Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.237
Cevap
395
Favori
596.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliexpress iyidir, Jimmy ordan ödeme kabul ediyordu önceden şimdi de kabul ediyordur galiba.
  • Jimmy ve satıcıların büyük çoğunluğu aliexpress üzerinden satış yapıyor.
  • jimmy aliexpress linkini atar misiniz bir zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışı mail ile gerçekleştiriyorlar.Siz istediğiniz formanın linkini atıyorsunuz ona,o da ödemeyi gerçekleştirmeniz için bir aliexpress linki yolluyor.Ordan ödeyip tekrar ona dönüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barcali33

quote:

Orijinalden alıntı: StANDby007

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: StANDby007

Usta

1,87 boy 83 kilo arkadaşım L mi M mi almalıyım formayı sence? Diğer arkadaşlarda yorumlarsa sevinirim.

L olur sanırım. Ben 1.84 73 kiloyum adidas S nike M giyiyorum birazcık dahi göbek olsa olmaz yani üzerime tam oluyor boy olarakta beden olarakta cuk oturuyor. Senin boy zaten uzun o nedenle L olur büyük ihtimal. Yinede L almış olanlar varsa yardımcı olsun

Arkadaşıma alacam o Real Madrid formasını ben 1,87 değilim :D

Yarın da S beden Barça Uzun Kol Player Version Sipariş edecem Jimmy Reyiz'den... Player Versiyon Var dedi. Barcelona için :S :)

Hocam bende 2 dolarlık bi indirim kuponu var aliexpress için.2 marta kadar geçerli olduğu için kullanamıyorum malesef isterseniz size hediye edeyim çünkü bana çok yardımınız dokundu formayı alırken

Evet Usta @Postan Aliexpress üzerinden...

Jimmy Reyiz'in Katalog sitesi:http://kingsemsport.v.yupoo.com/

Jimmy Reyiz'in e-postası: jimmy@kingsemsport.com

Buradan istediğiniz formayı şu versiyon şu yamalarla bana gönder diyeceksiniz.

@barcali33 Usta Yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana.

Kredi kartı benim değil ne zaman elime geçerse o zaman sipariş vereceğim şu an elime geçmedi. Yarına da kalabilir benim sipariş.

İndirim çekini nasıl kullanabilirim onu da bilmiyorum sitede :)

Bu arada, arada bir bu mesajı yineliyorum alış-veriş nasıl gerçekleşiyor bilmeyenler bilgilensin diye...

Prosedür şöyle işliyor...

Alıcı: "Merhaba Satıcı, Ben (forma linkini koyup eklersin) Formasını istiyorum." Şeklinde diyalog başlar.

Satıcı: Kalıp cümle kullanır ve sana "1 pcs is 25$" der tanesi 25 dolar... Altına istediğin forma ile alakasız fakat sana dediği forma değerinde yani "25 Dolarlık" bir ilan adresi atar. Burada amaç parayı tahsil etmektir. Sitede senin istediğin formanın tıpatıp aynısının olduğu bir ilan adresi açmaz. Nitekim bu sahte forma satışlarından dolayı aliexpress sitesi tarafından hesabının kapatılmaması için bir önlem olduğunu düşünüyorum.

Alıcı: Satıcının kendisine verdiği 25 dolarlık ilana girip satın alma işlemini yapar. (Teslimat Adresi ve diğer sorulan bilgiler de Aliexpress'te girilir) Satın alma işlemi tamamlandığı anda Aliexpress bir Order No oluşturarak Alıcı'ya verir. Alıcı bu "Order No"yu kopyalayıp Satıcıya şu şekilde tekrardan bir e-posta atar.

Alıcı: "Merhaba Satıcı, Order No: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ödemeyi yaptım. Ben (forma linki) Formasını istiyorum. Şu Beden + Şu Yamalar + Şu Numara + Şu İsim + Şu Kalite vs"

Satıcı Order Noyu alır ve Aliexpress sitesinin ödemeyi onaylamasını bekler bu 24 saat sürer. Ardından Alıcı'nın ödemeyi yapmasından bir veya birkaç gün içinde Formayı hazırlayıp paketini yapar. Posta Şirketine teslim eder ve fotoğrafını çekip Alıcıya şu şekilde bir e-posta gönderir.

Satıcı: "Merhaba paketinizi gönderdim. Formanızın fotoğrafları bu e-postanın ekinde bulunmaktadır. (2 fotoğraf bulunur, birisi formanın fotoğrafı birisi de "RC XXX XXX XXX HK" biçiminde formanın paketinin takip barkodudur.) formada bir sorun görüyorsanız 3 saat içerisinde "ERROR JERSEY URGENT" başlığı ile bana e-posta atınız."

Alıcı: Formada bir sorun görmediğini yazar teşekkür eder...

Daha sonra Aliexpress sitesi XX tarihinde paketin kargoya verildiği ile alakalı bir e-posta atar. Paket Kargoya verildikten bir kaç gün sonra takip sisteminde gözükmeye başlar.

Alıcı takip barkodu nosu ile, Paket Hong Kong'dan ayrılanana kadar bu site içindeki Global Postal kısmından "17track.net",

"201X-XX-XX XX:XX (Tarih), The item was forwarded to the destination country (Otb), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), HONG KONG (Yurt Disi)" Mesajını gördükten sonra ise şu siteden: "PTT.gov.tr" takibe devam eder.

"Forma elinize ulaştıktan sonra" sonra Aliexpress sitesinde My Orders kısmına girip Confirm Order Received tuşuna basıp Ödemeyi onaylamanız lazım. Yoksa Paranız Satıcıya ulaşmamış oluyor....

Kendi başımdan geçen satın alma süreci bu şekildeydi. Bu yola ilk adım atacak arkadaşlara yardımcı olacaktır.

Not 1: Yazımı okuyup kalkışılan satın alma süreçlerinde başınıza gelecek sorun veya sıkıntılardan ötürü kesinlikle sorumluluk kabul etmeyeceğimi bilmenizi isterim... :))))

Not 2: Yukarıdaki diyaloğun İngilizce olarak gerçekleştirildiğini unutmayalım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StANDby007 -- 1 Mart 2014; 17:26:23 >

• Atacante kullanıcısına yanıt

Ben de alacağım bugün, bu 2 forma için.

• StANDby007 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet nasıl alışveriş yapılacağını sayenizde öğrendim :) kuponu kullanmak için yarın son gün ve alışverişi tamamlarken altta çıkan coupon code bölümünde çıkıyor.pm atarsanız verebilirim ancak siz alışveriş yapamayacaksanız yarın alışveriş yapacak bi arkadaşa verebilirim isteyenler pm atabilir alt sınır 15 dolar bu arada kodu kullanmak için

• Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(BAHÇELİEVLER DG.TOPL)
    01/03/2014 13:15:43

Beyler bu ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba istanbula geldi 2-3 güne elinizde olur diye biliyorum ama emin değilim yanlış bilgilendirmeyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: barcali33

Hocam galiba istanbula geldi 2-3 güne elinizde olur diye biliyorum ama emin değilim yanlış bilgilendirmeyeyim

Öyle gibi ama benim sıkıntım şu. Benim Eskişehir'de oturduğum mahallenin adı da Bahçelievler Sıkıntı olmasın
  • hocam jimmyden forma alıyordum formanın linkini kaldırmış jimmynin mağazasının linki olan var mı veya şampiyonlar ligi patchli forma alabileceğim bi mağaza?
  • http://kingsemsport.v.yupoo.com/ Jimmy'nin kataloğu.

Ayrıca hemen hemen tüm satıcılar belirttiğiniz takdirde şampiyonlar ligi patch'ini ekliyorlar formaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blkgrff32

http://kingsemsport.v.yupoo.com/ Jimmy'nin kataloğu.

Ayrıca hemen hemen tüm satıcılar belirttiğiniz takdirde şampiyonlar ligi patch'ini ekliyorlar formaya.

Yok hocam katalogda sorun yok ta formayı almam için attığı boş forma linkini kaldırmış mağazasındada ürün yok

• Benim kargo kayıp 10 gün oldu kargoyu takip edemiyorum . Daha önce böyle birşey başına gelen var mı ? Open dispute a basacagim ancak 1-2 gün daha bekleyeyim diyorum .
  • Bana forma-sweat-pro getirtebilecek bir arkadaş varmı üstüne kar veririm tabiki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogusinho

Bana forma-sweat-pro getirtebilecek bir arkadaş varmı üstüne kar veririm tabiki :)

Clubber Lang arkadaşımız galiba getirtiyodu ona sorabilirisin
  • spor ayakkabısı almak istiyorum.daha önceden alan arkadaşlar varsa önerebilceği satıcılar var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler basketbol formaları mevcut mu ? araştırmadım da.
  • Arkadaslar Jimmy mail yazmis, ama ölçu konusunda bir sey yazdigi yok :(
    Ben jacket almak istiyorum, ama ölçü konusunda tedirginim. Jacket almis arkadaslar yardimci olursalar çok sevinirim.
    Ben 183 sm, 90 kg hangi size siparis etmeliyim?
    chest 100 sm, sleeve 72 sm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

Arkadaslar Jimmy mail yazmis, ama ölçu konusunda bir sey yazdigi yok :(
    Ben jacket almak istiyorum, ama ölçü konusunda tedirginim. Jacket almis arkadaslar yardimci olursalar çok sevinirim.
    Ben 183 sm, 90 kg hangi size siparis etmeliyim?
    chest 100 sm, sleeve 72 sm

Hocam jimmy size link attı mı alışveriş için

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.