Şimdi Ara

Uyuşturucu kartelleri hakkında blog yazıyorum(Ciddi bilgi paylaşımı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır ilgi alanım olan uyuşturucu savaslari ve kartelleri hakkında yazmaya karar verdim ve blog actım.. uyusturucusavaslari.blogspot.com
    Sizleride beklerim hem bu konuyu açarak sizlerle görüş alışverişi yapmak istedim bu konuyu ciddi konuşmak isteyenler varsa buradan görüş alışverişi yapabilirz..
    Biliyorsunuz narco savaslari çok ciddi bir konu aslında çok kişi bilmesede son 7 yılda 120 binden fazla insan katledildi ve 20.000 e yakın kayıp var sadece meksika değil dümnyanın diğer yerlerinde peru ,afganistan,nijerya tarzı ülkelerde uyuşturucu savaslari devam etmekte hatta hatta dünyanın bütün ülkelerinde diyebiliriz.Bu konunun uzun zamandır üzerindeyim sorularınız varsa sizinle konusmak istiyorum ilginize mutlu olurum gerçekten.
    Hepinizi bekliyorum...Lütfen bu konuyu komediye vurmayalım arkadaşlar rica ediyorum her konuda geyik yapalım ama bu konuda değil lütfen
    Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteCoDer -- 27 Şubat 2014; 21:49:38 >

• anormal bi vahşet söz konusu.adamların kafasını kesip atmıyolar sadece önce inanılmaz işkenceler en sonunda adam artık acıyı hissetmez hale geldimi kafasını kesiyolar.favorim zetas
  • Kesinlikle şuan meksikada dengeler değişmiş durumda zetalar kan kaybediyor..Fakat sinaloa kartelinin yakalanmasından sonra zetalar başını kaldırdılar.Bakalım neler olucak ama pek hayırlı şeyler olmucak..
     Uyuşturucu kartelleri hakkında blog yazıyorum(Ciddi bilgi paylaşımı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.