Şimdi Ara

ßuyrun arkadaşLar X-trap için... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedikerlni 2 defa yaptım aynı olay
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULTARR

Herkesde farklı farklı hatalar war hangisine bu çözüm hangisine yarıyacak bilemeyizki
    Şahsen bende işe yaramıo

haklısın
  • Cok tşekkürlet teğmenim hemen deniycem yalnız yanlış anlamazsan net üzerinde bir sürü fake olayları olyuor bir yanlış yapmış olmayız dimi ayrıca bizim KO ile bu komut sistemlerinin ne alakası var onu anlayamadım ve bundan sonraki seferlerde KO ya girerken hep bu yöntemi mi deniyecez?
  • beyler artık kısmet sabaha ben umudu kestim geceden :(
  • FK Designer ; özeLden yazdım sana...

ScReaM95-burakhan_uA;
    sizde ßi de ULTARR'a söyLediğim yöntemi uyguLayın ßeLki oLur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScReaM95

beyler artık kısmet sabaha ben umudu kestim geceden :(

bilgisayara resek atınca gecio bazen bi deneyin
  • Teğmenim başta siz sonra diğerleri Allah aşkına birileri yardım etsin konu dışı bişe y ama bununla ilgilide bir forum başlığı yok lütfen yardım edin şu rütbe işleri nasıl oluyor ben hiç bir şey anlamıyorum bundan biraz yardımcı olursanız sevinirim.

----POWERED BY WEB MASTER FK DESİGNER-----
  • FK Designer ;
    mesaj sayın arttıkça rütßen'de yükseLiyor ama ßu kadar önemLi oLmamaLı ßence rütße meseLesi.önemLi oLan payLaşmak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoWeDoR

FK Designer ;
    mesaj sayın arttıkça rütßen'de yükseLiyor ama ßu kadar önemLi oLmamaLı ßence rütße meseLesi.önemLi oLan payLaşmak...

bencede
  • haLa topic açmış adam ßakmadın gaLißa ßuraya ? C'mon
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoWeDoR

haLa topic açmış adam ßakmadın gaLißa ßuraya ? C'mon

• girmiyor
  • deene sürekli
  • Kusura bakmayın ama bu sorun 3-4 gündür devam ediyor.Girip girmemesinin bu gibi yolllarla çözümü yok bence.Çünkü hiç bir yol denemeden direk girdiğim de oluyor.Buralarda yazanları yapıp girdiğim de oluyor,giremediğim de luyor.Oyun kafasına göre alıp almammazlık yapıor bence.
    Mesela bu yöntemle oyundan bir kere dc olunca bir daha hemen ilk defada girilebileceğini sanmıyorum.
  • http://www.hackhell.com/showthread.php?t=232904

bir de bunu deneyin bakalım.Linkteki dosyayı indirip oyun klasörü içine kopyalayın.
    Önce oyunun dosyası içinde knightonline.exe yi çalıştırın ardından launcher'ı çalıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkpower -- 7 Nisan 2007; 1:38:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkpower

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=232904

bir de bunu deneyin bakalım.Linkteki dosyayı indirip oyun klasörü içine kopyalayın.
    Önce oyunun dosyası içinde knightonline.exe yi çalıştırın ardından launcher'ı çalıştırın.

Sen kendin upload yapabilir misin?Ya da direk asıl linki versen.O sitede üye olmadan linkler görünmüyor.
  • saol girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

saol girdim

girdin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

saol girdim

harbi girdinmi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.