Şimdi Ara

Üzerinde hiçbir giriş bulunmayan Meizu Zero tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir yenilikci çalışma olmuş. taklit etmeyi bırakıp yeni bir ürün sunacak çinli bir firma.

• hardtracker H kullanıcısına yanıt
    https://www.log.com.tr/dunyanin-ilk-sesi-ekran-uzerinden-veren-televizyonu-sony-bravia-a1e/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 tane mikrofon deliği var. Gereksiz bir Arge harcaması olmuş. Önce normal Meizu 16ya falan suya dayanıklı versiyon eklerlermiş bu boş cihaz yerine

• Su geçirmezlik noktasında bununla denize girebiliyorsak hatta dalabiliyorsak casio saatler gibi "water resistant 50m" gibi özellikler varsa ne ala. Sonuçta denizin dibinde kimse ile konuşmayacaksınız şuda var telefonda sadece konuşulmuyor ama feragat edilen şeylere bakınca insan böyle bir su geçirmezlik bekliyor.

Zaten ben böyle bir telefonu meizu'dan ziyade cat'den bekliyorum.
  • Benim için çekici değil, aksine itici olmuş. Düğmesiz telefondan nefret eden biri olarak zaten, yeşil arama tuşu, kırmızı kapatma tuşu kalktığından beri telefonlara ayarım. Samsung wave vardı bir zamanlar. Gerek malzeme kalitesi, gerek o tuşların varlığıyla çok güzel bir telefondu. Neyse, şimdi buna bakıyorum da, hiç ama hiç güzel değil. Telefonda düğme olacak, direksiyon da da olacak. Vw yıllarca koymadı direksiyona düğme. Dur ya, ben ne diyorum, konu dağıldı. Neyse güzel değil.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bütün Android telefonlar kablosuz şekilde uzun yıllardır bağlanıyor. Ben 4-5 yıldır bilgisayara kablo ile bağlanmıyorum. Hemen hemen her Android dosya yöneticisinde desktop seçeneği mevcut. Aktif hale getirip verilen ftp adresini masa üstü sistemin dosya yöneticisinden girerek kablosuz aktarım yapabilirsin.

• serobaba S kullanıcısına yanıt
    Sony ve HTC'yi elemiş bile,en şaşırtıcı olanı Vestel'de yok(!)

• Tim Cook 15 yıl sonra bunu biz yapacaktık dedi.

• 5.5 inç ve Ekran kasa oranı %95 olaydı efsane olurdu ,Ha! Bir de soket yeri vs olmadığından daha da hafif ve ince yapılabilir. Apple yapsa 20.000 TL kesin isterdi ve kulaklık ile şarj cihazını da ayrı satardı ama satılırdı da hani... (!)

• Mevzu yapmış.
  • Sağlığa zararlı ve eksi yönlerini de yazın bir zahmet.

• Apple bile bu kadar kapalı cihaz yapmadı be

Kulaklık girişi yok, şarj kablosu girişi yok. Hepsinin bir çözümü var ama bu telefonu alan elbet birinin sıkıntısını yaşayacaktır. O yüzden almaya değmeyecek bir telefon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meizunun yenilik çabasını gerçekten takdir etmek lazım, güzel yerlere parmak basıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full su geçirmez olacaksa mantıklı tasarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardtracker

Sesi nerden cikiyor sormasi ayip !!
    Piezo elektrik akustik teknolojisi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serobaba

Yakın gelecekte Apple, Samsung ve LG'nin işi çok zor. Huawei, Xiaomi, Meizu ve Oppo-Vivo-OnePlus grubuyla nasıl baş edecekler merak ediyorum.
    Gösteriş budalası, ısırılmış elma meraklıları hep varolacaktır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilik için güzel bir girişim. Donanım gücü de iyi olursa deliksiz alınır.

• Apple'da şarj girişini kaldırsa iyi olur. 18W kablosuz şarj için iyi bir rakam. Kutudan kulaklık yerine kablosuz şarj istasyonunun çıkması daha iyi.

Gelecek kablosuz da. Sim slotu yarın öbür gün kalkar zaten eSim ile birlikte.

• Şarjdayken nasıl kullanacaz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.