Şimdi Ara

Uyumlu Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ozgurcetin.name.tr/pdf/17_Agustos_2005_DSLR_Cihazlara_Ucuz_Yoldan_Uzaktan_Kumanda.pdf

NTVMSNBC'nin ürün testlerini yapan kişinin bir denemesi..
    Nikon D50'de deneyeceğim en kısa zamanda sonuçları size anlatırım ama önce bu kumandadan almam lazım.

• Sevgili @bersoy,

Evet, ben de yıllardır böyle bir universal kumandayı fotoğraf makinem için kullanıyorum. Uzun pozlamalar ya da self portreler için çok fayfalı oluyor. Paylaşımın için teşekkür ederim.

İlk kullanımda, universal kumandanın fotoğraf makinesini tanıması için biraz zaman alabiliyor. Fakat gerekli frekans kumandanın hafızasına kayıt edildiğinde sorunsuz olarak çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mertkan

Sevgili @bersoy,

Evet, ben de yıllardır böyle bir universal kumandayı fotoğraf makinem için kullanıyorum. Uzun pozlamalar ya da self portreler için çok fayfalı oluyor. Paylaşımın için teşekkür ederim.

İlk kullanımda, universal kumandanın fotoğraf makinesini tanıması için biraz zaman alabiliyor. Fakat gerekli frekans kumandanın hafızasına kayıt edildiğinde sorunsuz olarak çalışıyor.

Ben de teşekkür ediyorum.

"NTVMSNBC'nin ürün testlerini yapan kişinin bir denemesi.. " yazmışım hoş bir kelime olmamış.. Sonuçta o insanın da bir ismi var.
    Bu testi yapan Özgür Çetin beyefendi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.