Şimdi Ara

Uzman Doktor Maaşlar Eşitlendi Diyerek Sağlık Memuru Olmak İçin Başvurdu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmza kampanyası başlatıyorlar az sonra atacağım destek olur musunuz

Uzman doktorlar ve hekimler düz sağlık memurluğuna geçiş için

Uzman Doktor Maaşlar Eşitlendi Diyerek Sağlık Memuru Olmak İçin Başvurdu!sağlık personeli haber kaynağı
    https://www.saglikpersonelihaber.net/gundem/uzman-doktor-maaslar-esitlendi-diyerek-saglik-memuru-olmak-icin-basvurdu-h16090.html
    Uzman Doktor Maaşlar Eşitlendi Diyerek Sağlık Memuru Olmak İçin Başvurdu!TIPÇI ÇOCUKtwitter
    “Hemşire / Doktor maaş bordrosu...”
    https://twitter.com/fakultemagduru/status/1482292474307616770/photo/1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 15 Ocak 2022; 23:32:1 >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ulan ankaratipli 2 yıl önce YGS forumunda konu açmıştım. Tıp yazmayın diye. Maaşları bordroları atmıştım. Bana sahte bordro düzenliyorsun diye iftira atmıştın. Bak ne oldu şimdi? Doktor maaşlarından haberdar oldun mu? İnanıyor musun bana artık?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok 6 ay önce en son konuşmuşuz. Ben orada doktor maaşı için 1000 dolar demişim iyimser olmuş. Şu an doktor maaşı 700 dolar.

Sabit şu an üniversite asistanları için 1500-1600, eah asistanlari için 3000 gibi bir şey yatıyor. Her şey dahil her iki maaş 9500 de esitleniyor.

Ysp sabiti yüzde 56 zamlandi bu arada 50 değil.

Sonuç olarak dediğime geldin herhalde. Bundan sonra doktorluğu, doktorluk yapandan daha fazla bildiğini iddia etme. 1 yıl önce 20 binden aşağı kazanan pratisyen yok diye mavra atıyorsun o zaman dolar 7 tl ydi.

• AKP'nin doktorları tutmak için birşey yapması lazım ülkede doktor kalmadı. Yurt dışına kaçan kaçana.

• şaka maka hasta olsak doktor kalmayacak çoğu gitti zaten kalanlarda sağlık memurluğuna geçmeye başladı şaka gibi ülke yönetimi şu akp'yi destekleyen bunaklar bi hastaneye düşsünde belki akılları başlarına gelir

• KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Sanırım sizle olan mesajlarını silmiş .

Benim anlamadığım kendisi 4. Sınıf yani stj dr olarak pratik vs yapması gerekiyor . Bu durumda hocalarla asistanlarla baya bir iletişimde olması gerekiyor . Kendimden biliyorum çünkü 5. Sınıfım .

Mesela bazı konularda 7 nöbete 10bin para yatıyor diyor . Ben cerrahi branşlarda 10 dan aşşağı nöbet duymadım ki plastikte 18 nöbetle başlanıyor . Ortopedi vs de 13 sanıyorum .

Devlet de şu an 7 nöbet ödüyor diye biliyorum . Yani bu asistanların ankaratıplının dediğine göre kafadan 10 bin nöbet ücreti alması lazım . Gelgelelim maaşları total 10 bin bahsettiğim kişilerin .

Hadi onu geçtim bizim hastanede öyle değildir . Benim kardeşim öyle kazanmıyordur desem . Ardından kendisi 6 bin vs diye başlık açıyor . Yani ne anlatmaya çalışıyor ben anlamadım .

Sanırım siz de benzer duygular içerisindesiniz . Yanlışım varsa düzeltirsiniz . Teşekkürler .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadir mısıroğlucu birisi vardı, ankaratıplı olabilir emin değilim. Eğer oysa, o zekaya, o beyine doktor maaşı değil asgari ücret bile çok fazla.

• KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt

Aman hocam sakın Keremcem göre sen yalı da oturman lazım

Doktorlar süper zengin elit insanlar miş

Yalı da oturmayan az miş

Oturmayanlar yalı da oturmadığı için ağlıyor Muş yoksa döner sermaye ile ayda 50 k alıyormuş

Minimum 30k alıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.