Şimdi Ara

uzaktan kumandalı araba pillerini şarj etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bugün depoda eskiden kalma bir uzaktan kumandalı sıradan bir araç buldum ama durumu hiç iyi değil kumandasının içindeki 9 voltluk pil resmen evrim geçirmiş küflenmekten zar zor çıkartım pilini 2 saat aradım çuvaların içini sonunda aracın pil kapağını ve pilerini buldum 4 adet lityumlion saat pileri seri olarak bağlanmış (dolan pillerden) ilk taktığımda 4 tekerinde içindeki ledler zayıf şekilde yandı daha sonra tamamen bitti bu pileri ne ile doldurmalıyım geçici olarak doldursam yeterl elimde 3 adet nokia bataryası var ınları lehimliycem daha sonra pilin üzerinde 4,8 volt yazıyor elimde sadece ceptelefonu şarj aletivar bunula doldurabilirmiyim sizce

Uzaktan Kumandalı Araba Pillerini Şarj Etme Kılavuzu

Uzaktan kumandalı arabanızın keyfini sürekli olarak çıkarmak için pillerini düzenli olarak şarj etmeniz gerekmektedir. Bu kılavuz, uzaktan kumandalı araba pillerini kolay ve güvenli bir şekilde nasıl şarj edeceğinizi adım adım açıklamaktadır.

Gerekli Malzemeler:

• Uzaktan kumandalı araba pili
    • Uzaktan kumandalı araba şarj cihazı (genellikle arabanın yanında gelir)
    • USB kablosu (USB şarjlı arabalar için)

Şarj Adımları:

1. Uzaktan kumandalı araba pilini çıkarın: Arabanın şarj edilebilir piline erişmek için pil bölmesini açın ve pili dikkatlice çıkarın.

2. Şarj cihazını hazırlayın: Uzaktan kumandalı araba şarj cihazını prize takın. Bazı şarj cihazları doğrudan prize takılabilirken, diğerleri USB kablosuyla bilgisayara veya duvar adaptörüne bağlanabilir.

3. USB şarjlı arabalar için: USB kablosunu şarj cihazına ve pilin USB bağlantı noktasına takın.

4. Pili şarj cihazına yerleştirin: Pili şarj cihazının ilgili yuvasına yerleştirin. Doğru şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

5. Şarj durumunu kontrol edin: Şarj cihazında genellikle pilin şarj durumunu gösteren bir gösterge ışığı bulunur. Işık genellikle şarj sırasında kırmızı veya sarı yanar ve pil tam şarj olduğunda yeşile döner.

6. Pili çıkarın: Pil tam şarj olduktan sonra, şarj cihazından dikkatlice çıkarın.

7. Pili tekrar takın: Tam şarj olmuş pili uzaktan kumandalı arabaya tekrar takın ve pil bölmesini kapatın.

İpuçları:

• Pilleri düzenli olarak şarj ederek uzun ömürlerini sağlayın.
    • Şarj cihazını kullanmadığınız zaman prizden çekin.
    • Pilleri aşırı şarj etmekten kaçının.
    • Pilleri aşırı sıcağa veya soğuğa maruz bırakmayın.
    • Piller hasarlıysa veya sızıntı yapıyorsa kullanmayın ve derhal değiştirin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • beyler up dükkana gidicem arabayı almaya birzadan szice bu cep telefon şarj aleti ile o pileri doldrurmu
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.