ÜZGÜN OLANLAR İÇERİ/2022 MEZUN

-
-
Mezun arkadaşlar nasıl çalışma yapacaksınız ve ne zaman başlayacaksınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80 soruda yığılma olmaması imkansız. Sınav zor olunca geride, kolay olunca önde yığılma oluyor. 2019 gibi olursa ortada oluyor. İllaki olacak.
-
ben olmasın veya olacağını beklemiyorum diye bir şey demedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jameshan
ben olmasın veya olacağını beklemiyorum diye bir şey demedimBen de sizin böyle bir şeyi iddia ettiğinizi söylemedim zaten. Durum tespiti yaptım.
-
herkes gergin biraz.. sakin olalım
Alt sıralara (100-300 bin aralığı) kötü gelecek demiştim yapacak birşey yok mezuna kalacağım sınav çıkışı belliydi hazırlamıştım kendimi 2022 için kitap topluyordum en son önümüze bakacağız bakalım cidden hedefiniz yaptığınız sıralamaya göre çok yüksekse ve çok eksik konunuz varsa yazın sorunlu konuları bitirmek önemli diye düşünüyorum ki sene içinde bunlara daha az zaman ayırın
Ne zaman nasıl başlayacaksın hocam
evet hocam yol haritası çizmemiz lazım kendimize
Tyt beklediğimden daha fazla çıktı yanlış ama nedense üzgün değilim
-
Sıralamamda telefon numarası ne arıyo
-
ben de değilim hocam bok gibi sistemin içindeyiz, sinirliyim.
ben puanımla sıralamamı karıştırdım
1 hafta falan toparlanma ve bu hafta içinde hergün sonuç belgesine 2 saat bakarim daha sonra da kütüphanenin yolu gözükür artık.
Geoda Analitik, kimya dengenin ve elektrokimya tamami,fizik cembersel, harmonik hareket, elektrik manyetizma, biyoloji canlilarda enerji,bitki gibi yapamadigim ve soru kacirdigim konularin uzerinde duracagim genel itibariyle. Fen bilimleri yayinlarinin matematik soru fasikulleri var yaklasik 20 tane, soru bankalari artik adam akilli klasik soru basmadigi icin o kaynaklari eritmeyi dusunuyorum, daha sonra ileri kaynaklara gecmek lazim. Sinava sadece 345, bs cozerek girmek hic akillica degildi :d
Hocam bende Orijinal, Fen bilimleri vs çözerim üstüne deneme ile giderim gibi. Hedefiniz ne bu sene hocam
Şuan yaptığım şeyle uzaktan alakası yoktu da sayısal 20 bin hedefimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X