Şimdi Ara

Uyumadan Önce Yemek Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu konuda bilgisi ve kaynağı olan birileri varsa yardımcı olabilir misiniz

Karasız kaldım bazıları diyo yersen vücudu uykuda boş yere yorarsın büyüme hormonu salgılanmaz
    Bazıları diyo büyüme hormonunu etkilemez hatta yemen bile gerekli

• lor yiyebilirsin yatmadan yarım saat önce falan. whey içenlerde var

insülin spike yapmayacak şeyler de yiyebilirsin diye düşünüyorum ama tam olarak bilgim yok. illa yemek istiyorsan yarım saat - 45dk öncesinden lor, yoğurt gibi şeyler yenilebilir insülin yükseltmez gh yide kesmiş olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

lor yiyebilirsin yatmadan yarım saat önce falan. whey içenlerde var

insülin spike yapmayacak şeyler de yiyebilirsin diye düşünüyorum ama tam olarak bilgim yok. illa yemek istiyorsan yarım saat - 45dk öncesinden lor, yoğurt gibi şeyler yenilebilir insülin yükseltmez gh yide kesmiş olmazsın

Yani uyumadan önce protein içeren bişeyler yemek uyku kalitemizi düşürmez mi ?Ve büyüme hormonu salgısını ?
    Whey içmek saçma değil mi uyumudan önce ?
    Kazein daha iyi bi seçenek olmalı illa protein alıncaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

lor yiyebilirsin yatmadan yarım saat önce falan. whey içenlerde var

Yani uyumadan önce protein ağırlıklı bişeyler yemek uyku kalitemizi düşürmez ?
    Büyüme hormonu salgısın da etkilemez mi ?
  • Doğa Can kullanıcısına yanıt
    lor peynirindeki protein de kazein türüdür..gece yatarken whey saçma ya dediğin gibi kazein proteini içeceksin veya yoğurt, lor peyniri ve büyük bir bardak süt...

dipnot: sütte bulunan laktoz içeriğindeki proteinin kana karışmasını geciktirir..bu yüzden bir nevi kazein etkisi gösterir..
  • kazein veya yagsız süt veya yagsız süt ile kazein veya lor peyniri amac gece yaglanmadan protein ihtiyacını karşılamak
  • Az yağlı süt veya süzme yoğurt yenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için saat tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.