Şimdi Ara

Uzaylılar niye böyle...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzaylı filmlerinde uzaylılar ya bir hayvana ya insana yada daha saçma, çirkin şeylere benzetiliyor.

Uzaylı çizmede insan zekası yeterli olmuyor mu? Herşeyi yapabileceğini savunan insan niye bir uzaylıyı bile çizemiyor.
    Siz çizseniz uzaylınız nasıl olur. Sizinkide antenli veya üstü ayı, altı insan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daima İleri -- 29 Mart 2012; 22:33:50 >

• uzaylılar , neden hep bizden daha gelişmiş teknolojilere sahip önce bunu sorgulamak lazım...
    belkide onlar daha tek hücreli ve biz binyıllar sonra füzyon enerjisinin zararlı yan ürünlerinden kurtulmanın yolunu bulup sınırsız bir enerji ile onların gezegenlerini istila edeceğiz?
    yada kimse istila etmeyecek insanların yaşadığı dünyada onların gezegenleride başka astronomik olaylar sonucunda yokolup 2 belkide milyonlarca farklı canlı birbirinden haberdar olamayacak...

hep holywood işi bunlar , şimdilik onları takip edelim belki günün birinde adanada tarlaya indikleri gibi bizim mahalleyede inerlerde sorarım , o vakit gelip foruma yazarım sebeplerini
  • Buradaki olay sebebiyle olmasi lazim:http://tr.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_vakas%C4%B1

Roswell olayinda ele gecirilip otopsi yapilan uzayli tipi sürekli cizilen veya oynan karakter sanirim. Bir hayal ürünü degil yani gercek bir uzayli. Hatta bir ara Fbi onayladi bu videonun gercek oldugunu tabi kimse sallamadi ne hikmetse.

Olayin gercek olduguna dair haberde bu linkte mevcut;http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3519288/Aliens-exist-say-real-life-X-Files.html?OTC-RSS&ATTR=News

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 24 Mart 2012; 19:25:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

uzaylılar , neden hep bizden daha gelişmiş teknolojilere sahip önce bunu sorgulamak lazım...
    belkide onlar daha tek hücreli ve biz binyıllar sonra füzyon enerjisinin zararlı yan ürünlerinden kurtulmanın yolunu bulup sınırsız bir enerji ile onların gezegenlerini istila edeceğiz?
    yada kimse istila etmeyecek insanların yaşadığı dünyada onların gezegenleride başka astronomik olaylar sonucunda yokolup 2 belkide milyonlarca farklı canlı birbirinden haberdar olamayacak...

hep holywood işi bunlar , şimdilik onları takip edelim belki günün birinde adanada tarlaya indikleri gibi bizim mahalleyede inerlerde sorarım , o vakit gelip foruma yazarım sebeplerini

Uzaylılar niye böyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

uzaylılar , neden hep bizden daha gelişmiş teknolojilere sahip önce bunu sorgulamak lazım...

Terra'yı kurtarmak diye bir film var. Bunda uzaylıların gezegenini insanlar işgal etmeye çalışıyor. (Animasyon filmi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daima İleri -- 24 Mart 2012; 21:17:42 >

• zaten bu insanoglu uzaylu görmesin kardeşim :)
    ya kesiyor, ya hapisediyor yada gezegenine savaş açıyor.
    ama kötü olan hep uzaylı :)) nasıl oluyorsa.

district 9 vardı mesela :)
    ya adam düşmüş memleketine, sen tut onları gettoya kapat .:)
    yardım ediyimde gitsin yok :))
  • insan insana iyi davranmıyor uzaylıya mı iyi davranacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzaylıların şu anki insanın yüz binlerce yıl sonraki hali olduğuna inanıyorum , evrimleri bizden eski bir milyon yıl sonra insanoğlu da belki roswell'de ele geçen uzaylıya benzeyecek.
  • la ne uzaylısı neyin kafasını yaşıyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

la ne uzaylısı neyin kafasını yaşıyonuz

• http://www.alienvideo.net/0702/alien-autopsy-video.php

yıllar öncesi izlemiştim bunu, hatta gerçek olduğunu onaylamışlardır..
    ama yukarıda birinin dediği gibi, ne hikmetse haberi yapılmadı ve gündemden yok oldu birdenbire
  • yalnız değiliz diyorsun yani :)
  • Ya uzaylılar aşağıdaki gibi çıksaydı, savaşmadan Dünya'yı ele geçirirlerdi.

Uzaylılar niye böyle...
  • evren in sonsuz olduğundan bahsettiğimize göre , sonsuz olasılık vardır anlamına gelir sanırım
    sonsuz olasılıkda muhtemel olarak varolmaları mümkündür yada ben öyle düşünüyorum

ama holywood uzaylısı olmadıklarına emin hissediyorum kendimi çok farklı formlar biçimler bizden ileri veya geri olabilirler belkide star wars evrenindeyiz...
  • mevzu uzaylı var yok diyil tipleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: yugams

mevzu uzaylı var yok diyil tipleri

Yanlış anlamayacağınızı düşünerekten, yazdığınız cümleyi açıklamanızı dilesem kabalık etmiş olurmuyum...

Özellikle "diyil" kelimesini anlayamadım
  • uzaylıların varlığı ve yokluğu konusu ve kanıtlardan veya kanıt olduğu zannedilenlerden bahsetmeyeceğim,

bahsetmek istediğim şey biraz daha farklı TOPLUM SOSYOLOJİSİ/PSİKOLOJİSİ

daha öncede duyan bilen vardır muhtemelen karabasan bizim toplumdaki ismi.

Bu bir uyku nun metobolitik hastalığıdır, bunun üzerine özellikle japonya başta olmak üzere araştırmalar raporlar ve tezler yazılmaktadır.
    Genel belirtileri olarakda rüya görerek rüya ve gerçek arasındaki farkı kaybetmek , gerçekte gördüğünü zannetmek yada halüsünasyon görme
    Vücut o sırada uykuda olduğu için beyin hareket etme mekanizmasını kapattığı için gerçekte hareket edemediğini yada halat gibi nesnelerle bağlandığını zannetme durumu görülür.
    Göğüs üzerinde baskı hissedilir

en göze çarpan bu belirtiler herkese tanıdık gelecektir, Bunlar fiziksel olaylardı
    işin psikolojik boyutunda ise her toplum bireyinin yaşadığı ve yetiştiği çevrede bilinçaltında biriken farklı düşünceler bu gibi durumlarda ortaya çıkmaktadır.

Bizim toplumumuzda sürekli olarak bir CİN muhabbeti , karabasan gibi korkutma olayları olduğundan dolayı bizim insanımız bunu üstünde oturup ona baskı yapan siyah bir cin yada benzeri bir varlık olarak görüp karabasan olarak tabir ediyor.
    Asyada ise o toplum inanışına göre insanların bilinçaltıda cadı figürü belirip cadı gördüklerini zannediyorlar
    Amerikada ise genel olarak yaygın UFO lar hakkında rüyalar , masaya bağlanıp deney yapılma senaryoları görüyorlar...

Bu hastalığın adı UYKU FELCİ , herkeste aynı fiziksel bulgular olmasına rağmen , kalan kısımlar psikolojik hikayelerle doldurulduğu için her toplumu farklı düşüncelerle korkutmak , filmler yapmak , bezner düşünceler oluşturmak yayamak , tişörtler satmak mümkündür...

dünya üzerinde ufolar tarafından tek kaçırılıp deney yapılan bireylerin amerika olması , sadece cenabetlikten karabasan gelen milletinde biz olması 2 tarafında seçilmiş millet olduğunun değil , kafamızın safsatalarla doldurulduğunun belirtisidir.

Psikoloji yahut sosyoloji bilgim yok , ama bu konuda bariz olarak gözüme çarpan bu bilgiyi paylaşmak istedim.

uzaylı vardır yoktur konusunda herhangibir yorum yapmıyorum

• Dış dunyayi algilamak icin duyu organlarimizi kullaniyoruz,beynimizde analiz edip yorumluyor.hayvanlardada durum farkli degil fakat dogal yaşamlarini idame etmeleri icin bazi organlari daha fazla yada az gelişmiş herneyse..
    Bizim algimiz dişinda gelişen,gelişebilecek şeyleri yok sayamayiz.zaman mekan yer ve madde kavramlari bizim cevremizi tanimlamak adina uydurdugumuz şeyler.degişik algi organlari verilmiş olsaydi bize,o zaman cevremizi cok daha farkli yorumlardik.ben bizim gordugumuz evrene paralel boyutlar ve bu boyutlarda bilindik hayatta kalma kuramlarina gereksinim duymayan varliklar olabilecegine inaniyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 27 Mart 2012; 16:55:38 >
  • yaw beyler cidden neyin kafasını yaşıyonuz ya yok amerikada meksikada bişey düşmüş içinden saçma sapan tipsiz bi uzaylı çıkmış hepsi tek kelime ile FAKE. benle bu konuyu tartışacak olan varsa şu sorumu cevaplasın:MADEM DÜNYANIN BU KADAR DİBİNE GELMİŞ BU ZUZAYLILAR UFOLARLA FALAN SAÇMALIKLARLA KISACASI. NEDEN HİÇ Bİ RADARLAR VEYA UZAYI İZLEYEN TELESKOPLAR BUNLARI GÖREMİYODA.BİLGİSAYAR ORTAMINDA HAZIRLANAN 2-3 FAKE VİDEO VE HAVADA PARLAYAN YILDIZLARI BİLE UZAYLI DİYE VİDYOYA ÇEKEN BEYİNSİZLERE İNANIYOSUNUZ?.bu soruma cevap verecek varsa konuyu tartışabilirim yoksa alıntılamayın dahada.tamam?????
  • benımde merak ettiğim hep bulunan uzaylıların ufosu dusuyor ve öluyorlar.uzaylılardada çin malları revaçta galiba malzemeden çalıyorlarbide merak ettiğim ulan bizim bi uçagımız veya amerikanın veya bi ülkenin uçağı dusse hemen olay yerıne gidip enkazı kaldırmaya yaşayan varmı kurtarmaya gideriz.ama uzaylıların ufosu dustumu bi Allahın kulu diğer uzaylılar yardımına gıtmıyor.bu nasıl uzaylılık anlamadım gonder dunyaya 20-30 tane filo kaldır enkazını git.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.