Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.237
Cevap
394
Favori
596.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilk kez buradan forma alıcam.Okudum ama anlayamadım.Biraz karışıktı.Rutini biraz anlatırmısınız?Ayrıca gönderdiğiniz linkte sponspor (nike,adidas vb.) amblemleri yoktu.Gönderilen formalarda da mı yok?Şimdiden teşekkürler. :)
  • YasarM Y kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_75261129/mpage_115/f_//tm.htm#88642700

Buradaki mesajımda yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxblitz

Arkadaşlar ben de forma almayı düşünüyorum. Eğer beğenirsem devamını da alacağım. Satıcılardan fiyat alıyorum ancak forma fiyatları çok değişkenlik gösteriyor gerçekten, kaliteleri (player versiyon) aynı mı acaba bütün satıcılarda ?

jersey777 $27 istiyor tanesine.
    jimmy 5 taneye $89 istiyor.
    universalsports tanesi $17 istiyor. (http://www.aliexpress.com/store/512635)
    Life Wonderful Gardens, siparişi geçin ödeme yapmadan, fiyatı düzeltelim dediler bekliyorum henüz fiyat vermedi.

formalar player versiyon, patchleri, numara ve isimleri içeriyor.

nasıl sizce fiyatlar? bunlardan tavsiye etmediğiniz var mı ?

Teşekkür ederim.

jersey777 eski adıyla ole777 eskiden çok kaliteli bir satıcıydı. İlk formamı yaz aylarında ondan almıştım. Aliexpress mağazasındaki ürünlerin hem kalitesi hemde fiyatları çok iyiydi. Daha sonra orayı kapatıp kendi sitesinden felan satmaya başladı. Fiyatları da iyice kendi kafasına göre yükseltti. 20 dolara aldığım forma önce 23-25 dolar oldu. En sonunda da 27 dolara kadar çıkarttı. Bunlar ufak rakamlar gibi gözüküyor ama toplu alımlarda TL ye de vurunca ortaya büyük rakam farkları çıkıyor.
    Bence şuan en kaliteli satıcı Jimmy Kingsemsport. İlgili bir satıcı. Şuana kadar attığım her mesaja kısa sürede geri döndü. Hem ürünleri kaliteli hem de forma sayısı arttıkça forma fiyatlarında indirim yapıyor. Ve maksimum forma fiyatı 20 dolar. Eğer toplu alım yapıcaksanız en iyi tercih Jimmy'dir bence.

• Arthas Litch King kullanıcısına yanıt
    ayrıntılı yanıtınız için çok teşekkürler. benim de kafama en çok jimmy yattı açıkçası.
    4 taneye 76, 5 taneye 89 dolar fiyat verdi ki gayet iyi gibi player version, numara/isim ve patch'li formalar için.
    birkaç gün içinde sipariş vermeyi düşünüyorum, sonuçları yazarım.
  • KADIKÖY ÇEVRESİNDEN FORMA ALMAK İSTEYEN VARSA PM ATSIN BİRLİKTE ALALIM !
  • Merhaba aranıza yeni katılıyorum mesajları okuyarak az da olsa tecrübe edindim ve ilk siparişimi verdim satıcı formayı kargoya verdi ama ben honk kong kargosu seçeneğini kullanmıştım ve ona göre para ödedim ama satıcı china post a vermiş kargoyu. Bu arada china post kaç günde getiriyor ortalama kargoyu (kocaelide oturuyorum ).
    Bide size satıcı ve forma kalitesini soracaktım:

Buda linki toplam 20 dolar verdim kargo dahil .
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jimmyden climacool almanya aldim ama almanya armasi yapistirma ya, saglam midir acaba diye sorayim dedim. saglam gibi duruyor bence ama bir de yapistirma logosu olan (PSG falan) arkadaslar yorum yaparsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City formalarının kalitesi nasıl acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellie Goulding

jimmyden climacool almanya aldim ama almanya armasi yapistirma ya, saglam midir acaba diye sorayim dedim. saglam gibi duruyor bence ama bir de yapistirma logosu olan (PSG falan) arkadaslar yorum yaparsa sevinirim

Yapıştırma adidas'ta adizero formalarda yapılmıştı dünya kupası formalarında kullanılcak ama climacool'a koymaları ilginç. Yapıştırma olayına gelirsek makinada yıkamadığın sürece bir sorun olmaz. Formaların elde yıkanması lazım ve ütülenirken tabiki direk formaya ütü basılmaz üzerine havlu koyup havlu üzerinden ütülenir veya havlu yerine artık anneleriniz ne kullanıyorsa her annenin tekniği farklı Benim yapıştırma psg formamı herhalde bi 6-7 aydır giyiyorum maçlarda baskılarda hiç bir sorun yok ilk gün ki gibi sağlamlar

• Arkadaşlar elinde L beden player version forma olanlar şu şekilde ölçülerini yazabilirler mi acaba ? (Jimmy^den almayı düşünüyorum)
  • Keeper41 K kullanıcısına yanıt
    China Post ile 20-25 gün içerisinde forma elinize ulaşmış olur.Benimde baya ilgimi çekti alt üst 20 dolar olması belki alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: Ellie Goulding

jimmyden climacool almanya aldim ama almanya armasi yapistirma ya, saglam midir acaba diye sorayim dedim. saglam gibi duruyor bence ama bir de yapistirma logosu olan (PSG falan) arkadaslar yorum yaparsa sevinirim

Yapıştırma adidas'ta adizero formalarda yapılmıştı dünya kupası formalarında kullanılcak ama climacool'a koymaları ilginç. Yapıştırma olayına gelirsek makinada yıkamadığın sürece bir sorun olmaz. Formaların elde yıkanması lazım ve ütülenirken tabiki direk formaya ütü basılmaz üzerine havlu koyup havlu üzerinden ütülenir veya havlu yerine artık anneleriniz ne kullanıyorsa her annenin tekniği farklı Benim yapıştırma psg formamı herhalde bi 6-7 aydır giyiyorum maçlarda baskılarda hiç bir sorun yok ilk gün ki gibi sağlamlar

30 40 derecede yikanabilir diye biliyorum

tesekkurler hocam

• Arabada Audi, Teniste Federer, Futbolda Messi ne ise formada da Jimmy odur

• quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

Arabada Audi, Teniste Federer, Futbolda Messi ne ise formada da Jimmy odur

entry nick uyumsuzluğu.

• boca forması alan yok mu aranızda arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

Arabada Audi, Teniste Federer, Futbolda Messi ne ise formada da Jimmy odur

entry nick uyumsuzluğu.

Şunu da ekleyelim o zaman;

Federeri " head to head " te en çok üstünlük kuran Oyunvu, The King Of Clay yani Rafael Nadal dir.

• sidarta_77 kullanıcısına yanıt
    gayet güzel ve kaliteli alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyo

gayet güzel ve kaliteli alabilirsin

hocam hangi satıcıdan aldınız?fiyat kargo ücreti dahil ne kadardı?ne kadar sürede geldi?

• Hong Kong Post Air Mail ortalama teslim süresi nedir?
  • Aliexpress'te Paypal yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.