Şimdi Ara

ßuyrun arkadaşLar X-trap için... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: QuasH

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

saol girdim

harbi girdinmi

eet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 7 Nisan 2007; 1:44:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

saol girdim

harbi girdinmi

woow girmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 7 Nisan 2007; 1:46:05 >
  • pc ye format atın surekli bende data hatası xtrap blmm ne hta veriodu yarım saatte bi format çaktım tertemiz oldu çatır çatır çalısıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaSaN

pc ye format atın surekli bende data hatası xtrap blmm ne hta veriodu yarım saatte bi format çaktım tertemiz oldu çatır çatır çalısıo

her çalışmadığında format mı atcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkuLLmaRe

quote:

Orjinalden alıntı: HaSaN

pc ye format atın surekli bende data hatası xtrap blmm ne hta veriodu yarım saatte bi format çaktım tertemiz oldu çatır çatır çalısıo

her çalışmadığında format mı atcaz

ne var format atmakta

• zorluğundan deilde o kadar program falan var
  • quote:

Darkpower:
    bir de bunu deneyin bakalım.Linkteki dosyayı indirip oyun klasörü içine kopyalayın.
    Önce oyunun dosyası içinde knightonline.exe yi çalıştırın ardından launcher'ı çalıştırın

Sözkonusu dosyanın linkinide veriyorum.

http://rapid-share.com/files/23391015/izdirapAQ_www.hackhell.com.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkpower -- 7 Nisan 2007; 1:52:19 >
  • her girmediginde format atsan bu gunde en az 5 kere format demek
  • Benim şimdi dikkatimi çekti sen ipconfig/flush yazmışsın.Bunu yapınca önbellek temizlenmiyor.Pc herhangi bir işlem yapmıyor.Zaten eksik kod hatası veriyor ve flush ile başlayan komutları listeliyor.Yani ipconfig/flush yazmak gereksiz,çünkü hiçbir ilem yapmıyor.
    Bence önceden de söylediğim gini bişeyler deneyerek şans eseri giriyoruz,çok sevindiğimiz ve sonra bunu bütün arkadaşlarla paylaşmak için foruma yazıyoruz.

Lütfen aynı bilgisayarda ard arda 2-3 defa giriş yapıp yöntemimizi kesinleştirmeden yazmayalım.Zaman kaybına yol açıyor.
  • bende data hatası veriodu o yuzden format attım xtrap çözümü kolay sey
  • Deneyin oluyor beyler

Ben Deepfreeze devre dışı bıraktım PC ye ve Modeme reset attım sonra dediğin gibi cmd.exe ye ipconfig/flushdns komutunu girdim knightı açtım X trap hata vermedi oyuna girdi sonra deepfreeze devreye soktum artık X trap hata vermiyor
  • ewet pc ve modeme reset şart
  • Başlat->Çalıştır->Cmd->ipconfig /flushdns
    Bu sekilde yazın anında giriyor sonunda dns olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _keOps

Başlat->Çalıştır->Cmd->ipconfig /flushdns
    Bu sekilde yazın anında giriyor sonunda dns olacak

• dediğim gißi işte işine yarayan da var yaramayan da ama sürekLi deneyince oLuyor...
    metinsbf ;
    30 tane ßiLgisayar'da su yöntemLe oyuna giriLdi...
    HaSaN ;
    sen formatLamaya çok devam edersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adsızhesap2 -- 7 Nisan 2007; 9:23:40 >
  • usta ıse yaradı sagol :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoWeDoR

dediğim gißi işte işine yarayan da var yaramayan da ama sürekLi deneyince oLuyor...
    metinsbf ;
    30 tane ßiLgisayar'da su yöntemLe oyuna giriLdi...
    HaSaN ;
    sen formatLamaya çok devam edersin...

Ya kardeş şans eseri olmuş verdiğin kod bişey yapmıyor ki
    Eksik kod devamını oku cmd de hata veriyor.30 pc diyorsun ama hepsi internet cafe de aynı bağlantıda
    Ben bu yöntemlerin hepsini deniyorum girmiyor.Ama mesela hiç birşey denemediğim zaman birden girdiği de olıuyor.Şu ana kadar ben tüm girdiklerimde hiçbirşey yapmadan girdim.Yani sorun bizde dğil ki böyle birşeyler yapalım değiştirelim bağlanabilelim.Sorun adamlarda.Adamlar arasıra sıra x-trap i onardığı vakit giriyoruz ve bu denediğimiz yöntemler sayesinde girdiğimiz sanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 7 Nisan 2007; 18:14:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FK Designer

Teğmenim başta siz sonra diğerleri Allah aşkına birileri yardım etsin konu dışı bişe y ama bununla ilgilide bir forum başlığı yok lütfen yardım edin şu rütbe işleri nasıl oluyor ben hiç bir şey anlamıyorum bundan biraz yardımcı olursanız sevinirim.