Şimdi Ara

Uyuz Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum bu yazdıklarımın tamamı size saçma gelebilir ama son 3 Saatte başımdan geçenler beni garip bir duruma soktu. Size olanları anlatayım ve ne yapmam gerektiği hakkında lütfen yorum yapın. Öncelikle köpeğimin bir hastalığı yüzünden koşmaması lazım. Veterinerimiz ayrıca tavuk kemiği yememesi gerektiğini söyledi. Babam kedilerin peşinden koşturdu biraz ve tavuk kemiğini bahçeye atmış. Bahçede gezdirirken köpek onu yemiş. Bende dedim baba dikkat et biraz, köpek hasta önemli bir dönemdeyiz diye biraz söylendim. Babam sanki küsmüş gibi iyi be tamam bir daha ilgilenmeyiz köpeğinle falan dedi. Bende öyle demiyorum baba dedim sadece biraz dikkat etmemiz lazım. Bunun üzerinden yarım saat geçti ve abim geldi, ona saç kesimi hakkında fikir vermesini söyledim. Uyuz uyuz laf çarptı ve arkadanda babam girişti. Bu çocuk depresyonda kafası güzel falan diye. Rencide oldum ve sinirlenip yukarı çıktım. 5 Dk. sonra abim yanına çağırdı ve tercih kağıdını verde bakayım dedi. Bende verdim ve laf saymaya başladı, niye G.O.P, Eyüp, Bayrampaşa çevresini yazdın oralarda çevren olmaz deyince beynimden vurulmuşa döndüm. 10 Gün önce tercih zamanında bana Beşiktaş taraflarını yazma uzak diyen kendisiydi. Şuan odama çıktım ve bunları yazıyorum. Yarında denize gidecekmişiz. Sizce aşşağıya inip nasıl bir tutum göstermeliyim. Neler yapmalıyım kafam çok karışık. Lütfen saçma yorumlar gelmesin.

• abini yasla duvara avatarını konuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 23 Temmuz 2010; 21:37:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuR@N.

abini yasla duvara avatarını konuştur

Saçma yorumlar gelmesin dedim.
  • düzgün bir hikaye yazsan düzgün cevaplar geleceğine emin ol.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: onz

quote:

Müthiş bı espiri
  • o ne avatar öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaşın
  • Ya kardeşim şu forumdan bir tane mi akıllı insan çıkmaz? Hepiniz mi Asosyal, günlük 23 Saatini bilgisayar başında geçirip burda gelip salak salak makara yapan insanlarsınız. Adam gibi cevap istedik sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Ya kardeşim şu forumdan bir tane mi akıllı insan çıkmaz? Hepiniz mi Asosyal, günlük 23 Saatini bilgisayar başında geçirip burda gelip salak salak makara yapan insanlarsınız. Adam gibi cevap istedik sizden.

Yeni mi anladın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.