Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • Bugün dağıtıma çıktı ama yine teslim edilmedi herzaman ki gibi.
    Postacı arkadaşımız sanırım yine tura çıktı :) bakalım kaç güne gelcek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Şükür teslim aldım 2. paketimide. Valla beklediğimden çok daha kaliteli çıktı bedeni de cuk diye oturdu valla acayip sevindim

@St Batuhan

Hadi geçmiş olsun beya, sevindim olduğuna :))
  • Arkadaslar ya ürün iade ettim 40 gün gelmeyince para ne zaman hesabıma ya sır fikriniz var mı? 40 gün ürün göndermedi dispute açtım kabul etti ama para ne zaman yansıyacak hiç bilmiyorum
  • Ayın 2'sinde kargosu verilip takip edebilen var mı arkadaşlar ? Takip numarası hala çalışmıyor ayın 2'sinde verildi kargom.
  • turgay26 kullanıcısına yanıt
    Normal 10 güne kadar uzayabilir.
  • Merhaba arkadaşlar aliexpresten ilk defa alışveriş yaptım deneme amaçlı bir alışveriş satıcı profili iyi. ürünleri ayrı ayrı ödedim miktar çok düşük 33 cent biri digeri 39 cent :) saka gibi herneyse satıcı ürünleri göndermiş, sigapur post ile göndermiş güya lakin sonra sistem mesajı geldi ''Bir telefon satın değilseniz, size bağlantı içinde takip numarası kontrol edebilirsiniz: http://www.yw56.com.cn/ buraya takip numarasını girince takip no 1: 5100001006044 bilgi çıkıyor, takip no 2: 5100001006027 hiçbir bilgi yok.

öncelikle bu harfsiz takip kodu ve verdigi site güvenilir mi? tecrübeli arkadaşların cevabını bekliyorum.

• kargo takibinde opening ne anlama geliyor acaba?
  • Yurtdışı na sevk edildikten sonra nesen bu kadar bekliyor? Bir onceki kargomda tturkiye ye girene kadar 10 gun geçti. Hava alanında çok mu fazla yığılma var acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayın 5 inde yurtdışına sevkedildi ama hala TR ye girmedi sizce ne olmuş olabilir?
  • Az once başka forumda birininde de 6 aralık tan beri islem görmemiş sanırım yılbaşı yogunlyoğunluğu var. Umarim arada gume gitmez.
  • Benim de 2 Aralık'ta verilen kargom da herhangi bir işlem yok Collection bile yazmadı, geçtim yurt dışına sevk edildi yazmasını :
  • Banggood.com dan alışveriş yapan yardımcı olabilecek var mı? Visa electron kart ile alışverişimi tamamlayamadım, kartım bankamatik kartı İş bankası visa electron , dolarhesabıda açtım kur farkı olmasın diye... daha önce yutdışından bu visa electron ile alışveriş yaptım...
  • Banggood.com dan alışveriş yapan yardımcı olabilecek var mı? Visa electron kart ile alışverişimi tamamlayamadım, kartım bankamatik kartı İş bankası visa electron , dolarhesabıda açtım kur farkı olmasın diye... daha önce yutdışından bu visa electron ile alışveriş yaptım...
  • Banggood tan en son aldığım ürün 3 aydır ortalarda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 4'ünde kargolanan ürünüm hala gelmedi. 2 gündür de PTT'nin yeni değişen sistemi yüzünden galiba kargo takibinde kargoyu girdiğim halde gelen ekranda kargo kodu hariç hiç bir bilgi gözükmüyor. 17track sitesinde ise sadece Çin tarafında ki bilgiler gözüküyor. PTT'den bilgileri alamıyor. Sizde de aynı durum var mı?

Son 1 ayda 3-4 ürün almıştım 1 tanesi takipli diğerleri takipsiz hiç biri gelmedi. Umarım önümüzde ki hafta gelir.
  • Benim 13 ünde verdiğim sipariş şu an ukimde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 unde verdiğim sipariş (Çinden)31 aralıkta teslim edildi. 9 unda verdiğim sipariş(Çinden) ise ilk iş günü teslim edilecek muhtemelen. Dağıtıcıda görünüyor.
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Valla iyiymiş. Benim takipli kargom 3'ünde kargoya verilmiş 4'ünde ise yurtdışına sevk edilmişti. (Chinapost) Düne kadar ptt sitesinde takip edemiyordum şimdi gözüküyor ama gene aynı hala yurt dışına sevk edildi diye gözüküyor. Diğer 3 kargom ise takipsiz onların 2 tanesi hatta daha önce almıştım 1 ay kadar oldu hala gelmedi. Takipsizleri pek takmıyorum gerçi miniinthebox ve lightinthebox sitelerinin verdiği bedava puanlarla almıştım. 2-3 dolarlık ürünler.
  • Banggooddan 20 dolarlık bi uçak sipariş etmiştim. Kargoyu takip ettiğimde bu şekilde gözüküyor. Anlayanlar yardım edebilirmi? Ne yapmam gerekiyor?

• furkanxtr kullanıcısına yanıt
    kargo iade edilmiş anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.