Şimdi Ara

Gigatek'ten Şikayetçiyim! Tavsiyem : Uzak Durun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

19/07/2007 tarihinde gigatekden 2. alışverişimi gerçekleştirdim... (komple bilgisayar konfigürasyonu)
    Sistemi topladığım şahıs geçen haftalarda dvd-combo'sunun arızalı olduğunu tarafıma bildirdi.
    Bende Samsung marka olan DVD-Combo'yu söküp hangi firmaya ait olduğunu tespit etmek için samsung optik ithalatçılarını tek tek aramaya başladım...
    Hepside aynı cevabı verdi "Ürün bize ait değil"
    Bunun sonucunda gigatek bilgisayar ile iletişime geçtim. Ürünü taraflarına kargo ücreti benden olacak şekilde gönderebileceğimi söylediler... Gönderdim ve kargoya 9,50 tl bedel ödedim.

Bi kaç hafta içinde gigatek bilgisayar tarafından sabahın köründe arandım. Dvd-combo stoklarda olmadığı için dvd-rw gönderileceğini, bu yüzden 15 tl fiyat farkı olduğunu, ve bunu ödediğim takdirde, kargomun çıkacağını söylediler... Peki deyip 15 TL'yide bir güzel eft yaptım...

Az önce ups kargo geldi. Kargoyu karşı ödemeli gönderdikleri için tarafımdan 5 tl daha talep etti.
    Onuda ödedim... Şu anda dvd-rw'ın bana maliyeti 29 tl...
    Eeee combo'ya verdiğimiz para ne oldu ? Faturaya baktım 29$ + KDV'yede comboyu almışım.

O zaman için 56,50 liraya combo almışız... + 29 tl = 85,5 ytl

Bu arada Gelen dvd-rw samsung'un piyasadaki en ucuz dvd-rw'ı "Sata girişli S223"
    Benim gönderdiğim combo ide'ydi... Adamın makinasında 4 hdd takılı ve boşta sata portu yok!
    Ne yapacağım şimdi... Zararı ben mi üstleneyim ? Yoksa bilgisayarı verdiğim şahsamı ödeteyim ? Artısı Sata dvd-rw ne işimize yarayacak... Şimdi ben ide dvd alıp adama takacağım. 29 lirayıda aramızda paylaşacağız...

Gelen dvd-rw'ında garanti belgesi yok... Hangi ithalatçıya ait olduğu belli değil yada ithalatçısı yok! Nasıl oluyorsa artık...

Gigatek'i bu güzel ayıbı için kutluyorum...
    Alışveriş yapacaklar bir kez daha düşünsünler, hatta uzak dursunlar...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 26 Ocak 2009; 17:32:50 >

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!

• Geçmiş olsun kardeşim.
    Ben bi Inventus'a güvenirim diğerlerinde bedava olsa almam
  • Dostum içini ferah tut çünkü burada sana özel bir tarife yok.Bu işleri bilmeyen herkesin başına gelen olaylar.1.cisi Gigatek ürünü kendisi garantiye göndermeliydi kargo parası almamalıydı hele ki 800gr şey için 9.5 lira almaları ilginç.

2.cisi sen ararsan garantiyi ürünlerini pek kabul etmezler kendilerinin bile olsa burası Türkiye sana karşı aklınca kendi firmasını koruyor ya : ) aslında sana karşı koca SAMSUNG'u korumuş oluyor.Hayır kendinin olmasa bile değiştiriver hayrına.

3.cüsü aradaki farkı neden kabul ettin?Diyecektin ki benim DVD-RW ihtiyacım yok bana COMBO gönderin! Sıkıyorsa göndermesinler.En azından COMBO işlevini yapabilecek bir ürünü sana göndermek zorundalarçArada fark mark kalıyormuymuş.

Neyse böylece iyi bir tecrübeye sahip oldun.Bir daha hakkını yedirtmezsin.Aldığın malın distribütörünün kim olduğunu mutlaka bil heybeye alma.MASCOM ÇİZGİ KONT ARMADA bunlar kaliteli hizmet veren firmalar daha aklıma gelmeyen vardır.Bunların ürünlerini tercih etmeye çalış.Hele MASCOM bunların içinde inanılmaz.Faturasız olarak her türlü malı yollayabiliyorsunuz.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• Bu tür paylaşımlar gerçekten çok faydalı. Diğer insanların zarar görmesi bir nebze de olsa engellenmiş oluyor. ve bir yerde zarar gören insan psikolojik olarak rahatlıyor.

Gigatek'e buradan binlerce .

Ticaretin de bir ahlakı vardır. Mallesef ayaklar altına alınıyor.
  • Eywallah arkadaşlar... Uzun yıllardır bu işlerin içindeyim ama başıma böyle bişey gelmemişti... Çirkeflik kaba kuvvet şart bu işlerde Mascom ve çizgi elektronik gibisi yok! adamlar müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni arkalarına koymuyorlar...

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!
  • 16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir
    nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı,
    hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu
    tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

http://forum.donanimhaber.com/register.asp
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.