Arkadaşlar ihtiyaç hasıl olduğunda çoğu zaman rüyamda WC görüyorum, ama ya WC'nin kapısı hiç olmuyor ya da kapı kapalı oluyor |
UYURKEN TUVALETİNİZ GELDİĞİNDE RÜYANIZDA WC GÖRÜYORMUSUNUZ ?

-
-
Hayır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas SilversteinHayır
Eminmisiniz ? Peki niye ben sizce böyle rüyalar görüyorum ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Eminmisiniz ? Peki niye ben sizce böyle rüyalar görüyorum ?
Alıntıları GösterBilmiyorum hocam ben tuvaletim gelince uykudan uyanıyorum zaten belki siz de uyanıyorsunuzdur da gitmeye üşenip hemen yattığınızdan bilinçaltınızda wc kalıyordur
-
Ben görüyorum. Hatta bazen rüyamda işerken kendi kendime bu niye bitmiyor ya yarım saattir işiyorum diye düşünüyorum. Sonra farkediyorum ki uyanıp işemem lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
Ben görüyorum. Hatta bazen rüyamda işerken kendi kendime bu niye bitmiyor ya yarım saattir işiyorum diye düşünüyorum. Sonra farkediyorum ki uyanıp işemem lazım.Peki kardeş kamyon devrildi olayında niye gerçekten boşalıyoruz ?
-
wcde gider deliği yoktur ondan giremiyosundur içeri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuvalet deliklerini doldurabiliyor musun rüyanda??
-
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainTuvalet deliklerini doldurabiliyor musun rüyanda??
Sizinle muhatap olmaya değmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Peki kardeş kamyon devrildi olayında niye gerçekten boşalıyoruz ?
Alıntıları GösterBilmiyorum hocam orasını
Bilinçaltına yerleştiği için rüyanda da bunu görüyorsun .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rüyalarda fiziksel koşulları görmek çok normal. Ben o tuvalet olayını çokça yaşadım. Mesela bir keresinde de değişik bir rüyaydı havanın sıcaklığıyla yanıyordum falan onun gibi bir şeydi. Meğerse perde açıkmış ve yüzüme güneş vuruyormuş. Kamyon devirme olayı ise rüyanda senin tüm gerçekliğin orası olduğu için silah mecbur patlıyor.
-
goruyorum ama bir turlu yapamiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Peki kardeş kamyon devrildi olayında niye gerçekten boşalıyoruz ?
Alıntıları GösterHocam durmadan üretilen sperm belli bir noktadan sonra atılmak zorunda kalıyor. içinizdeki isteği bastırırsanız uykuda olan oluyor çünkü bilinciniz kapalı ve beyniniz düşük enerji ile çalışıyor. yaniii kontrol beyinde olunca diyor çok fazla birazını atmamız gerek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X