önerileriniz neler?
Merhaba arkadaşlar, covid-19 nedeyinle memleketime gelmiştim.buradaki modem markam asus dsl-n10e ve türk telekom 16 megabit internet kullanıyoruz. ama internetin download hızı 800 kbit civarında.Maksimum 850 görünüyor yani.türk telekomu aradığımda bizlik sıkıntı yok sorun modemde dedi.anlayamadım sorunuda.hız testi yapıyorum sonuç 6,7 mbit çıkıyor en fazla.Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, covid-19 nedeyinle memleketime gelmiştim.buradaki modem markam asus dsl-n10e ve türk telekom 16 megabit internet kullanıyoruz. ama internetin download hızı 800 kbit civarında.Maksimum 850 görünüyor yani.türk telekomu aradığımda bizlik sıkıntı yok sorun modemde dedi.anlayamadım sorunuda.hız testi yapıyorum.Modem içeriğini ve speed test sonuçlarını bırakıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

520-15IKB model laptopumun ramini yükseltmek istiyorum.Öncelikle öğrendiğim kadarıyla 4+4 GB ram var ve bunlardan 1 tane slot sökülebiliyor. Diğeri anakarta birleşikmiş. Uygun ram bulamadım. Ekstra 8 Gb lık ram takmak istiyorum. Hiç bulamzsak 16 yada çıkabilirim.

1)hangi rami almalıyım?(link verirseniz çok iyi olur)

2) anakarta gömülü olan 4GB lık rami disable edip direkt 16 Gb sadece hızı 2400 Mhz olan bir ram alsam olur mu?Disable işlemi var mı?

3)garanti bozuluyor mu?(ssd de takıcam)

Bulduğum birkaç ram var incelerseniz sevinirim:

https://urun.n11.com/bellek-ram/samsung-8gb-ddr4-pc4-2400t-mhz-12v-laptop-ram-m471a1k43bb1-crc-P270240254
https://www.webdenal.com/crucial-for-mac-16gb-2400mhz-ddr4-ct16g4s24am_994586.html

Merhabalar,https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-520-intel-core-i5-8250u-8gb-1tb-mx150-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81bf00bttx-p-HBV00000A1LG0?magaza=Bisistem

Bu ürünü almak istiyorum. Kullananlar tavsiye eder mi? Birde mx150nin iki çeşidi varmış. Biri diğerinden yaklaşık %30 daha az performans veriyormuş. Bunun hakkında bilgisi olan ve mümkünse gpu-z adlı programı açıp ekran görüntüsü gönderecek arkadaş var mı? Hdd den ses geliyor diyenlerde gelmiyor diyenlerde var. Bu sorularımı cevaplayabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim herkese iyi cumartesiler...

Sürümü hiçbir şekilde yükseltemiyorum.

Desteklemiyor galiba ama internette birçok kullanıcı yüklemiş.hatta el capitanı yüklemişler.bilen birisi varsa yardım etsin
arkadaşlar ikinci el macbook pro 2.2 aldım.içinde windows yüklü geldi.ama maci açamıyorum.command opions ve r tuşuna basıncada windowsun siyah işletim sistemi ekranı çıkıyor.ordan windows 7yi seçebiliyoruz sadece.bir türlü yapamadım.windowsu açıncada bootcampptan mac os x ile başlat dediğimde öyle bir imaj bulunamadı diyor.Ne olur yardım edin
işletim sistemim Windows 10.Bilgisayarım wifiye bağlı bir şekilde kullanıyorum.belli bir süre sonra( bu süre 1 dkkyla 1 saat arasında değişiyor) bilgisayarım wifiden kopuyor ve donuyor.mouse imleci dahi oynamıyor.güç düğmesine uzun süre basıp kapatıyorum ve tekrar açıyorum.başka türlü kullanamıyorum.bu sorun 1 aydır böyle.bir türlü çözemedim.driverleri sildim tekrar kurdum defalarca.yardım edebilecek olan var mı
İyi günler.Elimde İphone 5 var.İOS 8.4 var.icloud şifresini unuttum.iphonumu bul da açık.kapatınca şifre istiyor doğal olarak.bu şekilde jailbreak yapabilirmiyim.yapabilirsem anlatabilir misiniz
elimde cyberoam cr25ing model firmware var.yapmak istediğim web filtresi eklemek.yalnız web filtresini bir kaç kullanıcı hariç aktif hale getirmek.diğer tüm kullanıcılara seçtiğim policy ler etki edecek yalnız belirlediğim kullanıcılar etkilenmeyecek.böyle bir sistem var mı yardımcı olabilir misiniz
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 3.873 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.