Şimdi Ara

Uzman Çavuş Musa Orhan'ın cinsel saldırıda bulunduğu İ.E hayatını kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzman Çavuş Musa Orhan'ın cinsel saldırısına uğrayan İ.E. 16 Temmuz’dan bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Uzman Çavuş Musa Orhan'ın cinsel saldırıda bulunduğu İ.E hayatını kaybetti

Batman’da uzman çavuş Musa Orhan'ın cinsel saldırısına uğramasının ardından intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki İ.E, 16 Temmuz'dan bu yana tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti.

Mezopotamya Ajansı'nda yer alan habere göre, İ.E. intihar girişimi sonrasında kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini verirken, İ.E’nin bıraktığı mektubunda cinsel saldırıya maruz bırakıldığını anlattığı, ailesinin şikayeti ile aynı gün gözaltına alınan uzman çavuş Orhan'ın ise ifadesinde, İ.E. ile herhangi bir cinsel birliktelik yaşamadıklarını ileri sürdüğü öğrenilmişti.

Orhan daha sonra cinsel saldırıyı doğrulayan Adli Tıp Raporu gösterilmesi üzerine bu kez İ.E. ile Siirt’te buluştuklarını ve kendisinin “alkollü” olduğunu söylemişti.

Musa Orhan serbest bırakılmıştı

Soruşturma dosyasına “gizlilik” kararı getirilen uzman çavuş, "nitelikli cinsel istismar" suçundan sevk edildiği Siirt Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmıştı.

https://halktv.com.tr/uzman-cavus-musa-orhanin-cinsel-saldirida-bulundugu-i-e-hayatini-kaybetti-432071h

#musaorhantutuklansın

• tutuklanmış neyse,hakketiğini bulmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ağustos 2020; 21:34:7 >
  • offffff offf ne desek boş.....

• tabiki serbest bırakılacaktı. ne olcaktı başka ?

neyse kiracısı kaçak elektrik kullandı diye 80 yaşındaki teyzeyi tutuklayıp hapise göndersin devlet.

• Malesef iti kopuğu uzman çavuş,sözleşmeli erbaş felan yapıyorlar.

• Hakkı müebbet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rabia Naz olayını aydınlatan Emre Erciş, Batman'daki tecavüz olayının içyüzünü de araştırmış....

1-İpek Er ve Musa Orhan vakasına yönelik soruşturma dosyası ve ifadeleri alıp incelemeye başladım. Öncelikle bir şeyin altını kalın şekilde çizeyim. Söz konusu vaka, kadın derneklerinin sosyal medyaya yansıttığı gibi 20 gün alı koyup tecavüz ettiği şeklinde değil.

2-Rabia Naz Vatan vakasında olduğu gibi İpek Er ve Musa Orhan vakasına yönelik doğru bilgileri yine ilk kez benim twit zincirlerimden okuyacaksınız. İpek Er, Musa Orhan ile sadece 2 gün birlikte kalıyor fakat olayda çok önemli bir şüpheli durum var.

3-İpek Er, 23 Haziran 2020'de ikametini terkedip Siirt'e geliyor ve 2 gün Öğretmen Evi'nde kaldıktan sonra 25 Haziran 2020'de Siirt Büyük Hotel'e giriş yaparak 28 Haziran 2020 tarihine kadar bu otelde kalıyor gözüküyor. Yani henüz Musa Orhan ile görüşmüyor.

4-İpek Er, 25 Haziran günü saat 15:00 sıralarında Büyük Hotel'e giriş yapıyor. 25 Haziran gecesi otelden hiç ayrılmıyor. 26 Haziran günü Hotelden dışarı çıkan İpek Er o gece odasına dönmüyor ve dışarıda kalıyor. İpek Er, Hotel'e 27 Haziran sabahı saat 06:30 sıralarında giriyor.

5-Sabah hotele giriş yapan İpek Er, aynı gün Hotel'den ayrılıyor ve gece yine geri gelmiyor. 27 Haziran gecesinide otel dışında geçiren İpek Er, 28 Haziran sabahı yine saat 06:30 sıralarında Hotel'e giriş yapıyor. Fakat 28 Haziran günü önemli bir olay yaşanıyor.

6-28 Haziran sabahı saat 06:30 sıralarında Hotel'e giriş yapan İpek Er, aynı günün öğle saatlerinde Hotel Sahibi Sadullah K. isimli şahsın 34 SA xxx plakalı BMW marka aracıyla Hotel'den ayrılıyorlar. Buraya kadar yazdıklarım Hotel çalışanı Bülent E.'nin ifadesi.

7-Bülent E.'nin buraya kadarki ÇELİŞKİLİ ifadesinden ki ÇELİŞKİ ifade dedim çünkü 28 Haziran'da sokağa çıkma yasağı varken İpek Er ve Hotel sahibi 27 Haziran günü Hotel'den birlikte ayrılıyorlar. (Kamera Kayıtları Elimde). Buradan itibaren Hotel sahibinin ifadesiyle devam edelim.

8-Büyük Hotel'in sahibi Sadullah K., 21 Temmuz 2020 tarihinde verdiği ifadesinde, İpek Er ile 27 Haziran günü Hotel'den ayrılıp nereye gittiklerini şöyle beyan ediyor.

"27 Haziran günü evden geldiğimde Hotel'in önünde yol çalışması vardı. Aracımı Hotel'in önüne parkettim+++

9-Hotel'e giriş yaptığımda İpek Er lobide oturuyordu. Hotel'e girip çıktım, kapı önündeki yol çalışmasına yardım ettim. Yol çalışması bitti Hotel'e girdiğimde İpek Er saçlarıyla oynuyordu. Bana taksi bulamadığını Botan Çayı'na gitmek istediğini söyledi. Galiba arabamı gördü+++

10-Bende taksi olmadığı için acıdım, yazık görsün istedim ve İpek Er ile birlikte saat 14:30 sıralarında 34 SA xxx plakalı aracımla onu Botan Çayına götürdüm. Botan Çayına gittiğimizde yol bozuk olduğu için aşağıya inmek istemedim. Çok ısrar etti bende kırmayıp indirdim+++

Emre Erciş

@TREmreErcis

·

4s

11-Aşağısı çok kalabalıktı (Unutmayın SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR) suyun kenarında biraz dolaştı. 15 dk bekledim ve bayan şahsa Hotel'de kimsenin olmadığını geri gitmem gerektiğini söyledim."

Tam burada yeniden Hotel çalışanı Bülent E.'nin ifadesine geri dönelim.

Emre Erciş

@TREmreErcis

·

4s

12-Bülent E., 22 Temmuz 2020 tarihinde verdiği ifadesinde, Hotel sahibi Sadullah K. ile İpek Er'in Botan Çay'ı gezisini şöyle aktarıyor:

"28 Haziran günü sokağa çıkma yasağı olduğu için ben henüz Hotel'de idim.Hotel'de 1. Katta bulunan salonda dinlendiğim sırada patronum aradı++

Emre Erciş

@TREmreErcis

·

4s

13-Patronum, İpek Er isimli şahsı Botan Çayına götüreceğini gelene kadar aşağıda beklememi söyledi. Bu sırada Sadullah ve İpek isimli şahıs patronuma ait 34 SA xxx plakalı arabayla Hotel'den ayrıldılar."

Hotel sahibi Sadullah K. ile İpek Er'in Botan Çayı gezisi çok önemli!

Emre Erciş

@TREmreErcis

·

3s

14-Sadullah K. ile İpek Er, 2 saat başbaşa vakit geçirirken Botan Çayı denilen bölgede arabadan her ikiside inmiyor. Üstelik, Hotel sahibi 27 Haziran derken Hotel çalışanı 28 Haziran gününü söylüyor.Kamera kayıtlarına göre Botan gezisi 27 Haziran günü oluyor.

Emre Erciş

@TREmreErcis

·

3s

15-Burada 28 Haziran günü önem kazanıyor çünkü İpek Er, Siirt ilk kez Musa Orhan ile 28 Haziran günü görüşüyor. Musa Orhan, İpek Er'in isteği üzerine onu Büyük Hotel'den almaya gidiyor. Bunu detaylarıyla yazacağım ama burada çok önemli bir soru var!!!

Emre Erciş

@TREmreErcis

·

3s

16-İpek Er, 25 Haziran günü giriş yaptığı Büyük Hotel'den 28 Haziran günü öğleden sonra ayrılıyor. Hotel kayıtları silinmiş durumda. 4 gün kaldığı tanık beyanıyla sabit olan İpek Er, 26 ve 27 Haziran gecesi kiminle nerede kaldı? Bu sorunun cevabında en önemli şüpheli Hotel sahibi

Emre Erciş

@TREmreErcis

·

3s

17-İpek Er ve Hotel Sahibi Sadullah K. sadece Sadullah K.'nın taksi bulamayıp Botan Çayını görmek isteyen İpek Er'e acıdığı için mi yardımcı oldu yoksa İpek Er ile Sadullah K. 26 ve 27 Haziran gecesi de görüştü mü? Bu sorunun cevabı önemli. Neden önemli onu da çok kısa yazayım.

Emre Erciş

@TREmreErcis

·

3s

18-Musa Orhan, İpek Er'in kendisini Sadullah K.'nın telefonundan araması üzerine Hotel'e gidiyor ve İpek K.'yı 28 Haziran günü öğleden sonra saat 16:07'de Hotel'den alıyor. 29 ve 30 Haziran günü İpek Er, Musa Orhan ile kalıyor ve 1 Temmuz günü saat 12:30'da İzmir'e hareket ediyor.

19-Dosyayı okumaya devam ediyorum. Burada virgül koyup gece yeniden devam edeceğim. Gerçekten çok ilginç bilgiler var. Rabia Naz olayında dediğim gibi bu olay içinde şunu net söyleyebilirim ki; hiç birşey kadın derneklerinin yansıttığı gibi değil.

• Batman'daki tecavüz olayı ile ilgili Emre Erciş ÇARPICI AYRINTILAR yakalamış!

1-İpek Er ile ilgi çok şey paylaşacağım lakin bu fotoyu buraya bırakayım.Babanın beyanına göre İpek Er, duvarda asılı Av Tüfeğiyle intihar girişiminde bulunuyor. Olay Yeri İnceleme görüntülerinde önemli bir detay var. O da odanın duvarına isabet eden bilyeler.

2-İpek Er'in silahla intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti.Oysa babasının ifadesine göre duvarda asılı av tüfeğiyle intihar girişiminde bulunuyor. ÖNEMLİ DETAY ise av tüfeğiyle yapılan atış BİTİŞİK MESAFE'den olması gerekirken fişekten dağılan bilyeler duvara isabet etmiş.

3-Av tüfeğinden ateşlenip namludan çıkan bilyelerin dağıla bilmesi için en az 10-15 metre mesafe gerekir. İpek Er'in intihar girişimi olarak basına yansıyan olayda, av tüfeğinden çıkan bilyelerin dağılarak duvarada isabet ettiği görülüyor. Bu da UZAK ATIŞ İHTİMALİNİ gösteriyor.

4-Önce şu tecavüz ve alıkoyma iddialarını belgeleriyle açığa çıkaralım asıl pandoranın kutusu intihar soruşturma dosyasında açılacak. Bu konuyu da tüm detayları ve belgeleriyle paylaşacağım.

------

---

1-İpek Er'in Musa Orhan tarafından cinsel istismara uğradığı yönündeki iddialara en önemli delil olarak, hazırlanan iddiananede yer verilen Adli Tıp Raporu getirilmekte ve bu raporun İpek Er'i doğruladığı ifade edilmekte. Söz konusu rapora ulaştım ve okudum.

2-Musa Orhan hakkındaki iddialara dayanak yapılan ve 8 Temmuz 2020'de yapılan muayenede, İpek Er'in muayene tarihi olan 8 Temmuz'dan en fazla 10 gün öncesinde "Bekareti"ni kaybettiği ifade ediliyor. Tam da burada sabah yazdığım twit zinciri önem kazanıyor.

3-İpek Er, 23 Haziran 2020'de ikametinden ayrılıp Siirt'e geliyor. 2 gün Öğretmen Evinde kalıyor ve 25 Haziran'da Büyük Hotel'e giriş yapıyor. Büyük Hotel'de 4 gün konaklamış görünüyor fakat hotel kayıtları silinmiş durumda. 4 gün konakladığı Hotel çalışanlarının ifadesiyle sabit

4-İpek Er, 25 Haziran - 28 Haziran 2020 tarihleri arasında 4 gün konaklıyor göründüğü Büyük Hotel de 26 Haziran ile 27 Haziran gecesi kalmıyor. Yani gece boyu Hoteldeki odasına gitmiyor ve sabah saatlerinde Hotel'e giriş yapıyor.

5-İpek Er'in 26 Haziran ve 27 Haziran gecesi nerede, kiminle olduğu bilinmiyor ama Musa Orhan ile olmadığı kesin. Çünkü Orhan bu tarihlerde görevde. Yine İpek Er, 27 Haziran günü öğle saatlerinde kaldığı Büyük Hotel'in sahibiyle birlikte Botan Çayına gidiyor.

6-Burada yorum katmadan 27 Haziran günü İpek Er'i "Taksi bulamadığı için acıyan" ve İpek Er'i Botan Çayına götüren Hotel Sahibinin ifadesini olduğu haliyle paylaşıyorum.

7-İpek Er, 25 Haziran öğleden sonra giriş yaptığı Büyük Hotel'den 28 Haziran günü öğleden sonra Musa Orhan tarafından alınıyor. İpek Er'in beyanına göre 28 Haziran akşamı aralarında hiç birşey olmuyor.İddiaya göre Musa Orhan ile cinsel birlikteliği 30 Haziran gecesi oluyor.

8-Çünkü yine iddiaya göre Musa Orhan, İpek Er'i "İstismar" ettiği gecenin ertesi günü İzmir'e yolluyor. İpek Er'in İzmir'e gitmesi için aldığı biletin tarihi 1 Temmuz 2020 saat 12:30.

9-Yine Musa Orhan'ın Emniyet, Savcılık ve Sulh Ceza'daki ifadeleribe göre İpek Er ile "Sevişiyor" fakat cinsel birliktelik yaşamıyorlar.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda İpek Er'in Adli Muayenesinde tespit edilen cinsel ilişki durumu Musa Orhan değil de Hotel Sahibiyle olamaz mı?

10-İşte bu sorunun cevabı 25 Haziran'da giriş yapıp 28 Haziran'da çıkış yaptığı Büyük Hotel'de 26 Haziran ve 27 Haziran gecesi nerede ve kiminle kaldığı ile 27 Haziran günü Hotel sahibiyle Botan Çayında araç içinde 2 saat ne yaptığının tespit edilmesiyle bulunacak...!

• Bu mahlukatın serbest bırakılması yanlış bir karardır. Bir insanın hayatını karartan ve ölümüne sebep olan bir kişi asla serbest bırakılmamalı

Savcı itiraz ettiği halde serbest bırakılmış birde

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 6 Haziran 2021; 17:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş ben anlamıyorum genelkurmay başkanı süs mü çıksın kardeşim bu kişi bizden değildir bütün asker kendine çeki düzen versin bu işin peşini ben bırakmayacağım . Vatandaşımız bize güvensin. Adaletin peşinde olacağız olayın takipçisi olacağız bu kişi görevinden el çektirildi. Diyemiyormu yazıklar olsun ya.

Birde bana laf söyleyen var . Kardeşim TSK arkasında duruyor adalet bakanlığı arkasında duruyor içişleri bakanlığı arkasında duruyor. Ya bu herifin canını çıkarıp milletin önüne atacaklar yada bu leke üzerlerine bulaşacak kabullenecekler.

Canım askeriye ne duruma düştü yazıklar olsun balyoz ergenekondan sonra bunada ses çıkarmayın aferim TSK

• Benzer bir olay daha yaşanmış:

birgun.net
    17 yaşındaki çocuğu cinsel ilişkiye zorlayan astsubay hakkında soruşturma başlatılmadı
    https://www.birgun.net/haber/17-yasindaki-cocugu-cinsel-iliskiye-zorlayan-astsubay-hakkinda-sorusturma-baslatilmadi-313417

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.