Şimdi Ara

Uzaylılar gerçekten var mı? Çin'de görülen en net ufo ve uzaylı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzaylılar gerçekten var mı sizce? Ben inanmıyorum şahsen. Devletlerde birşey demiyor. Eğer gerçekten varlarsa ve devlet bunları biliyorsa neden açıklamıyorlar? Bunları bilmek bu insanlarında hakkı değil mi. Birde çin'de çekilmiş bir video var. En net ufo ve uzaylı görüntüsü. Ama ben onunda bir oyun olduğunu düşünüyorum. Kimse öyle bir şey görüpte yanına kadar gitmez.

•  Uzaylılar gerçekten var mı? Çin'de görülen en net ufo ve uzaylı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsem yanına giderim çekmek için.
  • Uzaylılar var, asırlardır aramızda yaşıyorlar.
  • Sen çindeydin bi kurcalasana

• neden öyle düşündün ki? foto montaj falan olabileceğini mi sanıyosun? görmedin mi hd yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehaxtor

Sen çindeydin bi kurcalasana

Ben uzaylıyım zaten hocam dünya uzayda ben dünyadayım bide çindeyim. Acaba şu videodaki ben olabilir miyim? Merak ettim şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: dehaxtor

Sen çindeydin bi kurcalasana

Ben uzaylıyım zaten hocam dünya uzayda ben dünyadayım bide çindeyim. Acaba şu videodaki ben olabilir miyim? Merak ettim şimdi.

Tanrilarin arabalari vol.2 oldu seninki :D

• O kadar gezegen o kadar yıldız o kadar galaksi arasından bi tek zeki yaşam olarak biz varız anasını satayım

Olmayadabilir ama şartlandırmam kendimi illa olmadıklarına inanarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 18 Nisan 2015; 3:37:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2015 hala koca evrenin sadece bize ait olduğunu düşünenler varmış. İnsanlık tarihinin en büyük egoistliği bu olsa gerek. Biz bu evrende, dünyadaki toz tanesi kadar yer kaplamıyoruz. Hatta sadece kendi galaksimizde bile o kadar yer kaplamıyoruz. Bu galaksilerden milyarlarca olduğunu düşünürsek... Evet evet kesin yalnızız...
  • Ulan bu cinliler japonlar hayatin anlamini cozup anlatsa ciddiye alamam o nasi bi konusma sekli tobe tobe

• hic gercekci gelmedi :s

• Gördüğüm en pro kameraman , hem bulunduğu araç hareketli hem sözde uzay aracı ama nedense çektiği cisim ekranın ortasında sabit tutmayı başarıyo

Ama yok hd ise kesin montaj değildir 😀

• Montaj gibi hissettim bilemedim ama uzaylıların varlığına inanırım en basitinden 51. Bölgede anormal şeyler olduğu kesin çünkü abdnin kendi vatandaşları bile yasak bölgeye giriş yaparsa sorgusuz sualsiz öldürülüyor direk vur emri var. Herhangi bi askeri üs olmadığı çok açık öyleki sadece araştırma geliştirme aşamasındaki herhangi bi askeri teçhizatın sızdırılmasından korktukları için bu kadar sıkı önlem alacakları bana mantıksız geliyor. Söylentiye göre Obama bile yasal izinle girebiliyormuş.

• baska var mi

• güneşe bak sen florasan şeklinde yansıma yapıyor.
  • Uzaylı derken bizim gibi kompleks yapıda bişey beklemeyin virüs gibi canlılar da olabilir bunlar sonuçta uzayda yaşamını sürdüren varlıklara uzaylı deniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.