Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.239
Cevap
392
Favori
615.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tottenham forması almayı düşünüyorum ama yurtdışından hiç alışveriş yapmadım.Alan varsa kalitesi ve boyutu hakkında resim koyabilir mi?Beden olarak normal formalarda M giyiyorum ama kalıplar farklıysa da mağdur olmak istemem.Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Dark Souls:PtDE Türkçe Çevirisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunduzozk

Güzel kardeşim kimden alacaksın Nba forması ve hangisinden alacaksın bende alacağımda şu an nakit sıkıntım var ve kararsızım çünkü ben nba swingman almıştım Türk sitelerin birinden aşırı kalitesizdi senle münakaşa edelim istersen bu konuyu burda diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş olursun

jimmy'den alacağım
    golden state mavi formasını istiyorum, fotoğraflarda çok güzel duruyor
    http://v.yupoo.com/photos/kingsemsportnba/albums/7871796/

bu arada yüksek çözünürlüklü fotoğraf yok sanırım konuda
    fikir vermesi açısından ben koyayım

bu da orjinali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 10 Aralık 2013; 3:53:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: highbury1913

sağolasın kardeşim ilgilendiğin için Jimmy nin kataloğa baktım sabah kendi de gönderdi maille .yukarıda paylaştığım bordo 2005 formasını sordum yok dedi ama yeni sezona bak istersen diyor adam boş çevirmiyor satıcak birşeyler :))) gösterdiğin formayada baktım kardeşim arması baskı ben nakışla işlenmiş arıyorum ama malesef onlarda dediğim gibi saçma sapan. player versiyon için baskı diyolar forumdakilerin bir kısmı ancak kimiside aldığı formayı paylaşıyor player versiyon arması işleme tabi yine uyduruktan ondada sabitlik yok. diğer bütün formalar bukadar güzel olup ta Arsenal niye böyle sıkıntı bilmyorum. Alan arkadaşlar formaları çok beğeniyor ama hiç orijinal Arsenal arması görmediler galiba.bir barceleona Manchester bayern formalarınınkine bak bide arsenale o sahte diğerleri gerçek dersin. Bende birde arsenal fanatikliği var orijinal ürünleride bayaa var artık armasına göz aşinalığından orijinal armada bile kusur direk gözüme çarpıyo olmuşken düzgünü olsun deyip öyle alırım takıntıda denebilir buna:)) şimdi Arsenal forması alasım var da hiç içime sinmiyor bu şekilde ucuz,diğer formalarda ucuz ve de orjinalin birebiri. .

arma bunlardır işte orjin farkını koyuyor, tuhaf tuhaf ne öyle :))

Aynen dostum Arsenal logoları gerçekten leş. Bu sene formasını almayı çok istiyordum, seneye düzeltirler umarım daha kaliteli Arsenal formaları görürüz.
    ole777 de ki Pro Combat forma;

Gerçeğine en yaklaşan logo bu formada var. Ama yakından bakınca yine garip duruyor, tam olarak birebir değil.

• Porto forması yokmuş Bayern Münih ile değiştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim aracılığımla alışveriş yapacak arkadaşlar vardı, lütfen bana bu hesap üzerinden ulaşsınlar 1hafta boyunca bu hesabı kullanacağım.

1-2 sayfa geride beni Clubber Lang nicki ile bulabilirsiniz, 1 hafta boyunca buradan ulaşın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immerwieder -- 10 Aralık 2013; 10:21:19 >

Orijinalden alıntı: El Niño

quote:

Orijinalden alıntı: highbury1913

sağolasın kardeşim ilgilendiğin için Jimmy nin kataloğa baktım sabah kendi de gönderdi maille .yukarıda paylaştığım bordo 2005 formasını sordum yok dedi ama yeni sezona bak istersen diyor adam boş çevirmiyor satıcak birşeyler :))) gösterdiğin formayada baktım kardeşim arması baskı ben nakışla işlenmiş arıyorum ama malesef onlarda dediğim gibi saçma sapan. player versiyon için baskı diyolar forumdakilerin bir kısmı ancak kimiside aldığı formayı paylaşıyor player versiyon arması işleme tabi yine uyduruktan ondada sabitlik yok. diğer bütün formalar bukadar güzel olup ta Arsenal niye böyle sıkıntı bilmyorum. Alan arkadaşlar formaları çok beğeniyor ama hiç orijinal Arsenal arması görmediler galiba.bir barceleona Manchester bayern formalarınınkine bak bide arsenale o sahte diğerleri gerçek dersin. Bende birde arsenal fanatikliği var orijinal ürünleride bayaa var artık armasına göz aşinalığından orijinal armada bile kusur direk gözüme çarpıyo olmuşken düzgünü olsun deyip öyle alırım takıntıda denebilir buna:)) şimdi Arsenal forması alasım var da hiç içime sinmiyor bu şekilde ucuz,diğer formalarda ucuz ve de orjinalin birebiri. .

arma bunlardır işte orjin farkını koyuyor, tuhaf tuhaf ne öyle :))

Aynen dostum Arsenal logoları gerçekten leş. Bu sene formasını almayı çok istiyordum, seneye düzeltirler umarım daha kaliteli Arsenal formaları görürüz.
    ole777 de ki Pro Combat forma;

Gerçeğine en yaklaşan logo bu formada var. Ama yakından bakınca yine garip duruyor, tam olarak birebir değil.

seneye arsenalin nike ile anlaşması bitmiş oluyor bu seneki forması nike nin son ürünü. Arsenal adidasla anlaştı gibi haberler çıkmıştı şimdide puma ortaya atıldı pumayla anlaştığı yönündeki haberler daha güçlü eğer doğruysa Arsenal formaları biter bence

• Galatasaray formam geldi

19.80 $ a aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lounge Act

Galatasaray formam geldi

19.80 $ a aldım

Hocam çok hoşuma gitti gerçekten güle giy hangi satıcıdan aldın veya link alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cameron Jibril Thomaz

quote:

Orijinalden alıntı: Lounge Act

Galatasaray formam geldi

19.80 $ a aldım

Hocam çok hoşuma gitti gerçekten güle giy hangi satıcıdan aldın veya link alabilirmiyim

buyur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lounge Act -- 10 Aralık 2013; 14:49:03 >

• Lounge Act kullanıcısına yanıt
    Dostum bari bu tarz konular içinde linkleri verirken kısaltma yapmasanız... 5-10 kuruş için..

Orijinalden alıntı: immerwieder

Dostum bari bu tarz konular içinde linkleri verirken kısaltma yapmasanız... 5-10 kuruş için..

Ya kusura bakma benim arkadaş açık bulmuş bilgisayarı hesabına yönlendirmiş,

• Lounge Act kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum, bu arada sağlam bir satıcıya benziyor ancak görsellerin neredeyse hepsi başka satıcılardan özellikle de OLE777 den çalıntı gibi. Adı da zaten ali777 heralde var bi bağlantısı

• Kollar geniş, beden xl

MK VII TSI
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Forma hangi satıcıdan hocam, boy kilo kaç ?

Yukarıda link attım, 178 cm - 95 kg
    fotograf için teşekkür ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.